Tuntuu, että viikot juoksevat vauhdilla. Olen viettänyt paljon aikaa asunnolla yrittäen asteittain laittaa asioita kuntoon tehden samalla töitä, ja tunnit hujahtavat ihan huomaamatta. Pienet viilailut vievät yllättävän paljon aikaa, ja niitä riittää. On kaikenlaisia remontin aiheuttamia jälkiä, joita pitää paikata. Sitten on muuta maalausta ja listojen saumailua ja uudelleen maalausta. Puhumattakaan viimeisistä päätöksistä, mitä pitäisi tehdä – erityisesti kylpyhuoneen tason valinta pitäisi pikapikaa tehdä. Aina kun ehdin, puran muuttolaatikon ja toisen, sekä pyyhin pölykerroksia, joita tuntuu paljastuvan aina jostain nurkasta tai laatikon alta.

Kaiken lomassa olen kuitenkin ehtinyt täydentää myös remppabudjettipostauksen viimeisten tietojen pohjalta. Sitä on toivottu tosi paljon, ja nyt viimein se on viittä vaille valmis. Halusin odottaa ihan loppusuoralle, jotta pystyn ottamaan kaikki kulut mahdollisimman realistisesti mukaan kulutoteumassa. Eli kun saan kuvituksen kohdilleen postauskin tulee. Samoin kuin muita remontti- sekä sisustusvalintoihin liittyvää.

Mutta sitä ennen vielä yksi täydempi työpäivä ennen viikonloppuun astumista. Sekä asukuvia parin viikon takaa, kun ei ollut vielä niin kovat pakkaset kuin nyt (joiden lauhtumista jo kovasti odottelen).

Takki: Esprit / Hame: H&M / Neule: Le Pirol / Nilkkurit: Jonak / Laukku: Coach / Huivi: A+More

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.