Alkanut syyskausi on saanut kaivamaan punaiset huulipunat meikkilaatikosta esiin. Kumma kyllä, punaista ei huulissa juuri kesäisin näy, mutta syys- ja talvikautena sen vetovoima on ihan uudella tasolla. Eikä pelkästään huulissa vaan myös pukeutumisessa. Joka syksy havahdun metsästämään vaatekaupoista sitä täydellistä punaista, mutta yhä uudelleen huomaan, kuinka vaikeaa se on. Kauniita punaisia vaatteita on tarjolla ihan liian vähän.

Mutta ei livuta meikeistä vaatteisiin vaan pitäydytään huulissa. Omistan lukuisia huulipunia, myös useita vahvoja punaisen sävyjä, mutta silti ne eniten käyttämäni löytyvät yhdeltä ja samalta merkiltä, nimittäin MACilta.

mac-huulipuna-1

Ensin tuli Ruby Woo. Se täydellinen punainen mattahuulipuna. Mieletön pigmentti ja pysyvyys. Sen jälkeen kaipasin huuliin luumua, ja löysin Divan, joka pohjustamattomissa huulissa kevyesti laitettuna näyttää pehmeämmältä kuin paksulla kerroksella ja pohjustettuna. Mattainen tosin sekin. En kai vain enää tummissa sävyissä osaa käyttää muuta, pysyvyys on niin omaa luokkaansa ja tunnetusti olen laiska, mitä tulee meikkaukseen, en vain jaksa kantaa meikkejä mukana saati paikkailla lookia päivän mittaan.

Viimeisin, joskin jo hyvän aikaa käytössä ollut sekin, on kaunis oranssinpunainen Lady Danger, joka ehkä näistä on se suosikkini. Se tuntuu sopivan erinomaisesti talvikalpealle iholleni, vaikka oikeastaan kyllä kaikki näistä toimivat kalpeahkoa ihonsävyä vasten. Lady Dangerissa vain on se tietty hehku, raikkaus, josta tykkään aivan erityisen paljon.

mac-huulipunat-3

Jos siis haussa on ihana punainen huulipuna, suosittelen tsekkaamaan Macin pisteen, näille kun vielä en ole löytänyt tarpeeksi kovaa vastusta!

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Lady Danger on upea! Omat suosikkini taitavat olla Joe Blascon True Red, Guerlainin Genna, Bobby Brownin Art Stick Electric Coral ja YSL:n 13 sekä MAC:in Barbecue. Jos tosiaan tykkäät tuosta oranssisesta Lady Dangerista, niin noista mun lemppareista Guerlain, Bobby Brown ja YSL vois olla myös sun makuun. :)

Vastaa

Tajusin juuri, että enpäs muuten olekaan koskaan kokeillut Joe Blascon huulipunia! Asia täytyy korjata :D Ja kiitos vinkeistä, täytyypä kurkata nuo mainitsemasi sävyt!! :)

Vastaa

Mä aina kuolaan huulipunien äärellä, hairahdun ostamaan jotain, ja sitten en toimeennu käyttämään sitä! Pari viikkoa sitten ostin Kicksistä Smashboxin tosi nätin mattahuulipunan First Time, ja olen peräti KAKSI kertaa muistanut sipaista sitä aamulla huulilleni. Argh.

Vastaa

Tiedän niin tunteen! Mä olen ihan opettelemalla opetellut käyttämään tummempia sävyjä, mutta en mä silti ihan minne vaan ja milloin vaan osaa niitä laittaa, eli työsarkaa on vielä jäljellä :D Isona osana tosin taitaa olla myös laiskuus, mä olen auttamattoman huono korjailemaan meikkiä päivän aikana ja punaiset huulet nyt väistämättä vaatii paikkailua joka kahvikupin ja sämpylän jälkeen. Ja koska mä syön ja juon koko ajan, niin se tarkoittaa, että huulipuna saa olla koko ajan toisessa kädessä. :)

Siksi usein nudepunilla on helpompaa, ei haittaa vaikka ne kuluu pois, se kun ei näytä suttuiselta toisin kuin tummien sävyjen kanssa helposti. MUtta sellaisina päivinä kun on kevyempi ohjelma, niin ne on aikas kiva piristys! :)

Vastaa

Smack!

Vastaa

:)

Vastaa

Oman täydellisen huulipunani olen löytänyt Chanelin valikoimasta, mutta täytyy ensi kerralla tarkistaa nämä Macin punat!

Kiitos siis vinkeistä :)

Vastaa

Chanelilla on kyllä kauniita sävyjä! Mulla on kanssa yksi Chanelin klassinen punainen, mutta myönnän, että tykkään vähän enemmän näistä MACin mattasävyistä – ei varsinaisesti sen takia, miltä näyttää huulilla (sillä Chanelkin näyttää tosi kauniille) vaan pysyvyyden takia, kuiva matta kun pysyy vähän paremmin :) JOskus tosin mixailen ja laitan alle Macin mattaa ja päälle esim just sitä Chanelin punaista! :)

Vastaa

Hienot sävyt.
Minä olen tykännyt edullisen Essence -sarjan huulipunista joissa on riittävästi pigmenttiä vaikka hinnat on vaan 2-3e. Löysin ko.sarjaa Saksasta ja Italiasta

Vastaa

Tuo onkin ihan tuntematon itselle, joten kiitos vinkistä, täytyykin pitää mielessä! :)

Vastaa

Essence on kaikkien kynsilakkafriikkien tuntema merkki. Lähes jokainen, joka omistaa OPIa, Essietä ja indielakkoja plus vaikka Chanelia ja Dioria, omistaa ainakin muutaman Essencen. Suomessa niitä myyvät Halpa-Hallit ja jotkut Tokmannit.

Vastaa

Ei kun heiii, nyt tein sille googlen kuvahaun ja joo, oonhan mä noita nähnyt, mutten vaan koskaan tajunnut kokeilla!! Täytyypä ostaa testiin (ihan kuin enää yhtään kynsilakkaa oikeasti tarvitsisin) :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.