Olen viettänyt koko päivän blogiin liitännäisten juttujen äärellä, mutta unohtanut olla läsnä ajantasaisesti. Kaikki tehty on nimittäin pohjustanut tulevaa, sillä lähiviikkoina luvassa ainakin näin omasta näkövinkkelistä katsottuna mukavaa ja ehkä vähän erilaistakin sisältöä, mikä on vaatinut vähän pintaraapaisua syvempää sukeltamista erilaisten aiheiden äärelle. Jälleen yksi rasti seinään blogin tuomien iloisten asioiden puolesta, sen myötä kun tulee etsittyä tavallista laajemmin tietoa arkisista asioista sekä sukellettua syvemmin niihin aiheisiin, joita sisällössä sivuuttaa. Pitäisikin varmaan vaihtaa kokonaan blogin aihepiiriä niin kertyisi tietoa pikkaisen painavammista aiheista, nyt hassua nippeli-infoa tulee kerrytettyä loppupeleissä aika kepeistä jutuista.

pukka tea 2

Koneen äärellä päivän vietettyäni suuntasin kodikasta ja itämaisvivahteista blogi-iltaa viettämään. Tutustuin raakasuklaan maailmaan hollantilaisen Lovechockin johdolla (kyseessä muuten ehdottomasti paras raakasuklaa kaikista tähän mennessä maistamistani!) ja avarsin ymmärrystäni siihen, että teemakujen kombot (ainakaan Pukkalla) ei ole pelkästään makujen mukaan valittuja vaan myös mausteiden oletettujen vaikutusten mukaan koottuja. Sain myös käteeni ensimmäisen hennatatuointini kiitos Luomus -kampaamon Demin. Luulin sen olevan yhden illan hupi, mutta kuulemma kestääkin pari viikkoa, hups. Onneksi se on kaunis ja sopivan siro!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Harmi, sain kutsun mutten millään ehtinyt paikalle. Noi suklaat kiinnostaa kyllä kovasti!

Vastaa

Oi, oiskin ollut kiva taas nähdä! Olitte mielessä kun kävin tänään lounaalla Ondassa! Suosittelen testaamaan suklaita, nää oli mulle ihan uus juttu, mutta positiivinen ylläri – erityisesti mulperimarja-vanilja oli huippu :)

Vastaa

Ai sä kävit siellä! hyvä tietää, kysyn maanantaina enemmän siitä paikasta.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.