Etkö tiedä vielä mikä on kesävärisi? Kaipaako meikkisi piristystä? Kokeile liilaa! Minäkin uskaltauduin. Ensin lähdin helposta, liilasta kynsilakasta, ja siitten siirryin ylemmäs. Joliella käydessäni rohkaistun ostamaan todella omilta mukavuusrajoilta ulkona olevan värin, lämpimän vaalean violetin. Mukaan valikoitui Terre d’Ocin sävy Lilas Kattara (nro 206), ollen jo ties kuin monennes luonnonkosmetiikkahuulipunani, mutta ensimmäinen Terre d’Ocilta. Samalla ostin Couleur Caramelin rajauskynän Vieux rose (nro 105), joka toimii sekä silmiin että huuliin, ja on sävyltään juuri oiva rajaamaan liilat huulet. Hankin samalla saman kynän myös turkoosina, joka toimii loistavasti silmän sisärajauksessa katsetta tehostamassa, testattu on!

liilat huulet 1

Kokeilin sävyä viime viikonloppuna kotona, turvallisessa ympäristössä, ja mallailin miten toimii. Erityisen hyvin lämmin liila tuntuu sopivan vaaleaan ihoon, selvän rusketuksen parina se saattaisi olla jopa tunkkainen, joten ainakin minun silmissäni väri kääntyy vaalean hipiän voitoksi. Päädyin siihen, että liiloihin huuliin riittää varsin helppo ja simppeli meikki; kuulas iho ja luonnolliset silmät – eli täydellinen nopea kesämeikki! Helppoa kuin mikä, huulipunalla saa kyllä paljon aikaan. Yritän muistaa ottaa meikkikuvan, jahka tuore kesäväri pääsee kotiovea kauemmaksi. :)

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Täytyypä itsekin näin huulipunafanaatikkona ryhtyä metsästämään samankaltaista sävyä -sen verran alkoi kuola valumaan tuolle värille eli kiitos (jälleen) inspiraatiosta! :-)

Terkuin pitkäaikainen lukijasi joka on maailman surkein kommentoimaan!

Vastaa

Oi, ihanaa, että jätit kommentin – pienikin muistaminen silloin tällöin piristää mieltä kummasti :) Hih, tuo väri on kyllä herkullinen – ei liian räikeä, mutta kuitenkin pikkaisen erilainen, tykkään myöskin paljon. Loistava kesäsävy! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.