Olen kehunut aiemmin TREATin kynsilakkoja, jotka ovat olleet jo reilun vuoden verran aktiivisessa käytössäni, mutta vasta nyt tulin tutustuneeksi merkin huulipuniin. Kuten kynsilakoissakin, huulipunienkin sävymaailma on viehättävä, jotenkin yhtä aikaa klassinen, mutta kuitenkin moderni. Eli oikeasti käyttökelpoisia ja arkeen sopivia värejä, mutta freeseillä vivahteilla.

Suosin läpi vuoden nudehuulipunia, mutta tummemmissa huulipunissa on selvästi havaittavissa kausivaihtelua. Talvella käytän syvänpunaisia ja luumuisia sävyjä kun taas kesäkautena enemmän oranssinpunaista ja pinkkiä, niinpä tuorein huulipunani TREAT Spring Fling* osui täydelliseen saumaan oranssiin taittuvalla raikkaalla punaisen sävyllään. Ihana!

Olen todella nirso, mitä tulee huulipuniin. En voi sietää huulikiiltomaisia, vetisiä tai läpikuultavia sävyjä, eikä liioin liian murretut väripaletit ole makuuni. Haluan huulipunissani olevan pigmenttiä kunnolla ja koostumuksen täytyy olla riittävän täyteläinen, jotta se myös pysyy. En vain jaksa olla koko ajan lisäämässä huulipunaa tai tsekkaamassa pysymistä peilissä, mitä todennäköisemmin ylipäätään unohdan koko meikin olemassaolon, sen parempi!

TREATin huulipuna oli iloinen ylläri täyttäen kaikki kriteerini. Pigmentti on aivan ihana ja koostumus superlaadukkaan oloinen, pysyy hyvin ja tietenkin, näyttää kauniille. Lisäksi pakkaus on viehättävä kuten kynsilakoissakin. Ja kynsilakoista puheen ollen, toinen kiinnostava kynsilakkamerkki on tanskalainen FNUG. Purkit eivät ole yhtä kauniit kuin TREATin, mutta värimaailma kiva. Sävy Flip Flop* on yksi tämän hetken suosikeistani ja sopii täydellisesti yhteen Spring Fling -huulipunasävyn kanssa!

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.