Elokuu on pitänyt sisällään niin paljon, ja ennen kaikkea uutta, että ei kai ihmekään, että kuukausittainen kosmetiikkayhteenveto on jäänyt ihan unohduksiin. Mutta hyvä näin muutamaa päivää ennen kuun vaihdetta. Niinpä nyt koostettuna viime kuussa loppuun kuluneet kosmetiikat!

1 Essence kabuki-sivellin* yllätti positiivisesti. Tämä kulkeutui kotiin jonkin PR-paketin kautta ja vanha kabuki sattui juuri tuolloin vetelemään viimeisiään. Ajattelin ottaa tämän vain väliaikaiskäyttöön ennen kuin saan hankittua uuden, mutta se venähtikin siveltimen eliniän mittaiseksi (mikä muuten oli paljon parempi kuin osasin odottaa ja merkin hintataso antoi odottaa). Mainio kabuki. Pehmeä, mutta kuitenkin tiheä, ja sopi loistavasti mineraalipohjan levitykseen. Tämä jälkeen tosin palasin vanhaan luottomerkkiini, mutta pitkälle päälle vuotta myöhemmin kuin olin alun perin ajatellut.

2. H&M Beauty High Impact Eye Colour, Fine China jatkaa edelleen suosikkiluomivärinäni ja tyypillisesti myös ainoanani. Joistain vain heti tietää, että niistä tulee muodostumaan lemppareita ja tämä oli aikoinaan juuri sellainen tuote. Tilasin tuolloin monta varastoon ihan vain taatakseni oman saatavuuden jos tuotteen valmistukseen jostain syystä tulisi muutoksia. Tänä keväänä varasto lopulta hupeni viimeistä myöten ja jouduin tilaamaan lisää, tietenkin jälleen useamman. Tosi kaunis luonnonvaalea sävy ja erinomainen pigmentti.

3. Lumene Kulmageeli (sävy Transparent) on ollut pitkään vakkarituotteita hinta-laatusuhteensa ja hyvän saatavuutensa puolesta. Kaikin puolin hyvä tuote, mutta nyt löysin varteenotettavan korvaajan luonnonkosmetiikasta, joten vaihdoin merkkiä tutustuakseni uuteen.

4. YOPE Rose Natural Nourishing Shower Gelissä* ihastutti ennen kaikkea pakkaus. Toimiva, laadukas ja supersöpö – ollen kuitenkin samalla aikuiseen makuun sopiva. Puolalainen brändi, mikä on kiva juttu. Lisäksi tuote on vegaaninen. Kevyt miellyttävä tuoksu ja muutenkin suihkugeeli ajoi erinomaisesti asiansa, voisin hyvin palata tämän äärelle toistekin.

5. AVON Advance Techniques BB Leave in Balm* seisoi pitkään kaapissa käyttämättömänä, kunnes edelle ajaneet vastaavat hiuksiin jätettävät hoitoaineet kuluivat loppuun. Mutta ihan suotta tätä panttasin. Pakkaus ei anna oikeutta sisällölle, eli varsin laadukkaan tuntuinen, keveä ja muutenkin miellyttävä jättävä hoitoaine. Lisäsi hiusten selvitettävyyttä, mutta ei tuonut tippaakaan raskasta tuntua pituuksiin.

6. ACO Sun Kissed Body* on kevyesti päivettävä kosteusvoide vartalolle, ja tismalleen sitä mitä lupaa. Kevyt voidemainen koostumus, jota olen käyttänyt oikeastaan vain yötä vasten. Tällä saa helposti tasaisen ja luonnollisen lopputuloksen (eli uskaltaa hyvin käyttää myös vaikka jalkateriin), sillä päivettävä vaikutus on sen verran mieto. Sopii hyvin ylläpitämään kesäpäivetystä tai sitten tuomaan lämpöä kalpealle talvi-iholle.

7. V10 Plus LX Advanced Eye Treatment* oli miellyttävän kevyt silmänympärysvoide ja tosi riittoisa! Käytin aamuin ja illoin, eli toimii meikin alla. Tuote lupaa tehota tummiin silmänympäryksiin ja turvotukseen, ja en ainakaan tämän käytön aikana kokenut kumpaakaan erityisen häiritseväksi (toisin kuin joskus muinoin). Hajusteeton ja väriaineeton, mistä plussaa. Yli päätään varsin hyvän oloinen tuote, joka sopii mielestäni parhaiten aikuiselle iholle.

8. Niki Newd Skin Glow* oli Niki Newdin Skin Balmia kevyempi, mutta kuitenkin täyteläinen voide. Pieni määrä riittää, ja käsissä voide pehmenee öljymäiseen suuntaan. Laadukas ja superriittoisa tuorekosmetiikkatuote, joka kesti pitkään. Luulen, että jos käyttäisi vain tätä, mitoitus olisi oikea melko nopeasti vastaan tulevaan parasta ennen päivään nähden, mutta nyt testasin rinnalla Balmia, joten päivämäärän tullessa vastaan tuotetta oli runsaasti jäljellä. Käytin kuitenkin rohkeasti yliaikaa, sillä en raaskinut jättää loppuja käyttämättä eikä tuote vaikuttanut mitenkään noina muutamina viikkoina muuttuneen. Sopii parhaiten kuivemmalle iholle tai sitten talvikäyttöön – kesäkautena makuuni hieman liian paksu. Tosi kiva uusi tuttavuus – ja oli myös kiinnostavaa perehtyä näiden myötä ylipäätään tuorekosmetiikkaan! Aiempi postaus Niki Newdistä löytyy täältä. Tämä Skin Glow muuten säilyy huoneenlämmössä, mikä helpottaa käyttöä.

9. Bio Effect Osa Water Mist* jäi valitettavan vaisuksi kokemukseksi. Itselle on tullut hieman tunne, että onkohan Bio Effectin tuoteperhettä yritetty vähän väkisin laajentaa lisäjalansijan ja -myynnin toivossa. Ydintuotteet, eli seerumit ovat mielettömän hyviä ja nousevat ihan kärkipäähän parhaita kosmetiikkatuotteita miettiessäni, mutta sitten kaikki testaamani myöhemmin lanseeratut ihan uudet tuotekategoriat ovat jääneet jotenkin mitäänsanomattomiksi. Ei huonoiksi, muttei niin hyviksikään. Hintaluokkaan nähden olen odottanut enemmän. Osa Mist Water oli kevyesti kosteuttava suihkutettava misellivesi. Melko perustuote ja sanoisin, että hinta-laatusuhteeltaan parempia vaihtoehtoja löytyy kyllä runsaasti.

*Saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.