Olen viettänyt rauhallista lauantaita ja rento fiilis on myötäillyt päivää siitäkin huolimatta, että uskaltauduin poikkeamaan keskustassa kesken ehkä pahimpien jouluruuhkien. Sain aamulla päähäni, että tarvitsen säilytyslaatikoita ja sen sijaan, että olisin malttanut odottaa joulun yli (kärsimätön mikä kärsimätön), päätin pistää ajatuksista teoiksi saman tien ja onnekseni myös löysin juuri tarpeisiini sopivia, joita raahasin ratikassa kotiin ison pinon (mutta huomasin silti ostaneeni liian vähän).

Nyt istun kotisohvalla vielä vähän liiankin rentona. Pitäisi nimittäin hiljalleen alkaa laittamaan itseään valmiiksi lauantailtaan ystävän kanssa eikä haahuilla kotona puolipukeissa. Tosin sen sijaan, että jaksaisin tuhrata aikaa hiustenlaittoon ja vaatekaapin äärellä viipyilyyn, taidan suunnata lasilliselle rennossa lookissa ja kiireettä! Tosin en ihan niin rennosti kuin viime torstaina, jolloin päälle päätyi alla näkyvä asu.

violetti neule 3violetti neulevioletti neule 2

Ruutupaita: GinaTricot / Neule: Gina Tricot, saatu blogin kautta / Nahkahame: Zara /
Nilkkurit: Vic / Laukku: Marc Jacobs / Kaulakoru: Edblad
Kuvat: Taru / Home at last

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Mä niin tunnistan itseni tosta säilytyslaatikkostoorista! Kun saan jotain päähäni, se on toteutettava HETI. Muuten hetki menee ohi, eikä inspiraatio palaa.

Vastaa

Haha, aivan ihanaa, että muillakin on sama ”ongelma”! :) Aivan ihanaa joulua!!

Vastaa

Haha, rento meno päättyi kun me illalla nähtiin… :D Ihanaa Lontoo-joulua, nähdään ensi vuonna taas! <3

Vastaa

Hihi, sittenhän sitä vasta kunnolla rentoutui!! Oli huippuilta, kiitos vielä <3 Ja ihanaa joulun jatkoa, ensivuoteen! ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.