Laiska sunnuntai on hyvä päivä koota yhteen toukokuussa kuluneet kosmetiikat. Kuukin lähentelee jo puoliväliä, joten hyvä viimeistään nyt saada yhteenveto pakettiin. Kuukausittainen kosmetiikka kooste siis, olkaapa hyvät!

bjorn borg ja 01

1 Nivea Refreshing Cleansing mousse. Tykkään tosi paljon vaahtoavista putsareista, niissä yhdistyy usein tehokkuus ja hellävaraisuus. Niin tässäkin, kaikin puolin konstailematon perusputsari, joka toimii – poistaa meikin, muttei kuivata ihoa. Voisin hyvin ostaa toistekin.

2. Lumene Cloudberry 2in1 Shower Gel & Scrub* yllätti positiivisesti. Kaikin puolin miellyttävä tote, joka toimi yllättävän hyvin kuorintahanskan kanssa – eli suihkugeelin vaikutus plus rakeiden tuoma ekstrakuorinta. Kiva tuote!

3. Bjorn Borg Ja! deodorant* on ehkä ensimmäinen käyttämäni vähän hintavampi deodorantti (jos luonnonkosmetiikkaa ei lasketa). Hyvä ja riittoisa tuote, mutta toisaalta en näe muuta syytä kuin ehkä halutun tuoksumaailman tavoittamisen syynä maksaa vähän enemmän deodorantista. Silti oikein kelpotuote!

4. Acorelle Deodorant Care on ensimmäinen luonnonkosmetiikan deodoranttini, joka on toiminut niin hyvin, että se tuli käytettyä loppuun asti. Myönnettävä kyllä on, että pisimpiin päiviin tätä en muutaman kokeilukerran jälkeen uskaltanut enää käyttää, mutta lyhyempinä ja rennompina päivinä (toisin sanoen, vähempihikoiluisina) oikein jees. Jos siis et hikoile paljoa tai etsit kokeilun arvoista luonnonkosmetiikan dödöä, tämä on oikein varteenotettava vaihtoehto!

kms tame frizz 01

5. Björn Axén Megafix Hairspayta olen hehkuttanut monesti ja vannon tämän nimeen edelleen. Tosi hyvä ja voimakas pito, sopii siis pitkälle ja raskaalle tukalle loistavasti!

6. L’Oréal Elvital Nourishing Balm Treatment* on hyvä ja hoitava naamio, joka jätti hiukset miellyttävän tuntuisiksi. Sopii erinomaisesti käsitellyille hiuksille ja lyhyen vaikutusaikansa puolesta kivasti arkikäyttöön!

7. KMS Tame Frizz Smoothing Reconstructoriin* ihastuin heti ensikokeilulla, eikä tykästyminen siitä hälventynyt. Loistava naamio käsitellyille hiuksille. Hiukset jäävät ihanan pehmeiksi ja todella helposti käsiteltäviksi. Ehdottomasti jatkoon!

vita liberata dark 01

8. Lumene Eyebrow Fixing Geliä* olen käyttänyt jo pidempään. Hyvä kirkas kulmageeli kulmakarvojen ojennukseen laittamiseen. Olen kokeillut myös värillistä versiota, mutta tämä on oma suosikkini. Riittoisa ja toimiva tuote.

9. Lily Lolo Mineral Bronzer sävy Bondi Bronze on ihana! Rakastan Lily Lolon bronzereita, niissä on hinta-laatusuhde todella kohdallaan! Bondin väri on kauniin luonnollinen ja tuote on superriittoisa. Olen käyttänyt vuosia niin tätä kuin muita Bronzer sävyjä (mutta tämä on suosikkini, vaikken suosittelekaan juuri tätä ihan vaaleimmalle ihotyypille), ja päihittävää ei ole vielä löytynyt.

10. Vita Liberata Faboulous Self Tanning Lotion, sävy Dark* on ihan suosikkini Vita Liberatan tuotteista ja muutenkin itseruskettavista. Tällä tulee jo kertalevityksellä hyvin väriä, eli ei tarvitse levitellä useampana iltana nähdäkseen tuloksia. Tummempi sävy toimii yllättävän hyvin myös vaalealla iholla kun haluaa näkyviä tuloksia!

bonacure excellium 01

11. Schwarzkopf Bonacure Excellium Beautifying Shampoo* on kevyesti violetinsävyinen hoitava shampoo harmaille ja vaaleille hiuksille. Ihan kiva tuote, mutta itselle jäi fiilis, että on ehkä kuitenkin asteen verran liian hoitava omaan makuun. Plussaa kauniista pakkauksesta ja tuotteen koostumuksesta, mutta muuten sanoisin, ettei ole omalle hiustyypille se paras tuote.

12. Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Spay* on näppärä hoitosuihke. Hoitavuutta tässä saisi olla jopa enemmänkin helpottamaan hiusten selvitystä, mutta yhdistettynä muihin tuotteisiin toimii mainiosti! Kiva perustuote, muttei mullistava.

13.Schwarzkopf BonacureExcellium  Beautifying Treatment* on tehohoito harmaille ja vaaleille hiuksille. Ihana helmiäinen koostumus, joka hoitaa hyvin. Olen käyttänyt tätä arjessa ihan perushoitoaineen korvaajana, mutta vähän haastava on melko pitkä vaikutusaika. Ei siis se kaikkein näppärin tuote, vaikka ihan kiva (ja jollain tapaa ylellisen tuntuinen) onkin!

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Hei, lähteekö tuolla Nivean vaahtoputsarilla myös ripsarit ilman muita aineita?

Vastaa

Mun käyttämät (vesiliukoiset) ripsarit ovat kyllä lähteneet tällä loistavasti! Olen sen verran laiska, etten jaksa käyttää erillisiä putsareita silmämeikille, joten kriteerinä onkin, että myös silmämeikki lähtee samalla puhdistusaineella, millä muukin meikki tulee pestyä :)

Vastaa

Juu, sama kriteeri mullakin putsareissa! Ainoa vakituisesti käytössä oleva onkin Nivean perusputsari, se emulsio tai miksi sitä sanotaankaan… Välillä kokeilen jotain muuta, mutta millään muulla ei lähde ripsarit niin kätevästi kuin tällä. Eli vaahtoakin voisi siis kokeilla.

Vastaa

Käytät hirveet määrät kemikaaleja :O Oon saman ikäinen, mut näytän paljon nuoremmalta ja terveemmältä. En lotraa kemikaalien kanssa, vaan kolme kovaa ovat uni, liikunta ja terveellinen ruoka.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.