IsaDoran meikkitaitelijan Stephan Øienin minulle viime perjantaina loihtima meikki ansaitsee ihan oman postauksensa, sillä se oli monella tapaa kiinnostava. Määrällisesti siinä tuntui olevan meikkiä enemmän kuin oikeastaan juuri koskaan itse laitan (mitä nyt poikkeuksena satunnaiset iltameikkini), mutta silti fiilis ei ollut ylimeikattu. Itse asiassa, vaikka meikki onkin erilainen mitä koskaan itse osaisin tehdä (vaikka olenkin nyt aktiivisesti yrittänyt opetella), niin silti se tuntui yllättävän omalta! Mulle on käynyt lukuisia kertoja niin kun olen ollut jonkun toisen meikattavana, ettei meikki ole tuntunut yhtään omalta ja olo on ollut lähinnä outo. Tämän kanssa ei tullut sellaista fiilistä. Ei ollut ikään kuin maskeerattu olo, vaan kotoisa ja omannäköinen, mutta silti pienillä hauskoilla twisteillä tehostettuna, joista voisin ottaa opiksi (kuten vaikka tosi huolella tehdystä pohjasta)!

Silmämeikissä oli hitunen kullanhohtoa ja runsaasti hyvin lämmintä ruskeaa. Itse suosin useimmiten harmaanruskeaa tai ihan vain harmaata yhdistettynä nudeen, mutta tämän meikin innostamana kaivoin (itse asiassa juuri IsaDoran) kullanruskean silmämeikkipalettini esiin. Noihin IsaDoran luomiväreihin on muuten tulossa mainio uudistus, ensi vuonna niiden koostumus muuttuu hieman kermaisemmaksi ja sitä myötä entistä vahvempigmenttisemmäksi! Mistä tuli mieleen, että Nina sattui kysymään Stephanilta miksi hän oli valinnut juuri IsaDoran kaikkien muiden mahdollisten meikkibrändien joukosta ja vastaukseksi saimme kierroksen kalliimpien brändien pisteille, josta Stephan napsi matkaansa satunnaisia tuotteita aina eyelinereista meikkipohjaan ja pääsimme itse vertaamaan niitä IsaDoran vastineisiin ja täytyihän se nopeasti myöntää, IsaDora pärjäsi loistavasti pigmenttivertailussa.

isadora makeup 21isadora meikki 3

Mutta takaisin itse meikkiin. Luomivärin lisäksi hyvin näkyvä ero omatekemääni meikkiin verrattuna oli ripsari myös alaripsissä. Itse en yleensä ikinä vedä rajauksia tai laita ripsaria alas, sillä se tuntuu kaventavan silmää ja vetävän painopistettä liian alas, mutta täytyy myöntää, että tässä Stephanin tekemässä meikissä ripsari (ja osin eyelinerilla värjätyt ripset) toimivat tosi kivasti. Tällekin siis aion antaa uuden mahdollisuuden myös kotona!

Kolmas hämmentävä kohta oli huulet. Huulipunan värissä (joka muuten on yhdistelmä kahdesta tulevan kevään punasta, persikkaisesta ja pinkistä) ei sinänsä ole minulle mitään uutta, sillä tykkään sähäkistä punista, mutta kummastus tulikin tavassa, jolla Stephan sitä käytti. Huulia ei rajattu lainkaan, vaan huulipuna levitettiin siveltimellä selvästi huulien rajojen yli. Itse olen yleensä tosi tarkka siitä, että väri pysyy huulten rajojen sisäpuolella, sillä pelkään suttuista fiilistä, niinpä tässäkin oli vähän totuttelemista. Mutta eipä tuo kai kauempaa ihan niin hupsulta näytä kuin miltä vähän itsestä läheltä katsoessa tuntui!

Kulmille ei tehty juurikaan, joten ne ovat melkolailla luonnontilassa, mitä nyt hyvin kevyesti väriä syvennettiin.

isadora makeup 20

Mutta mitäpä te meikistä sanotte? Onko mun näköinen?

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

27 comments

Vastaa

Silmämeikki jees,mutta ottaapa silmään huulien rajojen ulkopuolelle lipsahdus . Se on miinusta .

Vastaa

Joo, tuo huulten rajojen ylitys kyllä vaatisi multakin totuttelua, itse kun yleensä olen asian suhteen ihan supertarkka :) Hmm, onkohan tämäkin sitten sellainen trendi, joka ensin kauhistuttaa ja vähän ajan kuluttua ihastuttaa? :D

Vastaa

Totta :D Voitpa olla oikeassa :)

Vastaa

Voi miten (oot) kaunis <3 Upeat huulet, niihin kiinnitin heti huomiota. Ja iho näyttää hyvältä. Ja poskipunan sävy! Siis upea kokonaisuus :)

Vastaa

Oi, kiitos ihana!! <3 Tästä meikkipohjasta tykkään ihan superpaljon! Voi kun osaisi itsekin :)

Vastaa

Tosi kaunis meikki! <3

Vastaa

Kiitos kovasti!! :)

Vastaa

Käytän itse arkimeikissä ruskean sävyjä ja näyttää sullekin sopivan oikein hyvin! :) Sen sijaan huomioni kiinnitti välittömästi huulet, joskaan ei valitettavasti hyvällä tavalla. Huulimeikki näytti silmääni heti suttuiselta ja jo ennen tekstin lukemista mietin, että nyt on vedetty yli ja miksi näin on tehty. :)

Vastaa

Tuo lämmin ruskea oli kyllä iso yllättäjä, sellainen, jota täytyy jatkossa käyttää itsekin rohkeammin :) Ja joo, ihan sama juttu, mulle tulee kanssa huulien rajojen ylittämisestä herkästi suttuinen fiilis. Mietin, että tämä toimisi ikään kuin kuvausmeikkinä kun kuvat otetaan kauempaa, mutta lähempää ja arjessa se kyllä herkästi särähtää silmään. Tai heh, ehkä sekin on tottumiskysymys? :)

Vastaa

Looking good! :) Tykkään varsinkin tuosta silmämeikistä! Tuo kullanhohtoinen lämpimän ruskea luomiväri sopii sulle hyvin ja tuo ihanasti silmiesi värin esiin! Kokonaisuus on raikas. Minäkään en muuten koskaan laita alaripsiin ripsiväriä :D Mun silmille se ei sovi yhtään. Kevyttä rajausta käytän kyllä iltameikissä, mutta ripsiväriä en laita ollenkaan :)

Vastaa

Kiitos kovasti! Tämä lämmin ruskea tuli kyllä ehdottomasti nyt jäädäkseen :) Hih, kuulostaapa tutulta! Mulla on ihan sama ajatus, ettei omille silmille vaan sovi, mutta täytyy myöntää, tässä Stephanin tekemässä meikissä toimii tosi hyvin – kummasti tosin kun yritin samaa kotona, ei se enää tuntunutkaan toimivan :D

Vastaa

Mä tykkään! Meikki on todella raikas ja tuo huulipunan sävy on mun mielestä aivan täydellinen sulle! <3

Vastaa

Oi jee, tosi kiva kuulla, että toimii <3

Vastaa

Tosi nätti pohja ja silmämeikki, huomaa että on ammattilainen asialla. Huulien liioiteltu meikkaaminen on nyt vahva trendi ja toiset ottavat sen tyylin haltuun ihan suvereenisti. Jos lookissa viihtyy niin mikäs siinä, mutta kyllä se monesti on se osa-alue, joka saa viimeisen päälle huolitellun meikin näyttämään meikatulta. Mun ylihuuli-idoli on ruotsalainen meikkitaiteilija ja bloggaaja Linda Hallberg, jolla on aina tosi liioitellut huulet, mutta hänellä ne näyttävät lähes poikkeuksetta makealta. :)

Vastaa

Enpä tiennytkään, että tuo huulten rajojen ylittäminen on ihan trendi! Vaikka mistäpä meikkitrendistä minä ylipäätään tietäisin kun olen meikannut melkein samalla tapaa viimeiset kymmenen vuotta… :D En kyllä uskaltaisi itse uskaltaisi kokeilla, mutta voihan tämä kuulua niihin trendeihin, jotka eka näyttää oudolta, mutta hiljalleen ja huomaamatta silmä tottuu ja ensi keväänä sitä veteleekin huuulipunalla rennosti ympäri huulten ;)

Vastaa

On kyllä kaunis ja luonnollinen meikki, tykkään!

Katja
http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

Vastaa

Oi, ihana kuulla, että toimii! :)

Vastaa

Kaunis meikki. Tykkään tuosta silmämeikin ja huulimeikin värimaailman yhdistämisestä. Periaatteessa kun ovat ihan eri sävymaailmasta, mutta eivät laisinkaan riitele keskenään :) Vaan lopputuloksena on kaunis kokonaisuus. Kokonaisuus, joka on kyllä hyvin kaukana omasta arkimeikistä. Se kun on se nopea ja helppo, silloin kun meikille on tarvetta :)
Isadoran meikit ovat itsellekin tulleet käyttöön vasta ihan viime aikoina. Ihania värejä ja laadukkaat tuotteet. Luomivärinelikoissa on todella kauniita väriyhdistelmiä.

Vastaa

Kiva kuulla, että pidät! Niinpä, tuo silmämeikin ja huulimeikin kontrasti on hauska, mutta kuten sanoit, ei todellakaan riitele keskenään! Mulla on ihan sama juttu, arkimeikkini on helppo ja nopea, enkä osaisi nähdä itseäni väkertämässä meikkiä kauaa. En silti kiellä, etteikö olisi kiva jos edes välillä saisi loihdittua jotain muuta kuin aina sen ihan tismalleen saman meikin, mitä nyt joskus huulipunan sävyä vaihtaa :)

Nuo IsaDoran luomivärit (ja kynsilakat!) ovat kyllä ihan huippuja, itsekin omistan useamman luomiväripaletin ja ne ovat kyllä olleet kaikki tosi paljon käytössä (paitsi yksi turkoosi paletti, jonka missä lie mielenhäiriössä ostin…) :)

Vastaa

Minä taas haikailen turkoosin perään :) No ehkei näin talvea vasten kovin kirkkaana, mutta sellainen tumma turkoosi tai petrooli pitäisi löytää. Ruskeaa onkin jo käytössä, jopa kultaa. Mutta harmaa on se niin tuttu ja turvallinen :)

Vastaa

Todella kaunis meikki – tykkään varsinkin silmämeikistä :) Itse aina huulimeikkiä laittaessani pidän huolen, että esimerkiksi puna pysyy huulien rajojen sisäpuolella. Sen takia tämä huulimeikki pistää hieman silmään. Mutta huulimeikin väri on sulle just eikä melkein täydellinen! :)

Vastaa

Kiitos paljon! Tuo silmämeikki on omakin suosikki! Hassua on, että se näyttää tosi simppeliltä, mutta mitä nyt olen viime päivinä yrittänyt tehdä samaa kotona, niin ei vain mitenkään ota onnistuakseen :D

Mulla on ihan sama juttu, olen tosi tarkka siitä, että huulipuna seurailee huulten rajoja ja ylimeno tuntuu (ja näyttää) herkästi sotkuiselta! Tähän kohtaan olikin vähän totuttelua päivän meikissä viilettäessä :)

Vastaa

Aivan ihana tuo utuinen silmämeikki, sopii kauniisiin silmiisi todella hyvin :)

Vastaa

Kiitos kovasti! Voi että, osaisipa näin meikata itse! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.