Bongattuani Elsan blogissaan tekemän lukijakyselyn havahduin siihen, etten ole kohta seitsemän blogivuoteni aikana tehnyt kertaakaan kävijäkyselyä. Tokihan välillä olen kysellyt teistä ja kaipaillut toiveita, saaden sitä kautta muodostettua häilyvän kuvan siitä, ketä täällä käy (kaikki merkit viittaa siihen, että varsin ihania tyyppejä!). Välillä yllättyy hauskasti, miten eri ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia blogissani käy, mutta silti väistämättä miettii, että onko suurempi osa jollain tapaa samassa elämäntilanteessa ja jakaa samoja kiinnostuksenkohteita kuin itse vai millainen jakauma perusasioissa on.

Tietenkin kommentoiva joukko on vain murto-osa kaikista kävijöistä ja paikalla käy paljon hiljaisia vierailijoita, jotka eivät jätä itsestään jälkeä. Sekin on ehdottomasti sallittua, tietty kommentteja on aina ihana saada, mutta yhtä tervetulleita ovat niin hiljaiset kävijät kuin satunnaisesti paikalle päätyvätkin. Palan kuitenkin halusta kuulla vähän lisää kaikista teistä, eli juuri Sinusta, niinpä laadin seuraavan anonyymin lyhyen kyselyn lääkitsemään omaa uteliaisuuttani. Toivoisinkin, että käyttäisit pienen hetken klikkaamalla seuraavista seitsemästä kysymyksestä itseesi ja elämäntilanteeseesi parhaiten sopivat kohdat. Kiitän kovasti jo näin etukäteen!

Ps. Muistathan painaa lopuksi ”finish survey”, jotta vastauksesi tallentuvat! :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Valmis! Nyt ymmärrän miksi lukijat halusivat omassakin blogissa nähdä tuloksia, sillä nyt janoan saada tietää sun lukijoista enemmän!

Vastaa

Jee, kiitti! Hih, täytyy matkia sua yhteenvedonkin suhteen ja tehdä joku kooste vastauksista :)

Vastaa

Kiva kysely, ja minuakin alkoi kiinnostaa ”keskiarvolukijasi” ominaisuudet. :-)

En ole varmaan tämän vuoden puolella vielä kommentoinutkaan, joten toivotan valoisaa alkanutta vuotta Sinulle, suosikkibloggaajani, täältä sisäpihan toiselta puolelta. :-)

T. Tupuna

Vastaa

Oi, kiitos kovasti kommentistasi ja aivan ihanaa alkanutta vuotta! Hih, tuletkin välillä mieleen kun syystä tai toisesta sisäpihalla tarpoo :)

Täytyykin ehdottomasti tehdä yhteenveto vastauksista! Itse olen jo päässyt yllättymään ikäjakaumasta! Varsin mielenkiintoista :)

Vastaa

Törmään ensimmäisen kerran blogiin missä lukijakysely on – kiitos !! Kuulun hiljaisiin, harvoin kommentoiviin lukioihin.
Blogiasi on mielenkiintoista lukea, varsinkin nuo matkakohteet ja ennenkaikkea kuvat, ne kuvat monesti kertoo enemmän.

Vastaa

Oi, kiitos kovasti kommentistasi! Ihana, että jaksoit vastailla kyselyyn ja tosi kiva kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa :) Kiitos ihanista sanoistasi ja rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.