Viisaudenhampaan poistokokemus jatkaa edelleen miellyttävällä linjalla ja olen ihmetellyt, ettei minkäänlaisia kipuja ole ollut ja tullut. Eilen päivällä (kiitos vinkkienne) nappasin varoiksi yhden kipulääkkeen ennen puudutusaineen haihtumista, mutta sitten annoin olla kun missään vaiheessa ei edes odotettu jomotus astunut kuvioihin. Ei siis valittamista vaan päinvastoin, en villeimmissä kuvitelmissakaan olisi osannut odottaa kaiken menevän näin helposti!

Tänään olen siis voinut jo olla ihan normaalisti, mikä on tarkoittanut myös paluuta päiväkahviin! Sain blogin kautta Dolce Gusto -kahvikoneen ja olen ollut ratketa kahvintekemisen ilosta, tai siis helppoudesta, ja ihan vaan myös siitä, että tuo palleromasiina on ihan mielettömän hieno – vähän niin kuin avaruussukkula, josta tulee kahvia! Kapseli sisään ja kahvi ulos -periaatteella toimia automaattikone sopii mulle loistavasti, sillä en tarvitse mitään sen ihmeempiä hienosäätömahdollisuuksia, sellaisia, joista mies puolestaan tykkää. Siksi meillä onkin nyt sitten kaksi konetta (erittäin järkevää, heh), se, jota en edelleenkään osaa käyttää, ja sitten tämä, jota haluaisin käyttää koko ajan!

kahvikone 01

Perinteistä kahvinkeitintä meillä ei ole lainkaan vaan aiemmin olen juonut kotona pikakahvia. Miehen suosituksesta kokeilin aikoinaan Clipperin reilunkaupan Super Special pikakahvia ja sille tielle jäin. Tänään keittiöstä toiselle kahvikoneelle tilaa raivatessa ja siinä samalla siivoillessa löysin kaapeista pyörimästä vajaat kymmenen tyhjää Clipperin purkkia, eli muutaman päiväkahvituokion olen sen äärellä viettänyt – voin siis suositella jos joku etsii hyvää pikakahvia! Kapselikone tuo kaivattua vaihtelua ja nyt saan peruskahvin lisäksi myös cappuccinoa sekä muita herkkuja, jei. Iloa pienistä!

pikakahvipostikortti 1

Iloa päivään toi myös posti. Äidilläni on tapana lähetellä postikortteja milloin mistäkin syystä ja nyt sain söpön bambi(?)kortin toivottamaan iloa ja jaksamista arkeen. Lisäksi luukusta tipahti Walldesignilta tilaamani printit, jotka muistuttivat elämän pienistä asioista, kuten kahvinjuonnista sekä siitä, että tänään on hyvä päivä. Pitkään taistelin vastaan, että minähän en näitä tekstipostereita tilaa, mutta nyt luovutin, täytyyhän meidän viimein näin vuoden asumisen jälkeen saada kodin seinillekin jotain! Lauantaina voisikin tehdä koukkauksen Ikeaan kehyksiä ja muuta tuikitarpeellista sälää noutamaan…

walldesign 2

         Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Tuo on paras kahvimasiina ikinä ja eri kahveja löytyy valikoimista vaikka kuinka ja paljon! <3

Vastaa

Tää on kyllä ihan huippu! Tekisi mieli väkertää erilaisia kahveja koko ajan, hih :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.