Yhteistyössä Asennemedian ja Lumenen kanssa.

lumene mystic mascara

Tiedätte varmasti jo suhteeni ripsareihin? Se ehkä kaikkein tärkein meikkituotteeni (tosin kulma- ja valokynä kilpailevat kiitettävästi kärkisijoituksesta) ja siten myös ehdottoman oleellista on, että se on juuri oman maun mukainen, eli nirsoilen huolella, mitä tulee ripsiväreihin. Liian kuivat, liian vetiset ja ihan liian hentoiset jäävät auttamatta käyttämättä, sillä pidän siitä, että ripsarilla saa oikeasti halutessaan volyymia. Kotonani on tällä hetkellä purkillinen testiin avattuja ripsareita, joista käytän ehkä vain noin kolmasosaa.

Uskaltauduin kuitenkin hyppäämään mukaan yhteistyöhön tyystin uuden ripsivärin kanssa kun kuulin vähän enemmän Lumenen kevätuutuudesta, True Mystic Volume -ripsiväristä. Nimensä mukaisesti se lupaa syvyyttä katseeseen, vahvaa volyymia ja tiettyä dramatiikkaa, eli juuri niitä asioita, joita ripsiväriltä haen. Myös pakkaus on onnistunut, jotenkin tavallista ylellisemmän tuntuinen? Revontulista inspiroituneen ilmeen vivahteikkuus ei ihan pääse oikeuksiinsa kuvissa, mutta tärkeintähän toki on sisältö, ja siitä on todella helppo pitää jos ripsiin kaipaa runsautta!

lumene true mystic 4lumene mystic mascara 8

True Mystic Volumen harja on muhkea ja koostumus sopivan kiinteä, eli juuri oikea siihen, että ripsaria saa hyvin kerrostettua ja siten loihdittua räpsyihin pituutta sekä massiivisuutta, mutta se toimii myös luonnollisempaan lookiin. Harja erottelee kauniisti ja tuo ripsiin pituutta.

Aloitin testaamisen eyelinerin kanssa, kuten tapanani nykyään uuden ripsarin kohdalla on. Ihan vain sen takia, että jos ripsari ei itsessään tuokaan tarpeeksi volyymia, niin rajaus kompensoi ja tuo kaivattua syvyyttä. Jos teho riittää, saa ripsari siirtyä seuraavalle tasolle ja pääsee käyttöön ihan ilmankin – Mystic Volume pääsi helposti siihen. Tässä meikissä rajausta ei ole käytetty, otin itse asiassa kuvat rajauksellakin, mutta ne eivät sopineet erilaisella väripaletillaan kokonaisuuteen (heh, tiedän, mitä pilkunviilausta!), joten julkaisen ne vaikka toisessa yhteydessä!

lumene true mystic 1

Olen käyttänyt uutta ripsiväriä nyt kuukauden aikana molemmilla tavoin, rajauksella ja ilman. Saman sarjan True Mystic Precise Tip Eyeliner on ihan huippu, yksi parhaista testaamistani eyelinereista ja nousi kerralla suosikiksi. Kapeakärkisellä tussimaisella kynällä saa supertarkan ja ohuen rajauksen (jos ja kun käsi vain pysyy vakaana, itsellä ei aina, joten joskus lopputulos on täydellinen, joskus sinnepäin) – suosittelen lämpimästi!

lumene mascara 1

Ripsarin voi ostaa esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta, täältä (hinta 18,90€), ja lisätietoja löytyy Lumenen sivuilta.

Katso myös nämä

17 comments

Vastaa

Mä olen aivan rakastunut tähän ripsariin! Tekee mielettömän upeaa jälkeä, kestää ja on kaiken lisäksi vielä hinnaltaankin lompakkoystävällinen. Tästä tuli heti meikkipussini vakiasukas. ;)<3

Vastaa

Jee, kiva, että olet tykännyt kanssa! Tällä on kyllä superhelppo saada näyttävyyttä! :)

Vastaa

Näyttää ihan käsittämättömän hyvältä sunkin ripsissä, pitää varmaan vihdoin korkata oma ja toivoa, että se pysyisi mun hankalissa silmissä iltaan asti hyvänä. :)

Vastaa

Voi kiitti! Tällä saa kyllä tosi nätisti intensiivisyyttä katseeseen – suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos kaipaa kunnolla volyymia! :)

Vastaa

Tuo on aivan huippu ripsari, ja siitä tulikin oma lempparini heti ensi kokeilulla! :) Ostin sen heti, kun se ilmestyi kauppojen hyllylle, ja voi kuinka tyytyväinen olenkaan ollut – omat hentoiset ripset saavat juuri sopivan määrän volyymia ja taivutuksetkin pysyvät hyvin koko päivän :).

Vastaa

Onpa kiva kuulla, että olet tykännyt kanssa!! Tällä saa kyllä tosi helposti volyymia ja ripsari kestää kiitettävästi kerrostamisen :) Ja totta, sama mulla, pysyy tosi hyvin koko päivän!

Vastaa

Pysyykö hyvin päivän aikana tai esim.kosteella kelillä tai kyynelehtiessä.

Vastaa

Itsellä ainakin valitettavasti vähän leviää. Harmin paikka, kun tällä ripsarilla tosiaan saa ihan mielettömät ripset. Minulla tosin leviää todella monet, vaikka ihoni ei olekaan rasvainen. Toinen miinus on, että ripsaria ei saa ripsistä kokonaan puhdistettua edes silmämeikinpoistoaineella. Annan 7/10. Näyttävyydestä 10/10.

Vastaa

Hyvä että joku sanoo rehellisen mielipiteensä. Jää siis ostamatta. Minä käytän Estee Lauderin ripsaria. Kestää hyvin ja on helppo pestä pois pelkällä vedellä.

Vastaa

En usko, että näistä joku olisi rehellisempi tai vähemmän rehellinen kuin toinen, totuus vain on, että mikä toimii yhdellä ei toimi yhdellä. Tuskin mikään meikkituote on sellainen, johon kaikki olisivat tyytyväisiä – iho/hiukset/ripset jne ovat erilaisia ja tuotteet käyttäytyvät niillä eritavoin, puhumattakaan tarpeiden ja toiveiden erilaisuudesta :) Tärkeintä on, että löytyy se itsellä hyvin toimiva! :)

Vastaa

On hauska juttu, miten samat meikkituotteet käyttäytyy hyvinkin eritavoin eri käyttäjillä! Mulla ripsari on lähtenyt ongelmitta (toisaalta myös pysynyt päivän hyvin) ihan peruskasvoputsarilla ja olen tosi nirso tässä asiassa, sillä en jaksa käyttää erillistä silmämeikinpoistoainetta. :) Mutta niinhän se on, että mikä toimii yhdellä, ei toimi toisella! :)

Vastaa

Mulla on pysynyt tosi hyvin, mutta täytyy sanoa, että yleensäkään pysyvyys ei ole se, minkä koen ongelmaksi, eli pääsääntöisesti ripsarit pysyy mulla tosi hyvin, eli saatan olla huono arvioimaan :)

Vastaa

Mustakin tämä oli Lumenen ripsariksi yllättävän hyvä, mutta tekee sen saman, minkä kaikki ei-kuitumaiset mun oikean silmän alla: jättävät siihen ärsyttävän tuhrun päivän mittaan. :( Lisäksi vihaan poistaan näitä vesiliukoisia, koska niitä saa hingata silmän ympäriltä meikinpoistoaineen jälkeenkin… :P Eli ei vieläkään Maybellinen Sensational Lashin voittanutta! ;) Mutta joo, allekirjoitan sen kyllä, että ripsistä saa tällä näyttävät.

Vastaa

Mutta tämähän oli blogiyhteistyö. Sen puitteissa voi tulla – jos ei nyt sentään urheiluhulluksi, niin ainakin penkkiurheilijaksi yhdessä päivässä. Tai lähteä vaikka Sallaan talvilomalle, vaikka kuinka inhoasi pakkasta ja kylmää. Kokeilkaa te muutkin – blogiyhteistyötä.

Vastaa

Äh, onpa harmi, ettei toimi sulla! Mulle tämä oli kirkkaasti paras testaamistani Lumenen ripsareista, muut ovat olleet vähän liian ”luonnollisia”, tarkoitan, etteivät ole antaneet volyymia makuuni nähden tarpeeksi, mutta tämä piti siinä lupauksensa! :)

Vastaa

Milenkiinnolla ajattelin kokeilla tätä Lumenen ripsaria. Käytän lähinnä Sensain vedenkestäviä tuotteita mutta tämä voisi olla kokeilun arvoinen.

Vastaa

Suosittelen testaamaan! Mulle nuo Sensait ei olekaan tuttuja, joten on saa verrata niihin – täytyykin joku kerta kokeilla, aina hauska testata uusia, ikinä tiedä milloin tulee vastaan jokin uusi huipputuote :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.