Pikkujoulukausi on harakan kulta-aikaa kun kaupat pullistelevat kaikesta säihkyvästä ja kimalluksen kaipuuta voi helposti purkaa koristelemalla itsensä näyttävin koruin ja lakkaamalla kyntensä glitterilakalla. Ehkä joulukuusi ei kuitenkaan ole tavoiteltu look, joten parhaimmillaan säihke on harkitusti osaksi kokonaisuutta ripoteltua. Tai noh, miksei tämänkin voisi viedä niin överiksi, että lopputulos päätyykin vastoin kaikkia odotuksia näyttämään hyvältä!

Ehkä turvallisempaa kuitenkin on keskittyä säihkyviin koruihin, meikkipakkauksiin, hajuvesiin ja pussukoihin – kaikkeen pieneen ja kauniiseen, jolla on helppo säväyttää harmaata hyllynreunaa tai tuttua pikkumustaa. Näin ainakin minulla, saattoi nimittäin eksyä muutama uusi koru kauden juhlalookieni jatkoksi, mutta tuleepahan halvemmaksi kuin uudet mekot! Juhlakimarasta huolimatta en nimittäin aio enää tänä vuonna suunnata kauppoihin itsenäni varten vaan ihan puhtaasti joulun lahjahankinnat mielessä, mutta uusilla koruilla ja hohtavalla meikilläkin saa paljon aikaan!

Juhlameikissä(kin) suosin yleensä helppoja värejä ja nude toimii aina, mutta nekin voi päivittää astetta hohdokkaampiin versioihin! Niinpä tänäkin iltana poskipäillä vilkkuu valoa antava voide ja kynsissä välkkyy nudevärisen pohjalakan päällä kullanhohtoinen glitteri.

pikkujoulut 1Hohdeväri: Kjaer Weis, saatu blogin kautta / Huulipuna: YSL / Korvakorut: New Look / Kaulakoru: H&M / Kynsilakat: IsaDora, nudesävy saatu blogin kautta  

Nyt on aika siirtyä koneelta kaapille, eli kotivaatteet vaihtuvat iltamekkoon ja matka jatkuu ystävien luokse itsenäisyyspäivän viettoon!

Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille! ♥

Ps. Huuto.netiin lisätty muutama uusi kohde, löytyvät listan alusta.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.