Keskiviikkona satuin huomaamaan Elsan blogista, että juuri samaisena päivänä oli Bellapuodissa ilmaiset toimitukset. Kuten arvata saattaa, se johti satunnaiseen selailuun mikä taas johti tilaukseen. Ostoskoriin kilahti kaksi uutta sisustustyynynpäällistä siitäkin huolimatta, että jos mieheltä kysytään, niin me ei t-o-d-e-l-l-a-k-a-a-n tarvita enää yhtään sisustustyynyä, mutta noh, se ei vaan ymmärrä. ;) Toinen tyynyistä, MAINE Designin yksisarvistyyny saapui jo tänään ja se osoittautui juuri niin kivaksi kuin toivoinkin. Se on hyvin erityylinen kuin muut kotimme tekstiilit, mutta ehkä juuri sen takia eloisa uusi tulokas kokonaisuuteen.

maine designlovechock 1

Tyyny saapui sopivasti ilahduttamaan päivää, sillä olin juuri maleksinut takaisin kotiin lääkäristä, jossa spontaani lipsahdukseni kassalla loppusumman kuullessani oli; ”NIIN PALJON?!?!”. Nikottelin ja maksoin, mutta kieltämättä mieliala koki kolauksen, eikä fiilistä kohottanut sekään, ettei asiat vielä ratkenneet mikä tarkoittaa yhtä kuin lisää lääkärikäyntejä lähitulevaisuuteen. Niinpä kotiin päästyä lösähdin sohvalle ja asettelin uuden tyynyn vierelle piristeeksi, vaikka voi hyvin olla, että se jatkaa myöhemmin matkaa makkariin (kuten minäkin), mutta tästä on hyvä aloittaa.

Välipalaa miettiessä ja tyhjää jääkaappia tarkastellessa muistin kuivahyllyn helpot ja hyvät naposteltavat. Eli vikan Lovechockin raakasuklaapatukan, jota olen säästellyt todelliseen suklaatarpeeseen muiden sarjan (blogin kautta saatujen) suklaapatukoiden kadottua parempiin suihin ihan liian nopeasti sekä Naturmatin viherjuomajauheen (juu, tämä myös blogin kautta kotiin saapunut). Vaikka niin tekisi mieli sanoa, että väsään vihersmoothiet päivittäin, niin vakavasti ottaen, en todellakaan. Ajatus kiva ja juon vihersmoothieta kyllä aina kun sitä on tarjolla, mutta oman kotikeittiön smoothiet keskittyvät lähinnä marjaisiin makuihin ehkäpä ripauksella spirulinaa höystettynä ja nekin loihtii pääsääntöisesti mies. Epäilin pussijuoman toimivuutta, mutta itse asiassa tämä on hyvää, helppoa ja toimii mainiosti pienenä välipalana. Plussaa se, ettei kotoa tarvitse löytyä muuta kuin kylmää vettä.

vihersmoothie 11 maine design 3

Aloitin myös pitkästä aikaa lukemaan. Luen nykyään harvoin, tai tietty miten lukemisen nyt määrittää, tokihan uutissivustoilla roikun mielelläni, mutta kirjoihin tulee sukellettua yhä harvemmin ja jos jonkun opuksen avaan, on sekin suurella todennäköisyydellä informatiivinen. Adalminalta lainaan saatu 4 tunnin työviikko kuulosti niin vakuuttavalta, että olen lukenut sitä viimeiset pari päivää jokaisessa välissä, kuvien latautuessa koneelle, ratikassa, lääkärin vastaanottoa odotellessa jne. Siinäpä siis tavoitetta ensi vuodelle! No ei vaan. Lähinnä ajatuksena, ettei pienet ajanhallintavinkit olisi pahitteeksi ja aina toki kiva inspiroitua vähän lisää sekä pysähtyä hetkeksi pohtimaan, että mihin jatkossa priorisoida sekä minkä ehkäpä voisi hoitaa jotenkin muuten kuin on tähän asti tottunut.

vihersmoothie 13

Meillä on vaihtunut vihersmoothiet punaviinilasiin ja suklaat illalliseen, joten päivä jatkuu rauhallisissa merkeissä. Ihanaa iltaa kaikille!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Kiva tyyny :) näyttää myös sopivan kotiisi
Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Kiitos kovasti! Ihanaa viikonloppua myös sinulle! :)

Vastaa

Tuo kirja on pitänytkin lukea, on keikkunut kirjaston lainauslistalla pitkään, kiitos muistutuksesta! :)

Vastaa

Itse törmäsin tähän vasta nyt ekaa kertaa, mutta myönnettävä on, että koukuttaa ja herättää mukavasti ajattelemaan omia arkirutiineitaan ja tulevaisuuden tavoitteita :)

Vastaa

Minäkin tykkäsin tyynystä! Kivastihan tuossa värimaailma natsaa tuon toisen tyynyn kanssa. Itse asiassa, mitä kauemmin katsoo, sitä enemmän tuohon yksisarviseen ihastuu:)

Vastaa

Kiva kuulla! Ihan totta, värimaailmansa puolesta kyllä menee yllätävänkin hyvin – pelkäsin eka, että on liian tumma, mutta itse asiassa tuokin ihan kivasti särmää vaalealle sohvalle (tai ehkä myöhemmin vaaleaan sängynpäälliseen yhdistettynä) :)

Vastaa

Tuo The 4-Hour Work Week on kyllä todella hyvä kirja, ja erityisesti miehelleni se on lähes tulkoon kuin raamattu :D. Kannattaa muuten lukea ko. kirja englanniksi, suomennos ei mielestäni anna oikeutta Timothy Ferrissin tekstille, vaan paikoitellen se jättää joitakin kohtia hieman epäselväksi.

Vastaa

Näin ensikosketuksen perusteella vaikuttaa kyllä mainiolta, mutta voin hyvin kuvitella, että alkuperäinen on vielä iskevämpi, tuntuu nimittäin sitlä, että aika monien vastaavan tyylisten kirjojen kanssa on niin! Hmm, ehkäpä se on se tietty jenkkihenki, joka alkuperäiskielellä tuntuu luontevalta, mutta suoraan käännettynä ei ihan taivu meidän kieleen ja jotain ikään kuin jää uupumaan tai vastaavasti kuulostamaan vähän hassulta. :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.