Teen harvoin heräteostoksia meikkirintamalla, sillä jotain sentään vuosien varrella oppineena olen todennut niiden yleensä johtavan huteihin. Alkuviikosta tein pitkästä aikaa meikkiheräteostoksen, mutta vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, kyseessä ei ollutkaan huti vaan ehdottomasti hitti!

Poikkesin Elsan kanssa Sokokselle ilmestyneellä Urban Decayn ständillä ja ajatuksenani oli olla mukana lähinnä seuraneitinä, mutta loppujen lopuksi minä olin se, joka poistui kassan kautta. Meikkihyllyjä vilkuillessa iskin silmäni kauniiseen hillityn hopeanhohtoiseen luomiväriin ja hetken arvottuani päädyin kotiuttamaan sävyn Verve. Matkalla kassalla naurahdin, että mitä todennäköisimmin havaitsen kotona, että luomiväri näytti kauniilta purkissa ja kaupan valossa, mutta ei sitten kuitenkaan yhtään sovi minulle. Mutta toisinpa kävi, tänään otin luomivärin varovaisesti käyttöön ja ihastuin välittömästi!

urban deacay verve 7urban decay verve 01

Rakastan maanläheisiä ja neutraaleja luomivärisävyjä, ja Verve on juuri sellainen. Vaikka se onkin helmiäishopea, on se silti luonnollinen. Pigmenttiä on hyvin ja sävy kauniin kuulas, hillitty ja freesi. Ruskeiden luomivärisävyjeni rinnalle tämä on siis erittäin tervetullut tulokas ja kivaa vaihtelua!

Kylmän sävyn pariksi sopi täydellisesti MACin Candy Yum Yum -huulipunasävy, joka yhä edelleen kuuluu lempparihuulipuniini!

urban deacay verve 8urban decay verve 2

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Ihana yhdistelmä! <3

Hei kokeilepa yhdistää Candy Yum Yumin kanssa tuota kuvien sävyä tummempaa ja metallisesti kiiltävää hopeaa luomiväriä, uskon että tykästyt siihenkin. Testasin viime syksynä ja ne sopi yhteen niin hyvin. :)

Ja muuten, ootko testannut sitä MACin Sushi Kiss huulipunaa? Ostin sitä lentokentältä ja jotenkin mulle tuli siitä sävystä ihan sinä mieleen. :)

Vastaa

Oi kiitos! Ja kiitti vinkistä, täytyykin kokeilla :)

Ja miten hauska sattuma tuo huulipunamaininta!! Just nimittäin pari päivää sitten Elsan kanssa siitä juteltiin, hän oli ostanut samaisen punan ja mainitsin itse ostaneeni sen ihan vähän aikaa sitten :D Eli tosiaan, ihastuin väriin ja ostin sen jonkin aikaa sitten, mutten ole vielä kunnolla ehtinyt käyttämään! Se on kyllä aikas herkullinen sävy <3

Vastaa

Hei eikä, ihan uskomaton sattuma! :D

Joko oot sitä eilistä huulipunaa ehtinyt testaamaan? :) Oli ihana nähdä! <3
Harmi ettei törmätty enää siellä Bik Bokissa! :(

Vastaa

Hihi, niinpä!! En ole kunnolla ehtinyt, sillä mulla ei ole mitään huultenrajauskynää, mikä mätsäisi riittävän hyvin siihen – hyviä vinkkejä?

Oi, säkin piipahdit Bikbokissa! Höh, mä tulin niin myöhään paikalle, että suurin osa taisi olla jo lähtenyt :/ No mutta, nähdään pian – nyt tuntuu olevan paljon tapahtumia, joten eiköhän me jossain törmätä ja mennään ainakin lounaalle/kahville/aamupalalle tms jossian välissä <3

Vastaa

Nyt on villi yhdistelmä – näin kirkkaita huulia en ole sinulla tottunut näkemään! :D UD:n luomiväri on kyllä todella kaunis, sopii hyvin päivittäiseen käyttöön.

hanna
http://www.hannamariav.com

Vastaa

Haha, joo, ei kyllä ihan joka päivä näy :D Myönnän sortuvani ihan liian usein helppoon nudepunaan ;) Onneksi luomiväri tosiaan sopii myös mainiosti arkimeikin jatkeeksi!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.