& Other Storiesista on tullut ihan vakkari vaatekauppa itselle. Osasyy saattaa olla sen näppärä sijainti, kuljen siitä varsin usein kotiin, joten on helppo poiketa sisään ohikulkumatkalla, mutta tietenkin valikoimakin kolahtaa.

Erityisesti merkin mekot ovat ihania, mutta omistanpa usean puseron ja neuleenkin. Tänä talvena olen myös löytänyt & Other Storiesin housut. Ilahtuneena huomannut, että valikoimassa on ihan oikeasti korkeavyötäröisiä malleja. Ette arvaakaan, miten usein olen korkeavyötäröisien mallien kohdalla todennut, että juuri siinä muuten oikeassa vyötärö ei oikeastaan tunnu mitenkään niin erityisen korkealle, eikä ainakaan pääty kovin imartelevaan kohtaan. Niinpä olen ollut lähestulkoon riemuissani siitä, että vihdoin housuja, joissa kokovalikoima on hyvä ja vyötäröt ulottuvat (niin luvatuissa malleissa) oikeasti korkealle. Ihastuttavaa!

Sen myötä nyt omistankin useammat & Other Storiesin housut, ja täysin hameihmisenä yllättänyt itseni pukeutumassa niihin yhä tihenevään tahtiin. Myös näiden kuvien suloinen sydänpusero on samasta kaupasta, hullaannusta ensisilmäyksellä!

Mutta nyt aika heittää takki päälle ja lähteä päivän kulttuuriannoksen äärelle, eli Taidehallin kevätnäyttelyä katsomaan ja myöhemmin illalla elokuviin. Kivaa pääsiäisen jatkoa kaikki!

Pusero: & Other Stories / Housut: & Other Stories / Kaulakorut: Pieces /
Nilkkurit: Beatrice / Laukku: Marc Jacobs
Kuvat: Ilona, Torpan tyttö

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Aivan ihanan raikkaita kuvia! 😊 Ja kiitos vinkistä: mä en ole edelleenkään löytänyt korkeavyötäröisiä farkkuja jotka ulottuis just oikeaan kohtaan ja/tai olis mukavat päällä. Täytyypä tsekata nämä mainitsemasi!

Vastaa

Oi, ihana kuulla, kiitos! Ja kannattaa ehdottomasti tsekata & Other Storiesin valikoima. Farkkuja siellä on ehkä vähemmän, mutta muita kivoja housuja(kin) kyllä :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.