Blogin kautta kertyy kotiin paljon kosmetiikkaa, mikä tarkoittaa sitä, että uutta kosmetiikkaa tulee testattua paljon. Välillä mietin, miltä kylppärin kaappini näyttäisi jos blogia ei olisi ja sen sisältö pitäisi rakentaa alusta. Minkä hintaisia ja minkälaisia tuotteita ostaisin, vaikea sanoa. Varmasti paljon luonnon kosmetiikkaa, mutten pelkästään. Luulen, että nykyään (toisin kuin vaikka vielä pari vuotta sitten) haalisin myös tietyistä kategorioista (kuten vaikka kasvovoiteissa ja silmänympärysseerumeissa) niitä tavaratalojen premium-tuotteita/merkkejä.

On kiva testata uutta, mutta yritän myös muistaa ne, jotka ovat tehneet erityisen vaikutuksen. Valitettava tosiasia kun on se, että suurin osa testatusta kosmetiikasta menee sinne ”ihan kiva” -kategoriaan, eli tulee käytettyä loppuun, mutta eivät siirry hankintalistalle. Ja sitten on niitä ylläreitä, jotka tuntuvat heti jotenkin vähän erilaisilta. Tämä postaus sisältää pelkästään niitä ja nimenomaan tämän syksyn osalta, eli tuotteet, jotka ovat kesän jälkeen saaneet innostumaan!

exuviance-1

1 Kerroin tosiaan luopuneeni Siluetin kosmetologin suosituksesta yövoiteesta, mutta seerumia käytän silloin tällöin öisin ja toisinaan myös päivävoiteen alla. Siihen tarkoitukseen täydellinen on ollut Exuciancen AntiRedness Calming Serum*. Ihoni on taipuvainen punoitukseen, joten tämä on todella loistava siihen. Rauhoittaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä. Kevyt, hengittävä ja selvästi sekaiholleni sopiva tuote – harmi vain, että juuri pari päivää sitten loppui.

2. Ehkä kaikkein suurimman vau -elämyksen tämän vuoden aikana, tai ihan vähintään viimeisen puolen vuoden aikana, on antanut V10 Plus LX Advanced Lifting Cream Treatment*. Ihan käsittämätön tehovoide!! Kun laitan tätä kevyen kerroksen yöksi, iho on seuraavana päivinä silmin nähden paremmassa kunnossa. Tästä onkin tullut todella luottotuote niille päiville, kun seuraavana päivänä pitäisi jotenkin yrittää näyttää freesiltä tai iho on muuten vain ärtynyt. Huomaan panttailevani tuoteta ihan vaan spessutapauksiin, sillä en halua sen kuluvan loppuun. Vaikka pidänkin varmana, että hankin uuden (muistaakseni) melko korkeasta hinnasta huolimatta. Tämän kohdalla kuitenkin helppo todeta, että todella hintansa väärti!

living-proof-1

3. Living Proofin kohdalla olen joutunut syömään sanani ja muodostamaan mielipiteen uudelleen. Kokeilin aikaa sitten jonkinlaiset testerit ja niistä jäi tosi vaisu fiilis. Sittemmin taisin parjata tuotetta monille läheisille ja todeta, että ei kyllä sopinut omalle herkästi takkuuntuvalle tukalleni. Pitkään kyräilinkin eräästä goodie bagista paljastunutta Living Proof Perfect Hair Day Shampoo + hoitoaine -settiä* ja mietin, mitä tehdä sillä.

Eräänä viikonloppuvapaana kuitenkin päädyin korkkaamaan purkit ja tajusin jo ensimmäisen käyttäkerran jälkeen, että olen saattanut muodostaa aiemmin vähän turhan hätiköidysti mielipiteen. Ehkä ne ensin kokeilemani olivat sarjan jotain muita versioita, en muista enää, mutta tämä setti on todellakin vakuuttanut! Hiukset tuntuvat ilmavilta, tuuheilta ja helposti käsiteltäviltä. Kaikkea sitä, mitä shampoo ja hoitoaineparilta toivon. Hoitoaine on jopa niin näppärä, että pärjään yksin sillä ilman ripausta tehohoitoa, mitä yleensä yhdistän perushoitoaineisiin!

rimmel-insta-flawless-1

4. IsaDoran Twist-up Matt Lips* on aika ihana. Jos etsii täydellistä (kuten itse olen etsinyt) luonnollisen näköistä huulipunaa, on tämä juuri oikea! Ihan täydellinen kun tavoittelee luonnollista lookia kevyellä meikillä.  Olen testannut (ja käytän) useampaa kyseisen huulipunasarjan sävyä, mutta sävy 51 Bohemian on suosikkini. Mattainen puna jättää hyvin pigmenttiä, muttei ainakaan itselle meikattua fiilistä. Tykkään!!

5. Olen todella meikkivoidenirso. Siis todella. Siksi onkin todella paljon sanottu kun totean hullaantuneeni Rimmelin Insta Flawless -meikkivoiteeseen* ehti. Ihana kuulas ja hehua tuova sävy sekä koostumus, joka saa ihon näyttämään tosi kauniilta, hehkuvalta ja freesiltä! Nyt kun olen keventänyt meikkipohjaani muutenkin, on tämä ollut loistava vastaus uuteen pohjatarpeeseen. Yksinään ei tosi peittävä, mutta toimii ihan täydellisesti myös miksattuna johonkin peittävämpään. En ole tykännyt muista vastaavista vähän hehkuvammissa meikkipohjista, ne kun ovat herkästi lähteneet liikkeelle rasvoittuvalla ihollani, mutta tässä täytyy kehua myös pysyvyyttä. Ihana tuote, vieläpä todella kohtuuhintainen!

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kieltämättä kiinnostuin tuosta V 10 Plussan voiteesta, itseltä mennyt jotenkin ihan ohi, että sarjalla on tällainenkin!

Vastaa

Tuo on kyllä ihan super tuote! Niitä harvoja, joista oikeasti koen havaitsevani nopeasti vaikutuksen :) Suosittelen kokeilemaan jos tulee vastaan! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.