Kotiutuminen on alkanut jähmeästi, kolmen tunnin viime öiset unet ja samanmoinen aikaero saavat tuon tuosta miettimään mikä päivä, mikä aika. Mutta kotona ollaan, ja tännehän on saapunut aivan kesä! Tuntuu hassulta kun juuri on viettänyt viikon vaatekerroksia toisensa jälkeen päälle lisäillen ja katsellut kesäkauteen vasta heräilevää maisemaa. Olen kuitenkin yrittänyt piristää hukassa olevaa mieltä lounastamalla parvekkeella auringonpaisteessa ja syömällä vaaleanvihreää sorbettia. Herkutellut olen myös kynsilakoin, viikon tyystin kauneudenhoidon laiminlyöneenä ajattelin aloittaa kynsistä, laiskan supernopea kesäilmeen kohotus. Valitsin Lumenelta saamistani kynsilakoista varpaankynsiin vaaleanpunaisen Aamun valjetessa -sävyn ja sormenpäihin päätyi Hiirenkorvilla, raikas limeen taittuva sävy.

kesavareja 1kesavareja 4

Tänään olen myös menestyksekkäästi kiertänyt kaukaa matkalaukkuni, ja raottanut sitä juuri ja juuri sen verran, että olen saanut pari reissuostosta lähempään ihasteluun. Victoria’s Secretin tämänaamuiset lentokenttäostokset ja uuden kesäkassini, korallinvärisen nahkalaukun, joka löytyi reykjavikilaisesta putiikista. Kuolani valui sen nähtyäni ilmeisesti niin avoimesti, että mies muisti minua sillä vuosipäivän kunniaksi. Sulaa ihastusta se todella on; täydellinen kesäväri, laadukas nahka ja monikäyttöinen malli – aivan ihana! Odottakaahan kun näette päällä! Siinä ne reissuostokset sitten pitkälti ovatkin, kohde kun ei välttämättä ole aivan shoppailijan mekka eikä kaupoissa liioin edes huvita notkua kun vieressä on sellainen luonto. Muutamia erityisyyksiä sielläkin silti oli, jotka matkailijan kannattaa tsekata, mutta niihin pureudun paremmin tulevissa matkapostauksissa.

kesavareja 7kesavareja 6

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Tervetuloa kotiin! Muistan vielä selkeästi miten kamalaa oli palata Islannista kotiin, olin nelisen päivää ihan maassa… Ihanan matkan haluaisi jatkuvan ikuisesti eikä arkirutiineihin palaaminen houkuta yhtään!

Vastaa

Kiitos! :) No niinpä juuri! Viikko meni niin nopeasti, vaikka mielettömästi ehdittiinkin näkemään. Paluumatkalla mietittiin, että mitä seuraavalla kerralla Islantiin suunnatessa täytyy päästä vielä näkemään – eli toisin sanoen, sinne on päästävä uudelleen! Upea maa ja mieletön luonto, siihen ei voi olla ihastumatta :)

Vastaa

Tuo laukku – OOH! <3

Vastaa

Eikö! Oon ihan myyty <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.