Ostaessani silmänympärysvoiteita ja kasvovoiteita, päädyn ensisijaisesti luonnonkosmetiikkaan, mutta blogin myötä tulee usein vastaan mahdollisuuksia tutustua myös sellaisiin tuotteisiin, joihin ei välttämättä tulisi törmättyä luottotuotteiden äärelle unohtuessa. Alksyksyllä pähkäilin uuden silmänympärysvoiteen hankinnan kanssa, Madarani oli lopuillaan, ja vaikka hyvää olikin, tahdoin kokeilla jotain uutta. Palloillessani luonnonkosmetiikkahyllyjen lomassa Sokoksella, päädyin luonnonkosmetiikkasarja Greenpeoplen silmänympärysgeelin. Hassu sattuma kuitenkin oli, että siitä ei mennyt kuin hetki ja postiin kolahti blogin kautta saatuja paketteja, joista lyhyen ajan sisään paljastui testattavaksi kome uutta silmänympärystuotetta. Viimeisimpänä joukon jatkoksi saapui tämän vuoden puolella Patykan voide. Silmänympärysvoiteen hankinta ei siis vielä vähään aikaan ole ajankohtainen aihe, vaikka ensin osatamani Greenpeople alkaakin olla jo lopuillaan.

IMG_9876IMG_9870

Kuten muuallakin kasvoilla, myös silmänympärysiholla suosin päivisin kevyitä ja geelimäisiä tuotteita ja illalla paksumpia voidemaisia. Aamuun ja meikin alle sopii erinomaisesti No7 Beutiful Skin Vitality Eye Roll-On, joka on koostumukseltaan miellyttävä geelimäinen, ei siis lainkaan tahmea vaan raikas ja hyvin imeytyvä. Erityisen hauska on roll-on kärki, joka tuntuu viilentävältä väsynyttä silmänympärysihoa vasten. Kolmen pienen roll-on -rullan kärki annostelee geeliä juuri sopivasti, eli sitä ei tarvitse kuin kevyesti liu’uttaa silmänalusihoa vasten, toisin kuin alussa epäilevästi metallista kärkeä katsellessani kuvittelin.

Aamuun sopii loistavasti myös Greenpeople Firming, Cooling & Smoothing Eye Gel, jota voisin hyvin suositella myös nuorelle iholle tai ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi. Se on raikas ja kevyt, toisin sanoen oikein miellyttävä ja hellii väsynyttä ja/tai turvonnutta silmänympärysihoa. Tykkään muutenkin valtavasti kyseisen merkin tuotteista, tähän asti kaikki testaamani ovat toimineet erityisen hyvin ihollani, eikä tämä varmasti jää viimeiseksi käyttämäkseni. Geeli sisältää muun muassa sinistä kamomillaa, merilevää ja tarakesalpiniaa.

Enemmän iltakäytössä on Oriflame Ecobeuty Smoothing Eye Cream, luonnonkosmetiikkatuote sekin. Voide tosin on kevyt, joten sopisi hyvin meikin allekin, mutta koska minulla on jo nuo kaksi edellä olevaa mainiota siihen, suosin tätä yötä vasten. Voide sisältää muun muassa Reilun kaupan karitevoita ja luomulaatuista kookosöljyä. Ecobeuty sarjassa on muitakin hyviä tuotteita, mutta tämä on lempparini.

Ainoa näistä, joka ei ole niin makuuni on L’Oréalin Triple Active Eyes –voide. Se on kyllä varsin näppärä, mutta minulle vähän liian paksu, eli kuivaihoisemmalle varmasti parempi. Myös purkkimainen tuote tuntuu vähän hankalalta käyttää, tykkään enemmän pumppupulloista tai tuubeista. Silti, ei tämä huono ole, ehkä enemmänkin mitään sanomaton, ja kun kilpailijana ovat edelliset sekä Patyka, niin tipahtaa nämä niihin verrattuna jonon hännille. Niin, ja sitten ihana Patyka, se ei ole suinkaan vähäisin vaikka on viimeisenä mainittu, vaan siitä kun olen niin pitkästi kirjoittanut jo aiemmin, taidan säästää teidät tällä kertaa Patyka -hehkutukselta. ;)

Katso myös nämä

Yksi kommentti

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.