Ihanan auringonpaisteen siivittämänä aloin haikailemaan viime vuotisen helmikuun kuvahaasteen perään. Siinä ideana oli ottaa kuva, joka sopi ennalta määrätyn listan aiheeseen kuun jokaisena päivänä, haasteessa oli sellaisia aiheita kuin vaikkapa sanat tai iloiseksi tekevä asia. Bongasin vastaavan idean myös teksteille, josta aihe mieleeni palautuikin. Koska ei huvita napata sattumanvaraista listaa jostain, hetken mielijohteesta ajattelin kokeilla ideaa, että te heittäisitte minulle aiheita ja ajatuksia joista lähteä rakentamaan jotain. Aiheesta tai aiheen ulkopuolelta. Tietty muitakin aihetoiveita saa aina heittää ilmoille! Olen myös miettinyt mahdollista kysymys -postausta, edellisestä kun on jo yli kolme vuotta. En tiedä löytyykö sellaiseen enää/vielä kiinnostusta?

Rönsyilystä takaisin aiheeseen. Olisi ihanaa jos lattiaisette kommenttiboksiin mini-ideoita, teema tai aihe, mitä vain mieleen tulee minkä ympärille haluaisitte minun rakentavan postauksen, kuvin tai sanoin tai molemmin. Aihe, pieni kysymys tai jotain, mtä vain minkä pohjalta voin kevyesti haastaa itseni tuottamaan sisältöä tuttujen rutiinieni ulkopuolella. Ei sen tarvitse olla pitkälle mietittyä, keveys on sallittua ja ilolla otan vastaan kaikki ideat. Luovuus kunniaan ja jokainen idea voi poikia kymmenen lisää! Ei, en ole miettinyt tätä loppuun, mutta kokeillaan mitä tulee kiva vain saada itsensä pois tältä kaavoihin kangistumisen tieltä. ;)

Hassu kevät, saa aina haikailemaan uuden perään! Uusi banneri, lisää sisältöä, oman kodin perään kuikuilu, arjen muokkailua mieluisammaksi, matkoista unelmointia ja pientä vaatekaapin päivitystä. Muilla samanlaisia kevään merkkejä ilmassa?

Ai juu, ja asiasta kolmanteen, käykäähän tykkäämässä Bella-blogien Facebook-sivuista. Nyt viimeistään kannattaa, sillä nelinumeroisen luvun menessä rikki, on luvassa muikea arvonta kaikkien tykkääjien kesken! Secret Wardrobestakin saa tykätä, ja siitä pääsee tykkämään tästä linkistä.

Aurinkoista torstain jatkoa kaikille, huomenna on jo perjantai ja sehän on melkein yhtä kuin viikonloppu! :)

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Minua kiinnostaisi kuulla enemmän miesystävästäsi, kuva olisi tietenkin huippujuttu :) Samoin opiskelusi ja työsi kiinnostavat (ei välttämättä kovin yksityiskohtaisesti josset halua kertoa mutta vaikka jollain tasolla). Ymmärrän ja tiedän kyllä että olet varmaan tarkoituksella jättänyt näitä aiheita sivummalle ja luonnollisesti teet niin kuin itsestäsi hyvältä tuntuu :) Ainiin, myös jonkinlainen ruokapäiväkirja ja liikuntapostaukset ovat kiinnostavia. Ja myös päivä kanssasi-postaukset! Heh, siinä taisi tulla jo montakin ideaa…

Vastaa

Kiitos In, ihana saada lisäinspistä ja kuulla mistä olisi kiva lukea! :) Eli kiteytettynä, enemmän henkilökohtaisi ja omaan elämään liittyviä juttuja :)

Ihan totta, että paljon olen jättänyt tarkoituksellakin pois, mutta ehdottomasti ripauksen lisää voisi kaikilla saroilla tuoda lisää. Se on jatkuvasti aikomuksen,a mutta jotenkin sitä aina vissiin vähän arkailee liikaa. Siksi erityisesti ihana kuulla, että juuri ne asiat kiinnostavat, helpompi itselle sitten tarttua asujen ohella henkilökohtaisempiin aiheisiin :) Tuollainen päivä-postaus onkin ollut paljon mielessä, täytyy taas pistää toteutukseen. Kiitos paljon kommentistasi!

Vastaa

Olisi kiva kuulla kuinka seuraat muotia,kun olet aina olet niin ”ajankohtaisesti” pukeutunut :) . Olisi mielenkiintoista myös kuulla ihan arkisista asioista, kuinka paljon käytät aikaa vaatteiden yhdistelemiseen, shoppailuun ja mitä tahansa. Koska täytyy sanoa että törmään sinuun vähän väliä aamuisin, ja olet aina kovin kauniisti pukeutunut! Ja aiheesta josta aina vaan haluaisin lukea on erilaisista vaatteiden, korujen, meikkien yms säilytysratkaisuista. Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Kiitos Mary toiveesta ja kommentistasi, ja kehuista totta kai! :) Nyt jäin vaivaamaan päätäni, että missä mahdetaan törmätä, ollaanko samoilla kulmilla töissä vai törmätäänköhän jossain matkan varrella? Hmm :)

Tuo muodin seuraaminen olikin kiva kysymys, en taida edes koskaan pahemmin olla aiheesta kirjoittanut? Täytyykin ujuttaa aihe johonkin postaukseen tai tehdä siitä omansa, hyvä kysmys kun oli! Ja nyt jatkossa kunhan oma koti löytyy tulee lisää sisustusjutuista, joten aivan varmasti myös säilytyksestä, sen suhteen kun näillä tavarakasoilla kun todella joutuu olemaan luova ;)

Kiitos loistavista ideoista, ja mukavaa viikonlopun jatkoa!

Vastaa

Yksi aihe olisi se, miten blogin pitäminen on vaikuttanut sinuun ja elämääsi, pienillä tai suurilla tavoilla? Ja joku videopostaus voisi olla kiva, että kuulisi millainen ääni ja puhetapa sinulla on =)

Vastaa

Hirveän hyvä kysymys tuo miten blogi on vaikuttanut, sitä olen itsekin silloin tällöin pohtinut! Kiva kuulla, että aihe kiinnostaisi postauksenkin muodossa, täytyypä miettiä miten ajatukset saisi ajettua jotensakin ymmärrettävään tekstin muotoon :)

MMitä tulee videopostaukseen, myönnettävä on, että yritin sellaista tehdä kerran lyhyesti (todella kauan sitten), ja se tuntui älyttömän vaivaanuttavalta, joten sen räpiköivän yrityksen jälkeen asia jäi kokonaan. Mutta nyt kun mainitsit tuon äänen kuulemisen, voisikin olla huomattavasti luontevampaa toteuttaa video muuten kuin perinteiseen tapaan ruudun edessä nököttäen ja kertoen postauksen sisältö ”kasvotusten”. Hmm, täytyykin pistää korvan taakse jos tulisi sopiva aihe eteen tehdä sen tyyppinen postaus!

Kiitos kovasti kommentistasi ja mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

Vastaa

Ihania sisustus -ja tavaransäilytys postauksia siis odotellen tulevaisuudessa :) täällä keskustan puolella olen sinuun välillä törmäillyt , molemmat odottamassa bussia aamuisin .

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.