Puuh, käytin ikuisuuden (tai pikemminkin ehkä siltä tuntuvan ajan) syöttäen laukkukuvia postausluonnokseen. Ajattelin pistää lähialueen nettikirpparille muutaman clutchin myyntiin, mutta tulikin mieleen, että voisinkin ensin huhuilla täällä kiinnostuneita. Mutta kuvalatailu alkoi tökkiä. Ei itseä vaan nettiä, se kun päätti alkaa rimpuilemaan.

Niinpä nyt oman mielenrauhan nimissä jätän asian tältä illalta ja jatkan huomenna. Pysykää siis kuulolla, kymmenkunta laukkua tulossa parin päivän sisään myyntiin tänne! (Mikään muuten ei ole ärsyttävää kuin jumittava netti!!)

haltiworld 1

Sitä paitsi, nyt täytyy pakata laukut huomista varten, jotta voin sujuvasti lipua toimistolta kauneuslounaalle ja sieltä treeneihin vapaaottelijoiden kanssa. Eli mielenkiintoinen päivä luvassa. Päivittelen joko Snäppiä tai Insta Storisia (tai molempia), riippuen fiiliksestä, joten kannattaa seurata!

 

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kovasti täällä odotettelen laukku-pop-up-shoppia :D Tarvitsisin laukun, mihin mahtuu A4 -kokoiset paperit ja mieluiten hankkisin second handina.

Vastaa

Tulee huomenna!! Mutta nää on kaikki pieniä, suurin osa taitaa olla clutcheja – isoja laukkuja en ole vielä hetinyt käydä läpi, mutta niistäkin lähtee joitain kiertoon :) Niin ihana saada tilaa kotiin!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.