Kotiuduin vähän aikaa sitten työreissulta ja olo ihan puhki. Kaikin puolin tosi onnistunut kotimaan matka, mutta kieltämättä hektiset ja pitkät päivät imivät kaikki mehut ja sukelsin jo sänkyyn peiton alle. Koska luovuus on tällä hetkellä kateissa, on ehkä sopiva hetki ottaa katsaus menneen kuukauden loppuun kuluneeseen kosmetiikkaan. Tässä siis tammikuussa tyhjentyneet tuotteet!

herbina gloss 1

1. Herbina Gloss Raikastava kuivashampoo* on Batisten rinnalla hinta-laatusuhteeltaan parhaita kuivashampoita, mitä olen käyttänyt. Todella hyvä, poistaa selvästi likaista tuntua hiuksista ja tuo kivasti tuuheutta. Ehdottomasti sellainen tuote, jonka äärelle palaan vielä!

2. Vichy Beautifying Cleansing Micellar Oil* ei pahemmin kolahtanut. Ihan näppärä puhdistusöljy, mutta jotenkin kaipasin raikkaampaa lopputulosta. Mieluummin siis pitäydyn normiputsarin ja perinteisen miselliveden yhdistelmässä, mutta tulipahan kokeiltua.

3. Avon Planet Spa Bali Botanica Body Butter* oli tosi miellyttävä vartalovoi. Täyteläinen koostumus sopi täydellisesti talvipakkasten kuivattamalle iholle, muttei jättänyt ihoa raskaaksi. Tykkäsin!

4. Neal’s Yard Remedies Organic Facial Wipes* -puhdistusliinoja kehaisinkin jo aiemmin, tykkäsin todella! Poistivat meikin hämmästyttävän hyvin, lisäksi säilyivät kosteina ja käyttökelpoisina todella pitkään. Loistotuote!

less is more 1

5. Lumene Roosa nauha irtopuuteri* on näppärä perusirtopuuteri, jonka suhteen ei valittamista. Ajaa asiansa loistavasti ja on hinta-laatusuhteeltaan hyvä.

6. Less is More Lindengloss Finishing Spray* on luonnonkosmetiikan viimeistelysuihke, josta on pitänyt kirjoittaa ihan oma postauksensa, mutta saamattomuutta aihe on jäänyt. Suihke nimittäin on niitä harvoja luonnonkosmetiikan hiustuotteita, joihin olen todella tykästynyt. Huipputuote, joka silottaa, suojaa ja auttaa hallitsemaan sähköistyviä hiuksia. Käytän yleensä pesupäivän jälkeiseen tukkaan, joka on hankalasti hallittava.

7. Clarins Instant light Brush-on Perfector* oli ihana! Vähän niin kuin YSL:n valokynä, mutta asteen verran peittävämpi. Toimi ihan loistavasti tummia silmänympäryksiä häivyttämään ja valoa niille tuomaan. Tämän loppuminen todella harmitti, ehkäpä siis täytyy lisätä ostoslistalle!

8. IsaDora Volume&Curl Mascara* toi kivasti volyymia ripsiin ja käytin tätä erityisesti rajaukseen yhdistettynä. Ei päihitä IsaDoran suosikkiripsariani, mutta toi kivaa vaihtelua ja sopi erityisesti luonnollisemman meikin jatkeeksi.

9. Lumene Blueberry Eyebrow Fixing Geliä* olen käyttänyt jo pitkään. Mainio tuote viimeistelemään kulmakarvat ja pistämään ne ojennukseen. Todella riittoisa ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä.

paul mitchell 1

10. Paul Mitchell Volymizing Spray on ehkä suosikkityvikohottajani. Suihkutan pyyhekuiviin hiuksiin ennen kuivaamista ja toimii, tyvi kohoaa selvästi ja hiuksiin jää kaunis volyymi. Loistotuote!

11. Biozell Syväpuhdistava shampoo on loistava, luottotuotteeni. Käytän syväpuhdistavaa shampoota muutaman kerran kuussa ja tämä puhdistaa hiusta hyvin. Ehdottomasti hankin uudelleen!

12. Biozell Hopeahoitoaine* on verrattain miedosti neutraloiva, mutta ihanan hoitava hoitoaine. SOpii hyvin arkikäyttöön ja kaikin puolin näppärä tuote. Olen käyttänyt tätä yhdessä ja erikseen hopeashampoon kanssa.

13. TRESemmé Keratin Smooth Shampoosta* tykkäsin yllättävän paljon. Tuntuu, että mitä parempaan kuntoon hiukseni tulevat, sitä monipuolisemmin erilaisia hiustuotteita ne kestää. Jos muutama vuosi sitten käytin vaan kampaamosarjoja, niin nyt kylppäristä löytyy jo useita markettituotteita hyvällä menestyksellä. Voisin ehdottomasti hankkia uudelleen. Silotti ja teki hiuksista helposti hallittava sekä pehmeät.

toothguide white 1

14. Toothguide White Maitobakteerihuuhde* oli mielenkiintoinen tuote. Se lupaa valkaista hampaita luonnollisesti vetyperoksidia tuottavilla maitohappobakteereilla. Tabletti siis purraan suussa rikki hammaspesun jälkeen ja purskutellaan hetki. Raikasti suuta ja voisi hyvin korvata suuveden, jos sellaista on tottunut käyttämään. En varsinaisesti huomannut valkaisevaa vaikutusta, mutta hampaat kyllä tuntuivat kirkkaammilta.

15. Pepsodent Super Fluor on kuulunut luottotuotteisiini jo kauan. En oikeastaan koskaan käytä muuta markettihammastahnaa kuin juuri tätä. Rinnalla käytän Yotuelia, ja kombo on toiminut hyvin jo vuosien ajan.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Mitä tuotetta suosittelisit tummien silmänalusten peittämiseen? Nykyinen (Couleur Caramel) ei oikein riitä, kun tuota univelkaa on kertynyt. Mitään ihan kovin kallista en ole ehkä valmis kokeilemaan, joten hinta saisi olla mieluusti parinkympin tienoilla, tai toki halvempikin käy.

Vastaa

Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta! Hmm, hyvä kysymys. Ekana mulle tuli mieleen Dermablendin Stick Correcteur – siinä on tosi hyvä pigmentti ja peittää mielestäni hyvin, on itsellä just parhaillaan käytössä ja kulkee yleensä käsilaukussakin mukana hätävarana :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.