Tänään maassa odotti ikävä valkoinen yllätys. Äkkäsin hennon lumipeitteen ihan viime hetkellä kotoa lähtiessäni, niin myöhään, etten ehtinyt vaihtaa vaatekertaa yhtään talvisemmaksi. Päivän aikana viimaa vastaan liian keveissä vaatteissa painaessa muistuikin muutaman kerran mieleen eilen testaamani Samu-Jussi Kosken suunnittelemat Joutsenen untuvatakit. Sellaisessa olisi tarjennut kevyemmänkin mekon kanssa! Muut neljästä takkimallista olivat vähän liian sporttisia makuuni, mutta selvästi takkisisariaan naisellisempi Sarina (alempi kuva) kolahti, etenkin viininpunaisena (tai siis chilinvärisenä). Näin jo paksun takin yhdistettynä supersiroihin mustiin asusteisiin, rennosti kurottuna vyötäröltä kiinni irrotettavalla vyöllään.

joutsen by koski

Vaikka oikeastaan tuntuu kyllä vähän hölmöltä puhua säästä ja takeista edellisen postauksen jälkeen, etenkin kun mieleni on vielä ihan kiinni sanoissanne. Tiedättekö muuten mistä olen erityisen häkeltynyt? Vähän hävettää, mutta painaessani julkaisua mietin, mitä kaikkea negatiivista sen seurauksena saattaakaan pamahtaa kommenttiboksiini. Jännitin, mutta turhaan. Siis ihan joka ikinen kommentti oli ihan mielettömän lämmin ja nyt mietin, miten osaan vastauksissani välittää sen, miten arvokkaita ne ovat.

Olen aina onnellisena kokenut, että blogini lukijat ovat mieleltään kypsiä ja hyvällä tavalla aikuisia, te todella osoititte sen jälleen todeksi ja palautitte uskon siihen, että ne tieten tahtoen ikävää etsivät ja kylvävät eivät ulota lonkeroitaan ihan joka paikkaan, vaikka joskus maailmaa katsellessa sellainen pelko saattaa hetkeksi ottaa vallan. Ihana ajatella, että tämä olisi sellainen tila, jossa ei tietenkään tarvitse kaikkien olla samaa mieltä, mutta jossa kunnioitetaan ja halutaan käyttää sanoja sillan rakentamiseen muiden tallomisen sijaan. Se kummasti rohkaisee antamaan itsestäkin niin paljon enemmän. Olette huippuja!

joutsen by koski 1

Ja hei, sain teiltä ihania viestejä myös sähköpostiini ja varmasti vastaan kaikille, mutta on myönnettävä, että olen vähän hidas. Tykkään tehdä asioita ajatuksella ja kunnolla keskittyen, niinpä pahoittelen jo etukäteen jos joudut pienen hetken odottamaan! Kommentteihinne vastailua jatkan än yy tee nyt. Ihanaa iltaa! Yritän toipua huomiseen mennessä lumijärkytyksestä…

Kuvista kiitos ihanalle Johanna Söderlundille ja takkien kuvauslainasta kiitos Joutsen.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Tuo viininpunainen takki olis aivan ihana herkku <3 Vähän väriä ikuisen mustan keskelle ja lämpöä, sitä tarvitaan todella!!

Vastaa

Mä kanssa niin tykästyin tuohon viininpunaiseen! Oli ihanan lämmin ja pehmeä, ja lisäksi tuo väri on mun tämän(kin) syksyn ehdoton suosikkini :)

Vastaa

Ilkeilijät on parempi jättää omaan ”arvoonsa” jos sellaisia tännekin eksyy. Minulla on kyllä ihan sama juttu että vähän sitä miettii että mitä kommenttia on seuraavaksi tulossa, onneksi suurin osa ihmisistä on kumminkin järkeviä ja mukavia :) Törkyturvat huutelevat yleensä kuin ns. puun takaa sen olen huomannut

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.