Arjen muuttuminen on tietenkin tuonut mukanaan ihan itsestään selvästi pieniä muutoksia myös arkirutiineihin, kuten vaikkapa sen, ettei samanlaista jokapäiväistä syytä laittautua enää ole kuin mitä työarjessa oli. Niinpä olen useina päivinä näinä parina viikkona ihan vain haahuillut alusvaatteisillaan koko päivän ja kauppaan tai jumppaan suunnatessa heittänyt päälle mitä nyt on ensimmäisenä käteen sattunut. Vaikka onkin aivan ihana laittautua, rennompi vaihe myös sillä saralla tuntuu nyt pelkästään kivalta. Meikin käyttö on vähentynyt ja tilalle on tullut meikittömiä tai lähes meikittömiä päiviä. Kaupassakäyntiä varten nyt ei huvita elettäkään ulkonäön eteen tehdä, mutta vastaavasti taas luksusta on meikata rauhassa ja ajan kanssa kun on lähdössä tapaamisiin tai tapahtumiin, se myös ruokkii omalla tavallaan kummasti kokeilunhalua meikkirintamalla! Niinpä olen jo ehtinyt kaivaa vähemmän käytettyjä meikkejä laatikonpohjilta esiin ja suunnitellut aktivoituvani kevään aikana värikokeiluissa.

no7 bb voide 5

Keskustaan jumppaan ja/tai asioille lähtiessä on tullut tavaksi (jos nyt vielä näin lyhyen aikajakson juttuja voi tavoiksi kutsua) käyttää värillistä päivävoidetta tai vaihtoehtoisesti bb-voidetta normimeikipohjan sijaan. Bb-voiteille olen lämmennyt hitaanlaisesti, ja oikeastaan vasta nyt ne oikeasti ovat aktiivikäytössä. Aiemminkin toki käytin niitä vapaapäivinä, mutta pitkinä työpäivinä peittävyyden ja pidon on täytynyt olla huomattavasti parempi. Näin vapaalla taas kaipaa helppoutta ja keveyttä, niinpä ne ovat sopineet tähän kauteen loistavasti, tarjoten kivan luonnollisen lopputuloksen.

Olen saanut viime vuoden aikana useita bb-voiteita testiin, ja niistä on noussut kaksi selvää suosikkia, No7 Beutiful Skin ja Vichy Idéalia. Molemmat ovat hyviä, mutta suosikkini on kuitenkin No7. Sitä on kehuttu monessa paikassa eikä suotta, testaamistani bb-voiteista se on ehdottomasti peittävin, mutta tuntuu silti keveältä ja jättää hengittävän lopputuloksen. Lisäksi voide pysyy hyvin ja säilyy pitkään mattana. Bonuksena, että sävy Fair mätsää ihooni täydellisesti, kun taas Idéaliassa sekoittelen sävyjä Light ja Medium saadakseni parhaan mahdollisen kombinaation. Idéalia on huomattavasti kevyempi ja läpikuultavampi, eli sinällään molemmat värit kyllä menisivät sellaisenaankin, mutta sekoitus on silti kaikkein lähinnä omaa ihonsävyäni. Myös Idéalia tuntuu iholla hyvältä, eikä lainkaan raskaalta, ja jättää kauniin ja luonnollisen pinnan.

no7 bb voide 2

Bb-voiteet katoavat niin kauniisti omaan ihoon, ettei muuta meikkiä tarvitse ja lopputus on ihanan luonnollinen, vähän kuin meikitön, mutta silti asteen verran freesatumpi. :) Nupahtaneina päivinä käytän bb-voiteen alla vielä No7 Skin Illuminator -hehkuvoidetta, joka tuo valoa kasvoille ja toimii kivana piristeenä jo yksistään, mutta erityisen kaunis lopputulos on jos päälle laittaa vielä kevyen kerroksen värivoidetta. Tokihan tuota voisi voiteeseenkin sekoittaa, mutta itse olen tavannut käyttää kerroksittain.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

No7:n päivävoide kuivalle iholle on myös todella hyvä :) Mä olen jo purnukan käyttänyt loppuun ja pitäisi lähteä uusi samanlainen metsästämään – niin hyväksi sen koin :)

Vastaa

Kiitos vinkistä! Tuo päivävoide onkin ihan uusi tuttavuus itselle, joten täytyykin tutustua :) Olen yllättynyt monista No7:n tuotteista, niissä on tuntunut olevan hinta-laatusuhde mukavasti kohdillaan, esimerkiksi valokynä lyö mielestäni vertoja monille kalliimmillekin! :)

Vastaa

Itselläni arki on kokenut myös muutoksen eikä nyt ole syytä laittautua joka päivä. Olisi mukava lukea postausta siitä miten pukeudut ja meikkaat arkipäiviisi jolloin ei ole mitään erikoisia menoja. Kaipailisin vähän vinkkejä miten voisi nopeasti saada itsensä kelvollisen näköiseksi pieniin kauppapyrähdyksiin yms. joihin ei tarvitse laittautua kovin paljon. Olisi kiva nähdä kuvia ns. casual asuista ja meikeistä.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.