Koska viime viikot on mennyt aikaa vastaan juostessa, tuli yllätyksenä tajutessani kunnolla vasta tänä viikonloppuna, että juhannus on ihan muutaman päivän päästä! Ihan käsittämätöntä, kevät on mennyt jo vauhdilla ja ulos ikkunasta katsoessa ei todellakaan tunnu, että keskikesän juhla on ihan kulman takana. Tai noh, useinhan juhannus on viileä, joten tuskinpa tämä on niin poikkeuksellista.

juhlien jalkeen 4

Viikonloppuna sain nauttia uskomattoman upeasta kukkaloistosta, josta kiitos kuului avajaisillan upeille vieraillemme! Olen ihan varma siitä, ettei kotonani ole koskaan ollut kerralla läheskään niin paljon kukkia kuin tänä viikonloppuna, niinpä olen nyt nauttinut niiden tuoksusta ja kukoistuksesta. Eilen alkuillasta tosin kiikutin raskaan vesisateen saattelemana puolet kukista Anna-Katrin uuteen kotiin, mutta silti meille jäi väriloistoa riittämiin.

Aikoinaan ostin itse leikkokukkia hyvin harvakseltaan, mutta kun on hiljalleen huomannut, miten iso ilahduttava vaikutus kauniilla kukkakimpulla keittiön pöydällä voi olla, olen ottanut tavakseni hemmotella itseäni silloin tällöin kukkia ostamalla. Nyt tosin tuskin tarvitsee itse käydä ostamassa kukkia hetkeen! :)

juhlien jalkeen 6

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.