Olemme pysyneet lähes koko päivän sisällä ja ahertaneet pitkin hampain. 60 Niemeltä yhteistyön puitteissa lainassa ollutta muuttolaatikkoa tullaan noutamaan maanantaina, ja meillä on jäänyt osa niistä ilkeästi roikkumaan täysinä asunnon nurkkiin. Nyt kun noutopäivä lyötiin lukkoon, oli pakko tarttua toimeen ja miettiä, minne ne loput tyhjäisi. Ei niin helppo homma, ja vaikka ajattelimme, että yhdellä päivällä selviäsi lopuista, niin väärin meni, jatkettava on huomennakin. Niinpä kaunis syyspäivä jäi osaltamme kokematta, ja puursimme neljän seinän sisällä aina iltaan asti, kunnes hipsimme ulos kotikulmille syömään.

Ajattelin ennen muuttoa, että nyt uudessa kodissa tulee laitettua ruokaa paljon enemmän kuin vanhassa, mutta havahduin vasta muutettuamme siihen, että että pienen kävelymatkan päästä löytyy vaikka mitä kivoja ravintoloita. Harvassa paikassa pääsee nauttimaan ainakin sekä ranskalaisen, nepalilaisen, intialaisen, thaimaalaisen, kiinalaisen, amerikkalaisen, italialaisen, japanilaisen, espanjalaisen sekä meksikolaisen keittiön antimista ihan lyhyellä säteellä. Huh, houkutus ulkona syömiseen on suuri, mutta pitäydyn kyllä edelleen alkuperäisessä kannassani, eiköhän kotikokkaus houkuttele ihan toisella tavalla kunhan koti on saatu laitettua ja keittiössä kaikki paikoillaan.

navy trenssi 2Trenssi: B.young / Tähtihuivi: BeckSøndergaard

Pahoittelut huonolaatuisesta kuvasta, mutta tiedättehän te, pimeys ei anna armoa. Pukeuduin Booztin alesta tilaamaani trenssiin, joka on kerrassaan ihana. Olen haikaillut tummansinisen trenssin perään jo tovin, joten kun ihastuttava sellainen tuli alessa vastaan, en aikaillut. Olin ilmeisen innoissani takkilöydöstä, sillä havahduin vasta postista paketteja noutaessani siihen, että olin tilannut trenssin kahteen kertaan, kahdella eri tilauksella. Ehkä kahta en kuitenkaan tarvitse, yksi riittää oikein hyvin. :)

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Auts, tuo on kyllä se paras (ainoa?) kimmoke muuttolaatikoiden tyhjentämiseen, siis, että joku tulee ne noutamaan…. :-)

t. Tupuna

Vastaa

No niinpä! Kummasti sitä jättääkin (aina) viime tippaan, ja tarttuu toimeen vasta kun on pakko! Ikinä ei opi :) Huoh, noh, ainakin nyt näin sunnuntai-iltana kaikki muuttolaatikot on viimein tyhjiä ja ihana saada huomenna tilaa kun laatikkopinot lähtevät. :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.