Tehän muistatte huhtikussa alkaneen täydellisten kumppareiden metsästysprojektini, joka muotoutui varrellisten kumppareiden haikailusta citykelpoisempien kenkien etsintään. Puolen vuoden projekti on viimein saanut päätöksensä ja ne täydelliset löytyi, vieläpä juuri ajallaan sateidenkin saapuessa! Hyvää selvästi kannatti odottaa ja Facebookia seuraavat ovatkin ehtineet näistä jo kuulla, sen verran innoissani olen. Kenkiin tuskin alunperin olisin törmännyt ilman vinkkejänne, joten kiitos ideoista ja erityisen suuri kiitos Elsalle, joka linkkasi minulle näistä Sorelin Medina Rain nilkkureista. Se ei ollut ihastusta ensisilmäyksellä, vaan asteittainen hurmaantuminen, joka johti lopulta ”pakko saada” fiilikseen. Tajusin nimittäin, että nämä kengät täyttävät tarpeeni juuri eikä melkein.

sorel

Kengissä yhdistyy laatu, käytännöllisyys ja ulkonäkö. Sorelit ovat muodoltaan sirot, juuri sellaiset jotka voisin ottaa vaikkapa kokonahkaisina, eli mallin suhteen ei tarvinnut tehdä myönnytyksiä. Niissä on tukeva korko, joka on korkeudeltaan juuri minun makuuni ja ne ovat muutenkin hyvät jalasta, erityisplussa vielä sopivan leveästä lestistä. Niin, ja tietenkin ne pitävät vettä, mutta eivät kuitenkaan näytä kumppareilta, eli ovat tavattoman helpot yhdistää hameisiin tai housuihin, mihin tahansa kaupunkiasuun. Punainen korko on veikeä, ja sitä tasapainottaa kivasti beige nahka ja musta kumi. Ne ovat samaan aikaan tyylikkäät ja hauskat.

Mutta niin, kohtalo oli puolellani ja minut ja Sorelit oli selvästi tarkoitettu yhteen. Kävin nimittäin tuossa reilu viikko sitten eräällä showroomilla, ja olin pohtinut kenkiä aktiivisesti juuri edeltävinä päivänä ja silmäillyt, mistä ne kannattaisi ostaa. Osaatte varmaan arvata, mihin merkkiin törmäsin showroomin valikoimassa, ja itse asiassa, nämä Medina Rainit olivat ihka ensimmäinen asia, jonka näin sisään astuessani. Siinä ne nököttivät jalustalla kuin odotamassa minua, ja olivat juuri niin kivat, kuin olin toivonutkin. Näkeminen sinetöi hankintapäätöksen, mutta johdatus jatkui, eikä tilausta tarvinnut koskaan tehdä, sillä samaisesta paikasta saapui eilen paketti, josta paljastuivat mitkäs muutkaan kuin ne kengät. Ja voi että niitä on hypistelty, mallailtu ja käytettykin jo – ihanat ovat!

Nyt syksy, antaa sataa. Olen valmis!

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Hei nämä näyttävät todella hyviltä! Mistä näitä on siis mahdollista hankkia..? Juuri tällaisten nilkkureiden vaje olisi eteisen kenkäkaapissa…

Vastaa

Kiva kuulla, että tykkäät myöskin! Itse olen ihan myyty, ja just itse asiassa käyn läpi kuvia, joissa kengät ovat päällä :) Näitä saa ainakin tuolta Sorelin omilta verkkosivuilta tilattua, sitten Aleksi 13:sta on kanssa ja muistaakseni myös Stockalla. Itse meinasin tilata omani Spartoosta, sillä sattui olemaan sinne alekoodi :)

Hih, nämä todella pystyy perustelemaan käytännöllisenä hankintana ;)

Vastaa

Kiitos tiedoista! Kävin jo surffailemassa Sorelin omilta sivuilta, ja näemmä löytyy tuota samaa kenkää ainakin kolmessa eri sävyssä. Tuo sinun valitsema on kyllä herkullinen, täytyy katsoa, rohkaistunko siihen vai menenkö tylsällä mustalla :) Ihanat ovat!

Vastaa

Kiva, että löytyi :) Nuo mustat ovat kyllä kanssa hyvännäköiset, eivätkä todella nekään näytä kumppareilta vaan nilkkureilta – hyvä valinta siis nekin ;)

Vastaa

Ihanat ovat! Mietiskelin, että miten noissa koko pitää paikkansa. Sivustolla koko oli ilmoitettu US-koossa. Minkä kokoinen jalka sinulla on ja minkä koon otit? Tai minkä koon suosittaisit ottamaan jos jalan koko on EU 37,5?

Vastaa

Hih, eikö olekin! Omat poponi ovat kokoa 40 (US 9) ja vastaavat tismalleen kokoaan. Tuolla sivuilla näytti olevan pienellä kokovalikoiman vieressä ”size chart”, jota klikkaamalla tulee taulukko, josta näkee eurooppalaiset vastineet kokomerkinnöille. Sen mukaan koon 37,5 US vastine näyttäisi olevan 6,5 :)

Vastaa

Ooohhh shoelover rrrrakastui! Toi punainen korko on aivan huikean ihana.

Vastaa

Hih, eikö olekin! Nämä on niin kivat, ettei ole aamuisin tarvinnut miettiä mitkä kengät jalkaansa laittaa vaan nämä toimivat aina, sateella ja ihan vain kostealla syyskelillä, ja miksei muulloinkin :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.