Vietin eilen ihan koko päivän koneen ääressä käyden läpi reissukuvia matkablogin postauksia varten kun ajattelin viimein rykäistä loput Maltan sekä Islannin postaukset ulos ja työstää vähän muitakin juttuja varastoon. Illalla oli lopetettava siinä vaiheessa kun maailma alkoi näyttää siltä kuin katselisi kaikkea sumuverhon läpi ja totesin, että ehkä viimeistään on aika laittaa läppärin kansi kiinni.

Tänään olenkin pysytellyt poissa koneen ääreltä ja keskittynyt  muihin juttuihin, eli lähinnä ihan vain rentoiluun ja läheisten kanssa vietettyyn aikaan. Poikkesin äidin luona ja sain mukaani ihanan auringonkukkakimpun, joka pääsi piristämään keittiönpöytää. Vielä kun jaksaisi siivota niin pääsisi kauniit kukat paremmin oikeuksiinsa…

auringonkukka 1

Alkusyksy on ollut mielettömän upea ja olen nauttinut lämpimistä syyspäivistä ja fiilistellyt syysmuotia. Vaikka tuntuukin, että itse olen viime aikoina pukeutunut kovin yksipuolisesti, niin olen silti innoissani syysvaatteista ja odottelen parhaillaan syys-talvikenkien saapumista sekä mietin mistä löytäisin kivan talvitakin. Toivottavasti kuitenkin talven tuloon on vielä aikaa, leudot kelit saavat puolestani jatkua vielä pitkään!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.