Terkut maaseudun rauhasta! Otin ja lähdin pois Helsingin hälystä viikonlopuksi Ilonan torpalle, ihan vain olemaan villasukat jalassa ja eräilemään Leivonmäen kansallispuistoon. Mukaan pakkasin lehtiä ja Elsalta myöhäsenä synttärilahajana saadun ananaksen. Täydellistä herkkua kotimaisten antimien äärelle, joita täällä on herkuteltu. Vuohenputkia ja poimulehtiä. Kaikkea hyvää.

Sitten ne pakolliset kosmetiikat. Evon ihana, ihana Love perpetua shine drops*. Täydellinen silottaja ja niin näppärä pikkupurkki, joka hätätapauskessa – toisin sanoen näin lyhyillä lomilla (oli muuten mukanani myös Roomassa) oikein mainio jätettävän hoitoaineen korvike. Sitten kuivashampoo. Yleensä suosin reissuilla minikokoja, mutta nyt kaapissa ei ollut, joten nappasin Nioxin Instant Fullness kuivashampoo*, joka on huiman hyvä! Ekaa kertaa pitkään aikaan olen kohdannut kaksi kuvashampoota, jotka luovat kovan vastuksen luotto-Batistelleni. Toinen niistä on muuten Balmainin kuivashampoo.

Sitten tietty luonnonkosmetiikkaa, Estelle&Thildin silmänympärysgeeli* on ihana, keveä ja raikas. Juuri hyvä luonnonhelmaan. Niin, ja dödö. Loverfresh Pamplemousse’ on loistava lomakoko, ja mikä parasta, stick-muotoinen, eli sopisi hyvin lentoreissulle. Näin muutaman kerran testailun perusteella toimii kivasti. Tuoksu on ihanan mieto ja luonnollinen ja pito on hyvä.

*saatu blogin kautta

 

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.