Olen alkanut käyttämään punaista huulipunaa yhä useammin, ja jos ennen ajattelin, että väri on hankala, niin nyt pikemminkin toisinpäin! Kun on näyttävät punaiset huulet, muu meikki voi olla neutraali eikä asultakaan vaadita ihmeitä, sillä syvänpunaiset huulet säväyttävät kokonaisuuden kuin kokonaisuuden. Lisäksi punaiset huulet ovat varmaan niitä ainoita asioita, jotka näyttävät hyvältä (talvi)kalpeankin ihon parina!

Käännekohta punaisen huulipunan kanssa oli tutustumiseni Ruby Woohon, eli tuohon julkkistenkin huulissa hehkuneeseen MACin Retro Matte sävyyn, joka on ihan täydellinen. Joka kerta kun viimeisen puolen vuoden aikana huulissani on vilahtanut punaista, voitte olla varmoja, että kyseessä on juuri Ruby Woo.

ruby woo

En kuulu niihin, jotka jaksavat tarkkailla ja korjailla meikkiä läpi päivän, niinpä punaiset huulet eivät ole aiemmin olleet ihan minkä tahansa päivän asuste, mutta toisin on tuon mattapunan kanssa, se nimittäin todella pysyy. Tokihan huulipuna on hyvin kuiva (halutessaan sitä voi piristää kevyellä kiillolla tai pohjustaa varovaisesti vaikkapa huulirasvalla), mutta en itse koe sitä haitaksi vaan päinvastoin – se näyttää hyvältä kaukaa ja läheltä, eikä sen kanssa tarvitse pelätä jos huulipunaa vahingossa huitaisee kädellä tai pohtia onko väri syötyä levinyt pitkin poskia. Ruby Woo pysyy häkellyttävän hyvin ja kun kuluu, kuluu tasaisesti eikä lähde liukumaan.

Pitävä punainen huulipuna ansaitsee veroisensa rajauksen – yleensä en ole valmis maksamaan rajauskynistä paljoa, mutta tässä kohtaa tein poikkeuksen. Huomasin, että vaikka Ruby Woo pysyi, niin omistamani punaiset rajauskynät eivät aikaansaaneet tarpeeksi tarkkaa jälkeä tai mikä pahinta, lähtivät herkästi leviämään huulten ympärysjuonteisiin. Niinpä ajattelin panostaa ja ostin Lancôme Le Contour Pro -rajauskynän, joka on loistava! Väri pysyy mielettömän hyvin ja lisäksi sävy 110 Rouge Tulipe menee täysin yksi yhteen Ruby Woon kanssa.

roby woo 3

Itse pohjustan punaiset huulet yleensä ihan vain puuterikerroksella, mutta talvisin kun iho ja aivan erityisesti huulet kuivuvat, kuorin huulet ja levitän niille kevyenä kostukkeena ja pohjustajana toimivaa Elizabeth Arden Lip-Fix -voidetta. Se tasoittaa huulen pintaa, tuo kevyttä kosteutta ja tarjoaa pitoa. Voide on superkevyt, joten se ei jätä näkyvää tai tuntuvaa pintaa huulille ja on siten parempi kuin vaikkapa huulirasvakerros, joka vain uhkaa huulipunan pysyvyyttä.

Viimeisen silauksen punaisiin huuliin ympäri vuoden tuo rajauksen tehostaminen vaalealla. Rakastan punaisissa huulissa kaunista huoliteltua lookia, mikä tarkoittaa huolella tehtyä terävä-ääriviivaista rajausta. Juuri huulten ympäryksen tehostaminen vaalealla sävyllä tuo punatut huulet entistä kauniimmin esiin ja siinä auttaa esimerkiksi Make Up For Everin Anti Cernes and Lip Liner Concealer, joka on kaksipäinen monitoimikynä. Vaalea nudeväri antaa säväyksen etenkin huulten keskikohdalle, tuo kontrastia ja peittää myös mahdolliset pienet lipsahdukset. Mainiosti asian hoitaa myös pehmeä ja pigmenttirikas valkoinen tai nudevärinen rajauskynä! Vaalea rajaussävy muuten säväyttää kivasti katseenkin, Mufen kynä toimiikin näppärästi myös alaluomen sisärajauksessa valoa tuoden.

MAC RUBY WOO OMAKSI?

ruby woo 03

Haluaisitko sinäkin kotiisi Ruby Woon? Sain sattumalta Stockan nettikaupan vasta-avatulta kosmetiikkapuolelta toisen, mutta koska kyseessä on niin riittoisa puna, en usko tarvitsevani uutta vielä pitkään aikaan. Niinpä laitetaan hyvä kiertämään, tarjolla olisi upouusi mattapunainen huulipuna! Jos kiinnostuit, huikkaa asiasta kommenttiboksissa niin arvon huulipunan kommentin jättäneiden kesken.

Osallistumisaika päättyy to 13.11 klo 24:00.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

71 comments

Vastaa

Ooh, tuo on kyllä aivan ihana sävy ja sopisi erinomaisesti pikkujouluhuulille!

Vastaa

Ihana sävy! Ja jotenkin tuollaisessa klassisen punaisessa se matta lopputulos on ehkä tyylikkäin, ainakin mun makuun? :)

Vastaa

Pakko kokeilla onnea, en ole ikinä omistanut macin mitään meikkejä ja punainen olisi niin hyvä väri jouluksi!

Vastaa

Punainen on aina hyvä väri <3 Sullekin sopii mielettömän hyvin!

Vastaa

Osallistun myös arvontaan! :) Kestäville huulipunille on aina huulipunan mentävä aukko. ;) Olen viime aikoina oppinut käyttämään punaista huulipunaa ja nyt joulun aikaa varmasti punaan huuliani entistä tiuhempaan. :D

Vastaa

Ihana pikkujouluhuulipuna! Onnea mulle

Vastaa

Olen pitkään etsinyt hyvää huulipunaa. Monta puikkoa tullut ostettua turhaan.
Mukana täydellisen huulipunan arvonnassa

Vastaa

En ole ’uskaltautunut’ kokeilee tuommoista punaa.. Voisi yllättää!

Vastaa

Kokeillaan onnea. Se olisikin sitten elämäni ensimmäinen oikean punainen huulipuna. T. 43vee :)

Vastaa

Oi miten kaunis punaisen sävy! Ottaisin omakseni eli osallistun arvontaan.

Vastaa

Oi, tuota haluaisin päästä kokeilemaan :) Näin joulun lähestyessä tuolle varmasti olisi käyttöä :) Nyt peukut pystyyn että onni potkaisisi :)

Vastaa

Hyvältä näyttää. Sopeisi niin hyvin pikkujouluihin. Macin punat kestäviä. Voikun arpaonni suosisi!

Vastaa

Haussa olisikin nyt juuri täydellisen punainen huulipuna, olen kuullut kehuja tuosta sävystä. Macin huulipunat ovat ihania!

Vastaa

Tämä vannoutunut huulipunatyttö osallistuu arvontaan! :) Monen monta kertaa on tullut ihailtua kyseistä punaa sinun huulillasi ja Ruby Woo olisikin täydellinen lisä omaan huulipunakokoelmaani.

Vastaa

Ihana sävy! Tottakai pitää osallistua arvontaan.

Vastaa

Ihana sävy, mukana arvonnassa :)

Vastaa

Mikä arjen piristys tuo olisikaan tähän harmaaseen marraskuuhun! Mukana siis arvonnassa :)

Vastaa

Mukana ollaan. Minulla ei ole ikinä ollut punaista huulipunaa joten onhan se yritettävä :)

Vastaa

Harvoin osallistun, mutta nyt täytyy yrittää onnea! kiitos vinkeistä, mä todella aloittelija punan kanssa ;).

Vastaa

Olisi mielenkiintoista kokeilla noin punaista ainaisen nuden tilalle.

Vastaa

Oi kyllä! Itse rakastan huulipunia, mutta sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt, josko tämä olisi se? :)

Vastaa

Aikaisemmin olen käyttänyt huulipunia enemmänkin, nyt se on vain jotenkin jäänyt. Ehkä voisi taas ottaa käyttöön.

Vastaa

Tahtoo… mukana arvonnassa siis.

Vastaa

Useimmiten suosin hillittyjä sävyjä, mutta tuo on pakko saada! :)

Vastaa

Ihana huulipuna! Toivottavasti onnetar suosii :)

Vastaa

Olen aina arastellut voimakkaan väristä huulipunaa itselläni, josko tästä nyt uskaltautuisin kokeilemaan :-)

Vastaa

Tuota olisi kiva päästä kokeilemaan! Josko onni potkaisisi…

Vastaa

Ihana sävy, mielelläni tuollaisen kotiuttaisin :) Tarkoitus muutoinkin hankkia tuollainen ”rehellinen” punainen huulipuna, joten tämä tulisi juuri sopivasti täyttämään sen paikan!

Vastaa

Todella kaunis punan sävy! Muiden ihania punahuulia tulee kyllä ihasteltua, mutten vielä ole uskaltautunut itselleni hankkimaan mitään yhtä räväkkää. Ei muuta kuin vain onni myötä ja sormia ristiin jos sattuisikin uudet tuulet puhaltamaan ;)

Vastaa

Oi mikä puna! Juhlameikissä olen pitkään luottanut punan voimaan. En ole koskaan oppinut tekemään täydellisiä smokeyeye luomia, mutta eipäs niitä tarvitsekkaan kun punaa huulet, lakkaa kynnet ja laittaa kunnon ripsarit. Sitten onkin valmiina juhliin. Arkea en punaa ole käyttänyt, mutta sitäkin voisin kokeilla. Vaikka heti huomenna!
Mielelläni siis tätäkin punaa kokeilen.

Vastaa

Josko sitä nyt opettelisi punien käytön, tähän saakka on menty jos minkälaisella kiillolla ja punat on tuntuneet jotenkin vaikeilta ja liian ”näkyviltä?”

Vastaa

Oi kivat ohjeet tähän hommaan. Ehdottomasti arvonnassa mukana myös :)

Vastaa

voi kyllä haluaisin!!! :)

Vastaa

Olen himoinnut Ruby Woota jo tovin, mutta en vain ole sitä vielä raaskinut ostaa. Ehkä nyt tärppäisi! MACin mattapunat ovat kyllä ykkösiä kestävyydessä :)

Vastaa

Täydelliseltä sävyltä näyttää – piristäisi ihanasti marraskuista eloa ja oloa! Siispä mukana arvonnassa! t. Tupuna

Vastaa

Ihana huulipuna! Osallistun arvontaan :)

Vastaa

Juuri tästä huulipunasta olen haaveillut! Toivottavasti arpaonni suosii…:)

Vastaa

Haluan! :)

Vastaa

Ihana punainen :) tahdon!

Vastaa

Aivan kuule innostuin kyseisestä punasta ja päätinkin jo lukieassani, että tuota pitää mennä kaupan hyllyille ihmettelemään :) kyllä kuule ilostuin, kun huomasin, että arvot meidän lukijoiden kesken yhden! Eli toivotaan, että arpaonni suosii, harvoin osallistun arvontoihin, mutta tämä olisi kyllä superees! :)

Vastaa

Tää puna näyttää aina yhtä ihanalle! Jotenkin kesällä tuntui luonnolliselta laittaa räväkät huuletkin kun oli rusketusta, nyt tuntuu että sitä on niin vaalea ettei vaan tule laitettua huuliin kuin ehkä rasvaa. Pitääkin ryhdistäytyä, hyvä muistutus!

Vastaa

Sopiikohan se kesäihmisen viileisiin väreihin? Olen ihastellut sitä Alexan blogissa ja ajatellut ihonvärini muistuttavan hänen ihonväriään.. Kokeillaanpa onnea.

Vastaa

Ihana puna, tuota pitäisi päästä kokeilemaan, olen siis mukana arvonnassa.

Vastaa

Ihana puna! Kokeilen onneani.

Vastaa

Samaa mieltä, että punaiset huulet sopivat täydellisesti talvi-ihoon ja piristämään tähän masentavan pimeään vuodenaikaan eli mukana ollaan arvonnassa. :)

Vastaa

Punaiset huulipunat ovat todella lähellä sydäntäni, joten kokeilen onneani!

Vastaa

Juu, kyllä huulipunafanaatikon on nyt koitettava onneaan! ;)

Vastaa

Oi että, onpa kaunis sävy! Osallistun toiveikkaana arvontaan. :)

Vastaa

Kyllä haluaisin! Olen viime aikoina miettinyt, että olisi kiva joskus punatakin huulet eikä aina vain käyttää sitä samaa tuttua ja turvallista nudea. En kuitenkaan ole varma punan sävystä, mutta tästä olisi hyvä aloittaa ja MACin meikit olen muutenkin todennut hyviksi.

Vastaa

Olisi kyllä kiva kokeilla miltä tuollainen oikea punainen näyttäisi omilla huulilla :) tähän mennessä minulla on vain yksi huulipuna ja harmittavan vähän sitä tulee käytettyä. Ehkä sävy on vain väärä, mutta ei silti kannusta ostamaan lisää punia :) Jos tämän voitan, niin lupaan opetella sitä käyttämäänkin!

Vastaa

Uuuuu juuri tunn punan haluaisin eli mukana arvonnassa! :)
xx J

Vastaa

Vau, ihailinkin upeita punahuuliasi jo instan puolella, eikä voisi paremmalta näyttää! Mukana ollaan :)

Vastaa

Olen lukenut nimenomaan tuosta Ruby Woo:sta niin paljon hehkutuksia, että pakkohan sitä on jossain vaiheessa kokeilla itsekin. Oi, toivon niin että arpaonni suosisi!

Vastaa

Ihana puna! Ollut ostoslistalla jo pitkään, joten olisi mahtavaa, jos arpaonni kerrankin suosisi :)

Vastaa

Oi Ruby Woo! Olen sitä ystävän huulilla ihaillut, mutta en ole vielä raaskinut hankkia omaa. Kokeilen siis ilomielin onneani :)

Vastaa

Punainen on paras :)

Vastaa

Googlettelin hyvää punaista huulipunaa ja päädyin sitä kautta tähän blogitekstiisi. Oiskin hauska sattuma nyt voittaa se etsitty punainen puna :)

Vastaa

En ole koskaan omistanut noin punaista huulipunaa. Olisi ihana päästä kokeilemaan punahuulia :)

Vastaa

Ihana punainen sävy! Mukana siis arvonnassa! :)

Vastaa

Ikinä en ole punaista käyttänyt, mutta nyt alkoi vähän kutkuttamaan.

Vastaa

Ajattelin tuota lukiessani, että pitäisi käydä ostamassa huulipuna myös itselle. Postauksen lopussa olikin tämä arvonta kuin tilauksesta. Kokeillaan onnea näin. Punainen huulimeikkisi on aina aivan upea :)

Vastaa

Juu, haluaisin! Juuri puhtaan punaista huulipunaa olen haikaillutkin, kun olen suunnitellut harjoittelevani enemmän huulipunan käyttöä… itse kun en ole tottunut yleensä meikkaamaan huulia mitenkään.

Vastaa

Olen haaveillut tuosta huulipunasta niin kauan! Toivottavasti arpaonni suosisi. :)

Vastaa

Ooooh, meitsi mukana arvonnassa!

Vastaa

Upean punainen!

Vastaa

Mukana arvonnassa:)

Vastaa

Osallistun arvontaan. Punainen huulipuna olisi täydellinen pikkujoulukaudessa pikkumustan kaverina! :)

Vastaa

Oi! Aivan upean sävyinen huulipuna. Olen ihastellut jo pitkään muiden kauniin punaisia huulia uskaltamatta itse kuitenkaan kokeilla räväkämpää punaa. Olisikohan nyt pikkujoulukauden kynnyksellä aika rohkaistua :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.