Hei te kaikki ihanat, toivottavasti joulunne on sujunut hyvin! Joulu Lontoossa on lumeton ja lämmin, kuten odottaa saattoi. Joka kulmalta kaikuvalla joulumusiikilla, kauniisti koristelluilla näyteikkunoilla ja kadunvarsia viimeistelevillä jouluvaloilla on kuitenkin ollut iso vaikutus ja pieni joulufiilis hiipi omaankin mieleen.

Eilen nautin eläväisestä kaupungista ja rauhallisesta jouluillallisesta, tänään kaupunki on hiljainen ja sateinen, joten aamupäivän Hyde Parkissa kävelyn jälkeen luvassa rentouilua hotellilla ja aivan kohta perinteinen iltapäivätee, jota odotan kovasti! Huomenna starttaa alennusmyynnit ja sen sijaan, että jaksaisin lähteä ruuhkiin, olen päättänyt tehdä täsmäiskut muutamaan putiikkiin oikeasti hyödyllisten alelöytöjen toivossa.

christmas london outfit 06christmas eve outfit 02christmas london outfitchristmas london outfit 012christmas london outfit 010

  Mekko: LiLLE Clothing* / Takki: Mango / Nilkkurit: Tamaris, Zalando* / Laukku: Coccinelle
*saatu blogin kautta

Rentouttavaa joulupäivän jatkoa!

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Onpas kivat kuvat! Mukavan eläväiset, tykkään hurjasti :)

Oikein hyvää joulupäivän iltaa sinne! <3

Vastaa

Kiva kuulla, kiitos!! Ja ihanaa viikonlopun viime hetkiä :) Kuullaan taas pian <3

Vastaa

Teillä on vähän erilainen joulu! Hei saako kysyä, mistä olet ostanut ylipolvensaappaat, jotka oli joulukuun alun asupostauksessa, olikohan 3.12.2015? Tyylikkäät ja jopa fiksun näköiset! Haluaisin metsästää itsellenikin nuo samaiset.

Vastaa

Kiva kuulla, kiitti! Ne on tilattu Zalandolta ja olivat varsin edullisetkin! Kannattaa kurkata jos vielä löytyisi valikoimasta :)

Vastaa

Toivottavasti olet nauttinut Lontoosta ja joulusta perheen kanssa siellä :) Kerrohan lisää kuulumisia sitten taas kun palaat Suomeen!

Vastaa

Lontoo oli kyllä upea ja kieltämättä pieni jouluolokin hiipi mieleen :) Nähdään pian!

Vastaa

Hyvä nainen, seisot kuvissa aivan suoraan itsensä Taivaan edessä: HMV:n kauppa. Täynnä dvd-bokseja, elokuvia ja musaa. Mä lähdin sieltä monta kymmentä puntaa köyhempänä, mutta nyt mulla on kaikki tuottikset Friday Night Dinneristä, Big Schoolista ja Inbetweeners-sarjasta…

Vastaa

Haha, ihana! Olisikin pitänyt piipahtaa ;)

Vastaa

Upea kokonaisuus. Kauniit hiuksesi korostuvat erityisesti. :-)

Vastaa

Kiitos kovasti!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.