Eilinen vapaapäivä teki todella hyvää. Illalla suunnattiin miehen ystävän valmistujaisia viettämään ja kännykkäni akku loppui jo alkuillasta, mikä oli loppujen lopuksi aika hyvä asia – olin pakotettu keskittymään illalliseen ja ystäviin sen sijaa, että olisin koko ajan vilkuillut pyöriikö kaikki Take me theressä kuten pitää. :) Lopulta hipsittiin kotiin aamuyöstä, mikä on todella poikkeuksellista minulle. Toisaalta sehän vain kertoo, että oli mukava ilta, joka todella tuli tarpeeseen! Tuntui hauskalta kulkea pitkästä aikaa keskustan läpi kotiin kun taivas oli vaalea ja näytti siltä, kuin aamun sarastus ei olisi kaukana ja tuskin olikaan, eikös aleta hiljalleen olemaan jo siinä paikkeilla kuin päivä on vuoden pisin?

Myöhään nukutun aamun jälkeen olenkin sitten innoissani lähtenyt purkamaan rästipostausvyyhtiä ja palannut viime aikoina vähän vähemmälle jääneisiin asukuviin, nämäkin taitavat jo olla muutaman viikon takaa, eli ajalta kun ei ollut niin kesäistä kuin nyt.

ruudullinen bleiseri 39ruudullinen bleiseri 12ruudullinen bleiseri 34ruudullinen bleiseri 22Bleiseri: Selected / Neule: H&M / Hame: Selected / Korkkarit: Buffalo / Laukku: Coccinelle

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ihana asu taas kerran :)

Vastaa

Kiitos kovasti!! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.