Vaikka yritin vedota siihen, ettei ole mitään päälle pantavaa ja hiukset on likaiset, sai mies silti houkuteltua eilen illalla poikkeamaan lasillisella. Molemmat oli totta, likaiset hiukset ja vaatteettomuus. Koska en jaksanut nähdä vaivaa, ratkaisin hiusasian runsaalla määrällä hiuspuuteria ja meikin suhteen pitäydyin päivän meikissä. Vaatteissa ei paljon valinnanvaraa ollut, koska kaikki on vielä laatikoissa, joten päädyin kokomustaan.

Toimii aina, ja ilmeisesti niin hyvin, että nuorentaa yli 10 vuotta, sillä papereitani kysyttiin ensimmäistä kertaa elämässäni. Vieläpä paikassa, jonne ikäraja on 18. Olen nauranut, että kuinka vanhalta näytän jos henkkarit nykyään on hyvä varmistaa alle kolmekymppisen näköisiltä ja itseltä ei koskaan kysytä (no okei, myönnettävä on, etten kyllä aktiivisesti saatakaan itseäni sopiviin tilanteisiin), mutta ehkä voin nyt huokaista ja todeta kuitenkin näyttäväni (ainakin jonkun silmissä) ikäiseltäni (tai ehkä jopa alle?). :)

perjantai look 1

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Haha itseltänikin kysyttiin paperit muutama kuukausi sitten, näytin ajokorttiani, missä on kirjaimia aina raskaaseen kalustoon asti ja myyjä uskoi minun väärentäneen kortin tms. Poliisin kanssa sitten asiaa selviteltiin ja lopulta sain ostokseni hoidettua! :D

Vastaa

Oi apua, hirveä tilanne :D Jotenkin ihan painajaismainen ajatus, että joku ihan oikeasti oma ja aito ei menisi läpi, voi olla, että hetkeksi menisi pastmat sekaisin, mutta jälkeenpäin voisi jo huvittaa. ;) Hyvä, että sait kuitenkin ostokset lopulta hoidettua!

Vastaa

Nyt oon melkein kade, multa ei oo kysytty henkkareita varmaan kymmeneen vuoteen! :) enkä uskalla ostaa enää s-kaupoista mitään ikärajallista, kun siellä on se ”kysy alle kolmikymppisen näköiseltä”-sääntö – entäs jos sielläkään ei kysyttäisi?!? :D

Mutta kannatti siis lähteä – nuorenit kertaheitolla yli kymmenen vuotta! :)

Vastaa

Haha, multa ei ole kysytty edes silloin, kun olin oikeasti alaikäinen, siksipä jouduinkin nyt hetken pureskelemaan, oliko kysymys nyt vitsi vai ihan tosissaan esitetty, mutta ilmeisen tosissaan oli ;) Ei kai tuota voi ottaa muuta kuin kohteliaisuutena, sillä olen hetkittäin tosissani miettinyt juuri tuota, että jos alle kolmekymppisen näköisiltä kysytään paperit (ja Facebookissa tuntuu yksi jos toinenkin selvästi vanhempi mainostavan säännöllisesti, kuinka papereita Alkossa tms kysyttiin) ja itseltä ei ikinä, niin kuinka vanhalta oikein näytän :D Hih, kyllä kannatti, pitäisi vissiin käydä viihteellä useammin kun kerran näin nuorentaa!

Vastaa

Näytät kyllä niin kauniilta ja nuorelta, että ihme jos ei ole kysytty aiemmin (ja silloin nuorempana). Itseltäni kerran papereita kysyttäessä ja näyttäessäni ne poke ei millään uskonut, että näytin omat henkkarini, vaan väitti että olen hyvin siskoni näköinen, jolta olisin henkkarit lainannut. Siihen olin että joo näytän siskoltani, mutta nämä ovat kyllä omani. Olin tuolloin fuksi ja oltiin sellaisella päälle 10 hengen yliopistoporukalla tutustumassa uuteen ”koti”kaupunkiimme. No onneksi poke suostui sitten lopulta päästämään minutkin sisälle.

Vastaa

Haha, ihana, kiitos :) Voi vitsit, tuo on kyllä varmaan niin hassu tunne kun joku ja aito ei mene läpi – yritä siinä sitten selitellä! Hyvä sentään, ettei sen isompaa juttua seurannut ja että pääsit sisälle, mutta voin kuvitella että hieman häkellyttävä tilanne!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.