Viime torstai oli monella tapaa jännittävä ja merkityksellinen päivä. Koko kevään viilattu, Anna-Katrin kanssa yhteinen projektimme, Take me there -sivusto näki päivänvalon ja koolla oli liuta ystäviä ja tuttavia nostamassa maljan tuolle merkitykselle tapahtumalle. Aivan kuin siinä ei olisi ollut tarpeeksi, oli jännitettävänä tietenkin vielä puhe ja juhlan emännöinti, ja myönnänkin illan kulkeneen hassun epätodellisen olon vallassa – ei shampanjan takia vaan tietyn jännityksen, joka laittoi kropan ja mielen toimimaan ihan omanlaisessaan moodissa.

Mutta kaikki meni hyvin, ilta oli onnistunut ja sivut saatiin auki, eivätkä kiitos tekniikkagurumme varmistusten takunneet (kuten ehdin ennen h-hetkeä stressaamaan) runsaasta kävijävirrasta huolimatta. Juhlasta taas sopii kiittää montaa tahoa läheisten lisäksi, kuten hurmaavaa boheemia galleriaa VirgoFlowta Bulevardilla ja sen hippimekossa ihastuttanutta omistajaa Tuulaa, joka päästi meidät valtakuntaansa. VirgoFlow on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka, iso tila pullollaan muodin vintagehelmiä, designaarteita ja vaihtuvia taidenäyttelyitä. Jos siis kävelet Ruttopuiston ohi, kurkkaa sisään, Galleria on auki joka päivä!

take me there sivusto 14take me there sivusto 6take me there sivusto 7take me there sivusto 3take me there 05take me there sivusto 8

Puheen lisäksi meillä oli valmisteltuna pieni video, joka on tavoitteena saada viimeistään ensi viikon alussa myös sivustolle, ajatuksena kun muutenkin on lähteä rohkeasti kokeilemaan erilaisten reissuvideoiden tekemistä. Tai jos rehellisiä ollaan, ideoita ja visioita on vaikka kuinka, joten pakko hillitä itseä, jotta ne toteutuvat rauhassa askel kerrallaan. Omaa puheosuutta huomattavasti rennomman ja vangitsevamman esityksen piti artisti Tom Morgan, joka viihdytti vieraitamme kolmen kappaleen verran.

take me there sivusto 10take me there sivusto 11take me there 07take me there sivusto 12take me there sivusto 13 take me there sivusto 18

Ja mitäpä olisi juhlat ilman hyvää syötävää ja juotavaa? Tarjolla oli suolaista ja makeaa naposteltavaa, kuten Joseph Youssefin loihtimia cocktail-paloja ja Cupcakes by Fridan hillittömän herkullisia kakkutikkareita ja suussasulavia kuppikakkuja. Tarjoiluta höysti herkullinen libanonilainen valkoviini Château Ksara Blanc de Blanc ja gluteiinittomana herkkuna oli Agata Bakeryn suklaakakku, joka keräsi kehuja useaan otteeseen illan aikana.

Keväämme tärkeimmälle tapahtumalle skoolattiin Nicholas Feuillatten Brut Reservellä ja ohessa maisteltiin Witchdoctorin chilikastikkeilla ja luomujuuressipseillä.

take me there sivustotake me there sivusto 01take me there sivusto 4take me there 04Tarjoilut ja tila saatu blogin kautta. Cake pops kuva: Jessica / Teljänneito.

Kiitos kaikille mukana olleille, te teitte illan! Ja kiitos kaikille siellä ruudun toisella puolella, ihanaa palautetta ja kannustusta olen teiltä saanut! <3 Lisäksi erikseen haluan vielä kiittää miestä, joka on tukenut valtavasti koko kevään ajan ja juhlissa hääri apuna koko hektisen avajaispäivän ajan ja tietty Anna-Katria, jonka kanssa ollut uskomattoman antoisaa viedä eteenpäin tätä projektia ja tehdä töitä!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Voi että miten hyvältä tuo sivusto näyttää! Lahjakkaat naiset :). Isosti vauhtia alkuun, uskon että uusi bloginne tulee menestymään.

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Vastaa

Voi kiitos Hannele!! Aivan ihana kuulla, että tykkäät! <3

Vastaa

Anna-Maria olet kyllä huippu kaunis.

Vastaa

Voi ei, ihana sinä! Kiitos <3

Vastaa

Ihanan uuden sivuston olette tehneet! Matkakuume vain kasvaa niitä selaillessa! :) Teidän molempien blogeja on tullut jo vuosia seurattua ja varmasti tulee myös tätä teidän yhteistä blogia luettua. Ihanaa kesää!

Vastaa

Oi, miten ihana kuulla! Olemme otettuaja <3 Kiitos kauniista sanoistasi ja samoin, ihanaa kesää!! :)

Vastaa

Monta peukkua ylös, likat! :)

Vastaa

Kiitos ihana!! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.