Ensiksi se tärkein asia, eli blogin etusivun mobiiliskaalautuvuus saatiin viimein eilen korjattua, eli blogin pitäisi nyt näkyä oikein mobiilissa. Kylläpäs se kestikin! Itse asiassa, ratkaisu oli maailman simppelein, mutta oli ehkä maailman vaikein juttu löytää ihminen, joka osasi kertoa siihen (sen yksinkertaisen) ratkaisun. Kiitos teille kärsivällisyydestä! Niin moni käyttää mobiilia, että harmitti tuhottomasti etusivun skaalautumattomuus, mutta nyt voi huokaista sen osalta helpotuksesta.

Vielä on pari haastetta (kuten vaikka tuo postausten tuplanäkyvyys, josta kyllä luulen tietäväni mistä se johtuu, mutten vain osaa itse korjata sitä) plus muutama viilailtava kohta, mutta ongelma kerrallaan eteenpäin. ;)

Sitten arkisempiin asioihin. Olen tänään kolunnut keskustaa ristiin rastiin hakien kuvauslainaan  vaatteita (uusia kivoja blogijuttuja jälleen pikapuoliin luvassa) ja tehnyt siinä samalla löytöjäkin. Poikkesimme Reetan kanssa Katri Niskasen kauniissa putiikissa Bulevardilla ja niinhän siinä lopulta kävi, että kaksi vaatekappaletta kolahti niin kovasti (ja vieläpä kun Katri mainitsi niiden olevan viimeiset kappaleet), en voinut muuta kuin vinguttaa korttia. Näette pikapuoliin, mitä kaunis vaaleanpunainen paperikassi kätki sisäänsä!

katri niskanen 01

Myöhäisiltapäivällä istahdin Mikon ja Eirenen kanssa kahville ja loppujen lopuksi kävelin (tai pikemminkin raahauduin jalat väsyneinä kaikkine kantamuksineni) kotiin vasta iltakahdeksan jälkeen. Pitkä, mutta todella antoisa päivä!

Ah, ja huomisesta! Huomenna on ihan superjännä päivä, mutta enköhän ehdi postailla vielä ennen sitä ja kertoa lisää, mitä luvassa! Nyt iltapesulle ja nukkumaan. Mukavaa viikonloppua!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Jes, kiva kun mobiiliversio toimii! :)

Vastaa

Huh, vihdoin ;) Vielä kun saisi muut jutut viilailtua kuntoon. Enpä olisi ikinä uskonut, että on ollut näin paljon haastetta pikkujuttujen kanssa!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.