Tänä viikonloppuna olemme tehneet ehkä vähän, mutta saaneet aikaan paljon. Olemme pysytelleet tyystin neljän seinän sisällä (lukuun ottamatta sitä eilistä ulkona syömässä piipahtamista) ja niinpä olen haahuillut kotona tukka pystyssä ja unihiekan rippeet silmissä. Ei sillä, kivahan olisi ollut jotain hauskaa ohjelmaakin keksiä, mutta kun ne muuttolaatikot ja kodinlaitto muutenkin ovat työllistäneet ihan riittävästi. Aika on siis kadonnut jonnekin loputtoman tuntuisia vaatepinoja kaappeihin viikatessa ja muutekin paikkoja järjestellessä. Takaraivossa on jyskyttänyt hinku päästä blogin pariin ja koneen äärelle, mutta akuuteimmat asiat ensin, koti kun olisi kiva saada kuntoon, että jaksaa keskittyä täydellä teholla muihin asiohin ilman, että silmäkulmassa loistaa jatkuvasti keskeneräiset työt.

Mutta on siinä ahertaessa ehtinyt myös herkutella, katsella leffoja (yhden hyvän ja yhden huonon), nukkua pitkään ja pohtia sellaisia keveitä teemoja kuin vaikka pikkujoulut. Käynnissä oleva pikkujoulukausi on saanut kurkkimaan omaa mekkovalikoimaa sillä silmällä ja miettimään tämän kauden pikkujoulutrendejä. Pikkujoulun henki on inspiroinut punaamaan huulet viime aikoina vähän useammin syvänpunaisella sävyllä, joka tuntuu sopivan loistavasti tummiin syyspäiviin ja joulunodotukseen. Melkein koko viikon on kynnet olleet tummat, mutta ihan varmasti ensi viikolla lakkaan ne punaisella!

  red lips 2red lipsred lips 01Takki: Zara / Mekko: Quontum / Kaulakoru: Glitter, saatu / Laukku: Guess / Korvakorut: Swarovski

Psst. näitä Glitterin kaulakoruja minulla on kaksi, ja toinen on juuri nyt tarjolla tykkääjille Facebookissa.

Katso myös nämä

20 comments

Vastaa

Tyylikkäät kuvat hieno laukku ja koru

Vastaa

Kiitti Susanna, kiva, että tykkäät! Itsellä iski taas joku ehkä tarpeeton itsekritiikki ja kuvat tuntuivat omaan silmään jotenkin kulahtaneilta. Pöh, ehkä se on tämä valon puute sekä ympärillä että kuvissa, mikä jättää sen viimeisen silauksen, tietyn hehkun, pois :)

Vastaa

Meilläkin päästään samoihin puuhiin viikon sisällä, jeee. ;)

Ihanat punahuulet. ♥ Tuli muuten uudesta bannerista mieleen Marilyn. ;) uu beibee.

Vastaa

Ooo, se on jo niin lähellä! Ihanaa <3 Ja voi että mikä mielleyhtymä! Hih, kiitos :)

Vastaa

Todella hyvä kokonaisuus taas – tyylikäs :) Ja wau mikä laukku! :)

Vastaa

Oi ihana, kiitos <3

Vastaa

Niin upea laukku ja kaunis punaisen sävy sekä siinä että huulilla! Mulla on ollut pikkujoulun kunniaksi kultaiset kynnet tähän asti, mutta taidanpa seuraavaksi kokeilla minäkin punaista.

Vastaa

Oi, kultainen on kyllä myös täydellinen sävy tähän kauteen! Itsekin olen käyttänyt tänä syksynä paljon kultaista lakkaa, mikä onkin hauska piriste muuten tummasävyisten syysasujen rinnalla :) Nyt on jostain syystä parina viime viikkona ollut veto hyvin tummiin sävyihin, joten siksi ajattelinkin, että punainen on nyt hyvää vaihtelua, sekä toki kauden teemaväri! :)

Vastaa

Hei, Anna-Maria!
Seurailen satunnaisesti blogiasi ja olisin kysynyt sinulta (vähän enemmän muotia seuraavalta): oletko tullut tilanneeksi mitään nettikauppa DressVenus.com:ista?
Itseäni houkuttaisi heidän laajat valikoimat ja mukavat hinnat, mutta en tiedä uskaltaisiko sitä tilata…

Vastaa

Heippa Violetta,

Olikin ihan tuntematon tuo mainitsemasi nettikauppa, mutta kun nyt vähän selailin, niin se näytti hyvin vastaavalta kuin Sheinside ja Mart of China, joita taas olen käyttänyt (näytti olevan joitain liki samoja juttujakin valikoimassa).

Hinnat toden totta ovat edulliset, mutta laatu on ainakin noissa testaamissani ollut vaihtelevaa. Parhaimmillaan olen ollut tosi tyytyväinen ja vaate on tuntunut laadukkaalta, mutta sitten taas on tullut jotain pahoja huteja, eikä vaate ole tuntunut vastaavan yhtään kuvausta. Noilla hinnoilla tosin riski kannattaa, mutta ei ehkä kannata odottaa ihan liikaa :) Kannattaa myös katsoa koot, sillä ainakin noilla kahdella koot ovat pieniä, joten olen tilannut keskimäärin aina (ainakin) yhden normaalisti käyttämääni kokoa isomman (ja myös helmat ovat pääsääntöisesti huomattavasti lyhyempiä kuin kuva antaa ymmärtää). Onnistumismahdollisuudet kasvaa kun huomioi nuo kokojutut ja myös tsekkaa materiaalit, kannattaa siis syynätä lähikuvia, jos sellaisia on tarjolla. :) Uskoisin kuitenkin, että tilaaminen myös tuolta on ihan turvallista, toimitus vain saattaa kestää kun ilmeisesti nuokin tulevat Kiinasta.

jos tulet kokeilleeksi, niin huikkaa mitä pidit! :)

Vastaa

Hei taas, olipa pakko kommentoida.

Suorastaan MYKISTÄVÄN kauniit kuvat. Kaikki kohdallaan!

Vastaa

Oi apua, olen kyllä selvästi nyt ollut itse ihan liian kriittinen näiden kuvien suhteen :) Ehkä siksi positiivisen palautteen saaminen tuntuu nyt aivan erityisen hyvältä, on ihana huomata olleensa väärässä! Kiitos siis sinulle, kehuista ja kommentistasi! Niin, ja ihanaa alkanutta viikkoa :)

Vastaa

Joo se on kyllä ihan totta että talvella on tosi vaikea saada onnistuneita kuvia, liian vähän valoa niin tulee vähintäänkin sumusia kuvia, mutta joihinkin kuviin se kyllä oikeasti sopii. Onkohan sellaista erinomaista kameraa edes keksitty jolla saisi huippuhyviä kuvia myös kun on pimeää?

Vastaa

Ihan totta, joihinkin se hieman utuinen tunnelma sopii, mutta huoh, ei sentään haluaisi ihan koko talvikauden katsella kellertäviä utukuvia :D Niinpä, ihan samaa olen miettinyt, löytyyköhän lainkaan niin valovoimaista kameraa/objektiivia, joka ottaisi tällaisessa heikossa keinovalossakin kiinnostavia kuvia. Niin, ja vielä kohtuuhintaista sellaista, jos ylipäätään on. ;)

Vastaa

Upea olet! Niin ihanat punahuulet!!

Vastaa

Oi, ihana! Suuret kiitokset!!

Vastaa

No niin, mä tsekkasin kuvat eilen ja olen siitä asti vetänyt astmapiippua. Taivas varjele, miten upealta näytät, etenkin toi alin kuva räjäytti jackpotin. Voitko ystävällisesti laittaa jatkossa vastaavia otoksia ennen jonkinlaisen varoituksen että ymmärtää hakea nitrot hollille valmiiksi?

Vastaa

Oi apua, oot aina yhtä ihana (ja saat mut ihan joka kerta punastumaan)! :D Hih, olen sanaton. Kiitos ihanasta kestohymyn jättäneestä kommentistasi!! :)

Vastaa

Vau tosiaan, varsinkin tuo viimeinen kuva! :) Ja mitkä punaisen sävyt olet löytänyt. Blondeille käy syvänpunaiset huulipunat yleensäkin kauniisti.

Vastaa

Oi ihana, kiitos <3 Totta, vaaleita hiuksia vasten punainen kyllä toimii! Voi että kun osaisi vielä useammin käyttää, mutta pikkuhiljaa opetellen :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.