Olin etukäteen miettinyt, ehdinkö tylsistyä neljän päivän pääsiäisvapaiden aikana, mutta toisin kävi. Ohjelmaa ei ollut paljoa, mutta se osoittautui lopulta oikein hyväksi jutuksi, sillä pääsi yllättämään, kuinka vapaiden tarpeessa oikeastaan olinkaan. Olin ajatellut tekeväni vapaapäivinä rästihommia ja vähän töitäkin, mutta kolme päivää vierähti niin, etten vain saanut työläppäriä auki.

Totaalinen väsymys iski, ja löysin itseni lojumasta sängystä kohtuuttoman pitkiä aikoja ja tuijottamasta sarjoja sekä elokuvia, yksin ja yhdessä. Maanantaina oli tunne, että voisin jatkaa nukkumista vielä viikon loppuun. Se siis muka tylsistymisestä, päinvastoin!

Ihmetellessäni omaa väsymyksen voimakkuutta huomasin, että enpä varsinaisesti ole ollut lomalla sitten viime kesän. On toki ollut jokunen lomaviikonloppu, kuten Praha ja Minsk (joissa niissäkin eksyin hoitamaan työjuttuja kännykällä), mutta muuten olen pääsääntöisesti joka viikonloppu tehnyt jonkin verran töitä.

Ei siis ihme, jos nyt tuntui totaalisen kypsältä ja väsyneeltä. Pohdin, että toukokuun puolessa välissä koittava Georgian reissu tulee tarpeeseen ja sen viikon yritän pitää mahdollisimman pitkälle ihan oikeasti lomaa. Joskin myönnän viikonloppuna kaivaneeni käyttämättömänä lojuneen tabletin esiin ja miettineeni, josko se olisi hyvä reissulle mukaan.

Joka tapauksessa ilmassa ehkä jonkinlaista kevätväsymystä (vaikkakin hieman ristiriidassa siihen, miten innoissani olen valon lisääntymisestä), mutta myös vähän työväsymystä. Lisäksi odotan mielettömästi reissua ja pieniä mielen irrottavia juttuja, kuten vaikka synttäreitä ja kesän vielä määrittelemättömiä tapahtumia.

Kuvan smoothien resepti löytyy muuten täältä: helppo proteiinismoothie.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.