Tässä olisi jälleen loistava hetki päivitellä kuukausien kulumisvauhtia, mutta ehkä jätän sen tällä kertaa ja hyppään suoraan kosmetiikkaan! Viime kuu oli hyvän kosmetiikan kuu, mutta tässä kuussa olen joutunut säätämään vähän enemmän niitä oikeita etsiessä, mutta siitä lisää vasta ensi kuun puolella. Nyt yhteenvedossa lokakuussa loppuun puristetut tuotteet!

Schwarzkopf Color Expert OmegaPlex Conditioner* oli ihanan selvittävä hoitoaine. Selvittävyys on juuri se, mitä hiuksilleni kaipaan. Pelkkä syvähoitavuus tai kosteuttavuus ei riitä, vaan tuotteen todella pitää selvittää tai muuten olen pulassa. Tämä teki sen, eli sai hiukset pehmeän tuntuisiksi ja helposti käsiteltäviksi. Tykkäsin!

2. Wella Fusion Shampoo ja Hoitoaine* oli todella loistava kombo, joka toimi erinomaisesti paksuille ja hieman karheille hiuksilleni. Syväkorjaava setti käsitellyille hiuksille, mutta ilman ylihoitavuutta. Tässä oli juuri tykkäämäni kaltainen kokonaisuus, eli kevyt ja helppo shampoo, mutta hoitava sekä selvittävä hoitoaine. Näiden pariin palaan varmasti vielä!

3. Natura Siberica Cleansing Foaming Mousse oli todella positiivinen yllätys. Nappasin Stockalta matkaan ilman sen kummempia odotuksia tai taustatietoa, mutta tykästyin tähän jo ensikokeilulla. Todella hellävarainen vaahto, joka kuitenkin poistaa meikin tosi hyvin. Lisäksi sertifioitu luonnonkosmetiikkatuote ja huikea hinta, alle kympin muistaakseni. Varmasti sellainen tuote, jota tulen vielä käyttämään!

4. Kiehl’s Super Multi-Corrective Eye-Opening Seumin hienouden tajusin vasta sen loputtua. Pidempijaksoisesti samaa tuotetta käyttäessä helposti hämääntyy sen vaikutukseen ja niin kävi tämän kanssa. Tuote oli tosi riittoisa ja siten kesti useita kuukausia aamu- ja iltakäytössä. Muutama viikko sitten sen loputtua siirryin toiseen tuotteeseen ja aloin ihmettelemään, miten yhtäkkiä kiinnitän enemmän huomiota silmänalusten turvotukseen. Tajusin Kiehl’sin tuotteen pitäneen sen kevyesti aisoissa, mutta nyt vaatimattomampaan tuotteeseen vaihdettua teho vain ei ole samaa luokkaa. Niinpä olen jäänyt kaipaamaan tätä. Heivasin korvikkeet pois ja nyt alan testaamaan uutta, mutta jos se ei toimi, on tämä potentiaalinen vaihtoehto, johon palata.

5. IsaDora Brow Shaping Gel*, eli väritön kulmakarvageeli kulmien ojennukseen laittamiseen. Likimain päivittäisessä käytössä ollut tuote, sillä vaikka en muuten meikkaisi, kulmien on kiva olla ojennuksessa. Mainio perustuote!

6. Lumene Time Freeze Instant Lift Serum*, eli kiinteyttävä pikakaunistaja oli yksi parhaimpia käyttämiäni Lumenen ihonhoitotuotteita. Kevyt, mutta kosteuttava koostumus, joka sopi ihanasti meikin alle. En nyt varsinaisesti pikakaunistusta kokenut, mutta tuote tuntui miellyttävältä ja iholle jäi hyvä fiilis. Mainio päivätuote kun iho ei kaipaa voimakasta kosteuttavuutta.

7. Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Spray* oli kevyt suihkuteltava öljy, joka tuo hiuksiin kiiltoa ja joustavuutta. Suihkutin pyyhekuiviin hiuksiin ennen jätettävän hoitoaineen laittamista tai joskus jopa yksistään. Selvittää ja hoitaa siis kevyesti, eikä öljy-sanaa kannata tässä tapauksessa säikähtää. Hiukset ei jää tippaakaan raskaiksi! Hinta-laatusuhteeltaan mainio tuote.

8. BALMAIN Argan Moisturizing Elixir* oli itsellä ensisijaisesti yöhoitokäytössä, tarkoittaen, että hiustenpesua edeltävänä iltana laitoin hiusten pituuteen runsaammin antaen vaikuttaa aamuun. Oikeasti tämä sopii mainiosti myös pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin tai voidemaiseen jätettävään hoitoaineeseen miksattuna. Monikäyttöisyys on ehkä parasta erilaisissa hiusseerumeissa! Plussaa kauniin klassisesta pakkauksesta.

9. KMS Free Shape Shaping Blow Dry* oli tosi loistotuote, jota jäin kaipaamaan! Lämpösuojan sisältävä föönaussuihke, eli pyyhekuiviin hiuksiin ennen kuivausta suihkuteltava tuote, joka antaa kevyttä rakennetta ja suojaa. Pidin yhdistelmästä, että tuote on helppo ja kevyt, mutta tuo kuitenkin suojaa ja aavistuksen pitoa. Eli tavallaan kuin lämpösuojasuihke, mutta asteen verran päivitetympänä versiona.

10. Batiste Original Dry Shampoo on jotain, mitä ilman en ilmeisesti osaa olla. Takuutoimiva, eikä vielä voittanutta!

11. Nioxin Instant Fullness Dry Shampoo* oli yllättävän kiva, joskaan ei lyönyt laudalta Batistea. Toisaalta tämä tuntui myös koostumukseltaan erilaiselta, itse asiassa hyvin lähellä Sebastianin Drynamicia, joista molemmat sopivat hyvin kampauksen alle tuomaan rakennetta. Ilman työstöä en varsinaisesti kokenut Nioxinin kuivashampoon tuovat kuohkeutta hiuksiin, mutta rakennetta kyllä pohjaan.

12. Sebastian Drynamic Dry Shampoo* oli hyvin samantyylinen kuin edellä mainittu Nioxin. Ei niin ”kuivahko” kuin Batiste (jollaisesta itse eniten tykkään), mutta hyvä pohjatuote kampauksen alle, ja monia muita kuivashampoita huomattavasti parempi, eli kelpasi jopa kaltaiselleni kuivashampoonirsolle.

13. Oxygenol Sensitive hammastahna* oli hyvä arkihammastahna, jota vuorottelin Yotuelin kanssa. Avainlippumerkitty tuote, joka suojaa myös vihlonnalta. Ei vaahtoa runsaasti, mutta toisaalta itse olen hammastahnojen kanssa tottunut siihen ja jopa tykkään siitä enemmän, suurivaahtoiset hammastahnat tuntuvat lähinnä oudoilta. Voisin ehdottomasti palata tämän äärelle uudelleen.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ei millään pahalla, siis todellakaan, mutta kuukausittain kuluttamasi kosmetiikan määrä on järkyttävä suuri. Oletko yhtään ajatellut, millaisen muovivuoren saat joka vuosi aikaan?

Vastaa

Kyllä, meikkejä/värikosmetiikkaa itsellä kuluu todella vähän, mutta muuta kosmetiikkaa varmastikin keskivertoa enemmän ja ylipäätään enemmän kuin mitä kuluisi jos ei olisi blogia. Kun blogin aihealueisiin limittyy kosmetiikka, sitä myös kertyy kotiin yli oman tarpeen ja siten tulee testattua uutuuksia sekä potentiaalisia kiinnostavia tuotteita :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.