Ajatukseni oli lähteä käymään keskustassa asioilla viilailtuani ensin aamun työhakemuksiani paraatikuntoon, mutta kun sade ei millään meinaa tauota, tapankin hetken aikaa blogin äärellä meikkien maailmassa toivoen sään sinä aikana hieman selkeytyvän. Olen ollut aika naimisissa viimeisen vuoden yhden ja saman ripsarin kanssa, mitä nyt joskus silloin tällöin korkkaan kylkeen jonkun testiin saadun ja palaan muutaman käyttökerran jälkeen takaisin vanhaan, eli olen varsin nirso ripsarien suhteen! Tiedättekin jo varmaan, että tykkään siitä, että ripset näkyvät – ripsari onkin oikeastaan ainoa meikki, jota tapaan käyttää runsaasti.

Omat ripseni ovat kuulemma suht tuuheat ja pituuttakin ilmeisesti löytyy, mitä en millään meinaa itse uskoa, mutta kun niin moni kosmetologi ja meikkaaja on aiheesta huomauttanut, kai se on pakko hyväksyä vaikka kehu edelleenkin aiheuttaa itsessä lähinnä huvittuneisuutta. Silti janoan lisäpituutta, eli volyymi on ihan ykköskriteeri. Toki tuuheuskin on kiva juttu, mutta ei kuitenkaan paakkuripset. Sitten tietenkin pysyvyys, haluan, että ripsari pysyy päivän, ei varise eikä jätä rasvajälkiä kulmaluulle edes kuumana päivänä, mutta että lähtee kuitenkin helposti vedellä.

isa dora flashing volume 2isadora mascara

Niinpä olen tähän asti suosinut oikeastaan pelkästään hyvin muhkeaharjaisia ripsareita, ajatellen niiden olevan se ainoa oikea vaihtoehto saavuttaa tavoite. Myönnettävä onkin, että ennakkoasenteeni ei ollut kovin mairitteleva nähdessäni blogin kautta testiin saadun IsaDora Flashing Volume -ripsarin harjaosan, sillä sen kärki on pieni ja harjat aivan nysät. Olin luovuttaa siltä seisomalta, mutta hyvä etten, ripsari nimittäin antoi tuntuvaa volyymia jo ensivedolla.

En tiedä miten pieni harja sen tekee, vai onko aivanasemassa riittävän jämäkkä koostumus, mutta tällä on todella helppo saada ripsiin pituutta! Olen tässä kolmen viikon ajan ripsaria käyttäessäni pohtinut, että pienen harjan etu on ehdottomasti siinä, että sillä saa tarkkaa jälkeä eikä se sotke samoin kuin isompi harja. Tällaisella sirolla kärjellä saa ikään kuin muotoiltua ripsiä haluttuun suuntaan ja lisättyä väriä pelkästään sinne minne kaipaa, eli se on samalla myös loistava viimeistelijä. Myös ihan ripsien tyven tavoittaa tosi näppärästi. Silti juju täytyy olla pitkälle koostumuksessa, sillä muistan pariinkin kertaan testanneeni ohuella kumimaisella harjalla varustettua ripsaria, eikä niillä vain millään tuntunut saavan riittävän näyttävää lopputulosta toisin kuin tällä. Flashing Volume ripsaria on jo monella taholla kehuttu, mutta en voi olla liittymättä kuoroon, se on todellinen yllättäjä ja siirtyi kertaheitolla ripsarisuosikkieni kärkeen!

isadora flashing volume 2

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Kiitos vinkistä! :) Minä tykkään taas oikeastaan joka kerta ostaa jonkin uuden ripsarin, vaikka edellinen käytössä ollut olisikin ollut varsin hyvä. Tätä voisin testata siis ehkä seuraavaksi…

Vastaa

Hih, mulla on taas vähän toisin päin, kun löydän yhden hyvän, en meinaa millään raaskia kokeilla jotain toista vaan pysyn herkästi hyväksi havaitussa :) Vaikka toisaalta, juuri sillä kokeilulla on löytynytkin uusia suosikkeja!

Vastaa

Näillä kriteereillä suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ruotsalaisbloggaajan itse kehittelemää ripsiväriä, hyvin runsas lopputulos (omaan makuuni jopa hieman liian runsas mutta tekstisi perusteella varmaan sinulle sopiva), vaatii muutaman harjoittelukerran sillä harja on melko iso mutta pito on loistava vaikka on vesiliukoinen, sadesäässä testattu tänäänkin ja väri on hyvin syvä musta. Yleensä en kehu tällä lailla tuotteita mutta kuulostaa niin kriteereidesi mukaiselta :) Saa valitettavasti vain NordicFeeliltä tilattua, ei kaupoista.. http://www.nordicfeel.fi/kategori/naisille/meikit/silmat/lowengrip-care-color-18-hours-mascara-21467

Vastaa

Ooh, kiitos vinkistä! Kuulostaapa hyvältä! Ihan uusi tuttavuus minulle, mutta noiden saatesanojen jälkeen on kyllä pakko pistää tilaukseen! :)

Vastaa

Kiitos ripsarivinkistä, täytyy itsekin kokeilla tuota. Kerro ihmeessä minkätyylisestä työstä haaveilet!

Vastaa

Suosittelen lämpimästi testaamaan! :) Ja kiitos vinkistä, saitkin aikaan aikamoisen ajatusketjun ja yhden unettoman yön kun jäin miettimään, mitä ja miten työhaaveistani kirjoittaisin heh :) No mutta, pian tulee postaus aiheen tiimoilta, kiitos toiveesi!

Vastaa

Pysyykö sulla tosiaan vesiliukoisella ripsarilla ripset noin ylhäällä? Vai onko tämä vedenkestävää? Jos mä laitan vesiliukoista, löpsähtää ripset noin 25 sekassa piikkisuoriksi alas…

Vastaa

Mulla ei ole koskaan ollut ongelmia tuossa ripsien muodon pysyvyydessä (vaikka olenkin kuullut, että monella muulla on), eli käytännössä mulla pysyy kivasti muodossaan vesiliukoinenkin ripsari vaikkei olisi edes ripsiä alle taivutettu! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.