Torstaiterveiset niinkin erikoisesta paikasta kuin hammaslääkäristä! Ei ihan ensimmäisenä mieleen tuleva paikka blogin päivittämiselle, mutta tällä hetkellä kuitenkin varsin tervetullut tekeminen. Mulla on superpitkä hammaslääkäriaika tänään, kauan sitten juurihoidettu hammas on alkanut haurastumaan ja halkeilemaan, ja nyt siihen rakennetaan kruunua. Sillä aikaa kun hammasmalli valmistuu, tapan aikaa varsin viihtyisässä lepotilassa ja vasta vajaan puolentoista tunnin kuluttua pääsen jatkamaan matkaa Reetan luokse, mukavana vastapainona rentoutumaan ripsiajan merkeissä.

ehmmas

Päädyin tänne Ebeling Hammaslääkäreille soiteltuani listan hammaslääkäreitä läpi hintavertailua tehdessäni ja kun kuluissa ei vaikuttanut olevan juuri yhtään eroja (heh, kirpaisevan kallista kautta linjan) päädyin siihen, mistä jäi paras fiilis. Täällä oli niin mukavan oloinen asiakaspalvelija vastailemassa kysymyksiini vaihtoehtoja kartoittaessani, että tuntui luontevalta varata aika juuri tänne. Eikä ole kaduttanut, ammattitaitoinen ja mutkaton tunnelma jatkuu edelleen. Illalla mulla on sitten hieno uusi takahammas nyt ihan tyngäksi hiotun tilalla!

Että sellaista täällä. Toivottavasti teillä on kiva päivä ja mukavampaa tekemistä kuin hammaslääkärillä hengailua, etenkin näin upealla auringonpaisteella! :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

eiks se oo se paikka, jossa on Helsingin komeimmat hammaslääkärit?

Vastaa

Haha, en tiennytkään :D Sekin siis vielä bonuksena supermukavien ja ammattitaitoisten lisäksi :)

Vastaa

Mä kans eilen seurasin sun linkityksiä ja tulin siihen tulokseen et sinne mä suuntaan seuraavaksi… Siis ihan siksi että mielelläni suosin pientä yksityistä suuren veroparatiisiyhtiön sijaan. Mutta omistajaveljesten kuvien perusteella myös tuo Elsan mainitsema syy painaa valinnassa suhteellisen paljon.

Vastaa

No niinpä ihan totta! Ja haha, eipä joo tuosta Elsan mainitsemasta bonuksesta todellakaan haittaakaan ole :D Suosittelen kyllä lämpimästi, mulla jäi hyvä fiilis käynnistä ja menen varmasti toistekin! :)

Vastaa

Olet kaunis mutta ehkäpä vielä joskus hymyilet kuvissasi niin että hampaasikin näkyy!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.