Meillä oli miehen kanssa vuosipäivä pari viikkoa sitten. Tai oikeastaan emme osaa määrittää virallista vuosipäivää, alkumme kun kuitenkin oli varsin hidas ja monimutkainen, olemme (tai oikeastaan minä olen) päätynyt laittamaan päivän tutustumisen kohdalle, siinä kun ei ole tulkinnan varaa. Tuo vuosipäivä kuitenkin hukkui jonnekin arjen ja väsymyksen alle, mutta päädyimme vähän vahingossa viettämään sitä tällä viikolla. Vahingolla tarkoitan sitä, että olin jo aikaa sitten varannut ex tempore hotellin viime torstaille Glo Artin majoitustarjouksen tultua vastaan. Nyt kun huomasimme, ettemme oikeastaan yhtään juhlistaneet yhteistä merkkipäivää, päätimme nimetä varatun mini-irtioton sille.

Kävimme syömässä itselle ihan uudessa tuttavuudessa, ravintola Baccossa Lönnrotinkadulla, ja mikä mainio paikka se olikaan. Erinomaista palvelua ja italialainen henkilökunta sai hetkeksi aikaan olon kuin olisi jossain Helsinkiä etelämpänä. Pizzat olivat erinomaiset ja muutkin listan herkut kuulostivat hyvälle. Glo Artkin oli ihan kiva, mutta nyt jos varaisin huonetta, en ottaisi pienintä ja halvinta, tuntui kuin olisin ollut Hongkongissa ilman näkymää. Eli oikeasti minikokoinen huone melkoisen tummalla sisustuksella. Mutta sänky sentään oli huippu! Ja ylipäätään arki-irtiotto toimii ihan aina.

Tämä mekko on KappAhlin pikkujoulumallistosta (saatu blogin kautta), mutta koska kovin juhlaville vaatteille tuskin tänä vuonna on oikein kenelläkään käyttöä ja pikkujoulutkin ovat siirtyneet virtuaalisiksi (jos niitä edes on), on hyvä, että tyyli hyvällä tavalla arkinen. Tämä mekkohan käy ihan täydellisesti vuoden ympäri ja asusteita vaihtamalla taipuu arkisesta juhlavampaan.

Mekko: KappAhl, saatu blogin kautta / Nilkkurit: Jonak / Laukku: Coccinelle / Takki: Ted Baker /
Kaulakoru: Pico / Vyö: Vera Pelle

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.