Takana rentouttava viikonloppu maaseudun rauhassa. Ulkoilua, lepoa, herkuttelua – kaikkea leppoisaa tekemistä, ihanaa kiireettömyyttä.

Viikonloppuvaatteet pakkasin muutamassa minuutissa. Ajattelin, että vähällä pärjää ja ennen kaikkea rennolla otteella. En tosin huomioinut, että sää oli melko kolea, joten ylimääräinen villakerros olisi tullut tarpeeseen. Onneksi sellainen löytyi Ilonan torpasta. Tämä asu oli tältä päivältä, kun oli jo kivasti lämpimämpää ja aurinkokin koristi taivasta.

Nyt makoilen jo omassa sängyssä ja haukottelen, vaikkei kello ole vielä yhdeksääkään. Tästä mini-irtiotosta taitaa olla hyvä ponnistaa uuteen viikkoon. Ja kesäkuuhun. Huh. Kesä ei ole edessä vaan tässä, juuri nyt alussa. Mieli ei vielä ole ihan löytänyt kesämoodiaan, mutta eiköhän se tästä.


Denimpusero: Makia Clothing / Kukkahame: Bikbok / T-paita: Gina Tricot /
Kello: Daniel Wellington / Kangaskassi: CocoVi

Kuvat: Ilona / Torpan tyttö

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Kylläpä mun rotisko navettakin näyttää sun taustana suorastaan hauskalta. Sillekin löytyi siis merkitys tässä maailmankaikkeudessa :)

Vastaa

Sehän on ihana, livenä ja kuvissa! Ja kiitos tuhannesti kuvista, sekä ihanasta viikonlopusta :)

Vastaa

Aivan ihana lookki! :D Tuli sellaset ladyt landella-vibat.
Sä se vaan kaunistut vuosi vuodelta!

Itsekin ihan siinä ”kevät”-moodissa edelleen. En ole vielä palautunut niistä pakkasaamuista, joten en edes tajua vielä, että NYT on kesä ja nyt sitä pitäisi istua ulkona 24/7, että saisi tästä valoisuudesta ja lyhyestä ilosta kaiken mahdollisen irti. Loma osui vasta kesän loppuun, joten pääsen viimeistään siihen lomamoodiin, kun kesä on jo ohitse. :D

Vastaa

Voi ihana sinä, kiitos <3

Oih, kohtalotoveri! Mulla on ihan sama juttu - sekä fiiliksen että loman suhteen :D Sitä paitsi nyt on ihan outoa, ulkona näyttää kesälle, mutta on pirun kylmä. Yritä tässä nyt sitten päästä kesätunnelmaan!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.