Taas se aika kuusta kun syytä niputtaa yhteen edelliskuussa loppuneet kosmetiikat. Tässä siis kesäkuussa tyhjentyneet purkit!

vita liberata 01

1 Yotuel All-in-one -hammastahna* on hellävaraisesti valkaiseva hammastahna, joka on kausittaisessa käytössäni. Yotuelin hammastahnat sen sijaan ylipäätään kuuluvat ihan vakkarituotteisiini, tykkään!

2. Vita Liberata Fabulous Self Tanning Mousse (sävy Dark)* ei ihan kolahtanut. Tykkään todella paljon Vita Liberatan sävytetystä voidemaisesta itseruskettajasta, mutta tämän koin vähän hankalaksi. Vaikka levitinkin vaahdon kintaalla, en saanut siihen samanlaista tuntumaa ja väri ei mielestäni asettunut yhtä kauniisti kuin voidemainen. Jotkut taas tuntuvat tykkäävän juuri tästä, joten lienee maku sekä tottumiskysymys, mutta itse tykkään enemmän voidemaisesta.

3. Vita Liberata Faboulous Self Tanning Gradual Lotion* oli ihan ok tuote, mutta viittaan edelliseen ja totean, ettei vain yllä mieltymyksissäni värillisen Liberatan voiteen tasolle. Päivettää asteittain, eli sopii vaaleallekin iholle, mutta itse tykkään nopeammasta ja näkyvämmästä tuloksesta, joten jatkossa suosin siis aiemminkin hehkuttamaani versiota.

joe blasco voide 01

4. LUSH Bubblegum Lip Scrub on ollut käytössäni jo useampana talvena. Kesäisin en huultenkuorijaa tarvitse, joten tämä loppuikin näppärästi juuri kesän kynnyksellä. Talvikautena sen sijaan erinomainen poistamaan kuivien huulten rosoisuutta.

5. Joe Blasco Radiance Revealing Creameen* tykästyin kovasti. Todella miellyttävän tuntuinen päivävoide, joka sopii täydellisesti meikin alle. Heleyttävä, hoitava ja ihanasti levittyvä. Plussaa riittoisuudesta!

6. SAMPAR So Much to Dew Midnight Mask* yllätti. Yöksi kasvoille levitettävä naamio, vähän niin kuin yövoide, joka helli pintakuivuuteen taipuvaista ihoani. Todella tehokas ja miellyttävä tuote. Ainoa miinus sutimaisesta levityskärjestä, jotenkin en sille syttynyt ja päädyinkin lopulta levittämään tuotteen aina sormin kasvoille.

dove shampoo 001

7. Batiste Dry Shampoo Tropical oli taattua Batiste-laatua. Toi kivasti ryhtiä ja rakennetta hiuksiin ja tietenkin freesasi pesukertojen välillä. Mainio tuote!

8. Id Hair Mé Dry Clean* oli positiivinen yllättäjä. Käytän kuivashampoota usein, mutta olen melko nirson niiden suhteen, mutta tämä kolahti. Kului jokseenkin nopeasti, mutta erittäin laadukas. Toisaalta plussaa kompaktista koosta, joka meni näppärästi tarvittaessa käsilaukkuun!

9. Dove Oxygen Moisture shampoo ja hoitoaine* olivat näppärä tuotepari, jopa yllättävän hyvä. Sopivat kivasti käsitellyille hiuksilleni, toivat käsiteltävyyttä ja pehmeyttä, mutta eivät latistaneet hiuksia. Hinta-laatusuhde erinomainen!

mac studio fix 001

11. LUMENE Touch of Radiance valokynä* on ihan näppärä, muttei luonnollisesti vedä vertoja YSL:n versiolle ja suosikilleni. Tämä on kuitenkin toiminut kivasti arjessa ja etenkin peiteaineen roolissa silmän alla kun YSL taas tuo vähän enemmän valoa.

12. LUMENE Arctic Sun hohdeaurinkopuuteri* on ihana! Täydellinen kesätuote, joka tuo kevyttä hehkua ja hohdetta kasvoille ja dekolteelle. Sopii loistavasti vaalealle iholle! Ainoa miinus puuterin rakenteesta, joka ainakin itsellä on jo kahdesti hajonnut ihan alkutekijöissä muruiksi, mikä hankaloittaa sen käsittelyä – veikkaan haasteen olevan kuvioinnissa, josta se ainakin itsellä on molmepina kertoina lähtenyt murtumaan. Mutta muutoin tuote on loisto!

13. MAC Studio Fix Fluid on suosikkimeikkivoiteeni. se on peittävä ja pysyy hyvin, kaikin puolin siis loistotuote, joka sopii herkästi kiiltävälle iholle. Talven käytin vaaleampaa sävyä, mutta nyt kesäksi hankin ensimmäistä kertaa asteen verran tummemman, joka sekin toimii kivasti, mutta vasta nyt kun ihoni on saanut pienesti väriä pintaan (purkista, heh).

14. Nail Envy Nail Strenghtener, Dry & Brittle. Olen käyttänyt eri Nail Envyjä jo vuosia ja tämä saattaa olla niistä suosikkini. Nyt olen pikkuhiljaa siirtynyt kiinnostunut luonnonmukaisemmista (siinä määrin, mitä kynsilakka voi olla) aluslakoista, joten saattaa olla, että kynsilakkavarastossa komeilevien Nail Envyjen kuluttua loppuun kokeilen jotain muuta.

*Saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.