Tämän talven eniten käytettyjä vaatteita on tämä petroolinvihreä mekko. Pidän ihan kaikesta siinä, aina väristä yksityiskohtiin ja mallista monikäyttöisyyteen. Ja monikäyttöinen tämä midimekko todella on. Se on ollut päällä illanvietossa, viinitastingissa, toimistolla asiakkaan luona, kaikenlaisissa arkimenoissa sekä Wienissä koko päivän kaupunkiasuna. Nyt sain vihdoin pestyä sen pois pyykkikorista seisomasta, joten olen varma, että mekko pääsee taas tällä viikolla käyttöön.

Wienissä yhdistin mekkoon hiuspannan, mikä on samalla tapaa kokeilua hiusten kanssa kuin vaikka ruskea colormaskikin. Kaipaan jotain uutta, mutta koska en tiedä mitä se on, on helppo kokeilla tällaisten nopeasti normalisoitavien juttujen kanssa.

Niinpä olen alkuvuoden aikana testaillut erilaisia näkyvämpiä hiuspinnejä ja yrittänyt opetella käyttämään hiuspantaa. Joskus se on päällä vain hetken ja sujahtaa nopeasti laukkuun (jostain syystä tuntuu oudolle pureskella ruokaa panta päässä!), toisina päivinä maltan pidempään. Pieni muutos, mutta silti vaatii itseltä totuttelua. Olen selvästi antanut ihan liian kauan hiusteni ihan vain olla villinä ja vapaana!

Mekko: Reserved, saatu blogin kautta / Nilkkurit: Unisa / Laukku: Coach / Kaulakoru: Pernille Corydon / Rannekoru: Edblad / Kello: Rosefield

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.