Ystävä kysyi juuri tänä iltana, että mitenkäs blogini jaksaa. No hyvinhän se, tässä se sinnittelee kaiken arjen uudistuksen keskellä. Sitä koko paletti tällä hetkellä on, jonkinlaista sinnittelyä. Ei huonolla tavalla vaan enemmänkin paikkansa hakemista, luovimista uusien aikataulujen, uusien haasteiden ja oman osaamisen tunnustelun lomassa.

change alusvaatteet 01

Käytännössä uudessa arjessani ei vielä ole rytmiä ja niin odotan, että sellainen löytyy. Teen töitä missä sattuu, välillä toimistolla, välillä kotona ja välillä kahvilassa. Ei ole tyypillistä päivää, on vain vyöryvä informaatiomassa, jonka keskellä yrittää sitoa naruja yhteen ja asettua omaan rooliinsa. Ja niin, innostus toki edelleen. Odotus siihen, että tietty varmuus lisääntyy, arki alkaa rullaamaan enemmän omalla painollaan ja päivät löytävät rytminsä.

Niinpä blogirutiinikin hakee uusia uomiaan vielä. Ei tämä mihinkään kuole, vaikka viime viikot tahti onkin ollut rauhallisempi, arjen paletti vain vaatii vähän paikoilleen loksauttelua. Sitä se kai on kaiken uuden keskellä, hetki menee räpiköidessä ennen kuin varmuus liikkeisiin löytyy. Sitten eteenpäin pääsee kevyemmin kuin alussa viuhtoessa, jolloin kaikki voimat tuntuvat katoavan hetkessä.

change alusvaatteet 02

Väsymystäkin on siis ilmassa. Uuden opettelu tuntuu syövän mielen kapasiteettia ja olen rakastanut viime viikonloppujen aamuja aivan erityisen paljon. Se ihana tunne kun sängyssä on saanut haahuilla ilman herätyskellon pirinää.

Kaikkien uusien työkuvioiden ohella olen myös kehittänyt itselleni pieniä sivuproggiksia. Kumma kun en saanut niitä tehtyä silloin kun keväällä oli enemmän aikaa vaan nyt sitten, kun muutenkin on paljon ajateltavaa ja tehtävää. Olen siis laittanut kotia uudella vimmalla, naulannut tauluja seinään, kiinnittänyt valoja ja niin, hakenut ja koonnut tuon uuden sohvan. Lisäksi suunnittelen illanistujaisia ja aktivoitunut lenkkeilyssä. Ah, ja käynyt viimein läpi kiertoon lähteviä vaatteita, lajitellut ne UFFiin, itsepalvelukirppikselle ja ja nettikirppikselle. Eli melko aikaansaavaa, sanoisin!

Mutta on tehnyt hyvää, todella hyvää!

change alusvaatteet 03c

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Olet kyllä viehättävä nainen:)

Vastaa

Voi kiitos!! :)

Vastaa

Lenkkeilylle iso tykkäys ♡

Vastaa

Hih, mä oon aika iloinen, että oon nyt viikottain, toisina jopa pariin otteeseen päässyt liikkeelle. :)

Vastaa

Pikkuhiljaa hyvä tulee :)

Vastaa

Niin totta :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.