Oli vakaa aikomus tarttua blogiin heti kun sain päivän työt kuuden hujakoilla pakettiin, mutta tein aivan liian ilmeisen virheen. Kömmin hetkeksi sänkyyn ja avasin Netflixin. Pari tuntia, tai oikeastaan enemmän, hujahti lähes nollatilassa ja vasta saatuani syödyksi sain itseni aktivoitua taas. Ainakin hetkeksi.

Ylipäätään nyt puhtini on varsin työfokusoitunut. Tunnen oloni motivoituneeksi, on paljon ideoita, joita haluaisin työstää eteenpäin ja olen tainnut roikkua enemmän yritykseni somessa kuin omassani. Ja onkin myös ihanaa, että sitäkin kautta on tullut jo sisältötoiveita, mitkä toki inspiroivat itseä entisestään muotoilemaan kokonaisuutta. Mutta eiköhän kaikki tasaannu rutiinien löytyessä ja myös ideoiden valikoituessa paljoudesta. Toisaalta aika ihanaa, että on tällainen fiilis. Innostunut!

Huomenna on tämän arkiviikon vähäohjelmaisin päivä, mistä osan olen ajatellut pyhittää blogijutuille, ja jos vain on yhtään tämän päivän kaltainen sää, nauttia myös kesän viimeisistä hetkistä. Tämä asu on heinäkuun alkupuolelta, kun eräänä  lauantaina kävelimme Espoon puolella sijaitsevaan Gallen-Kallelan museoon ja sen vieressä sijaitsevaan huvilakahvilaan. Yksi tämän kesän kivoista kesämuistoista! Asu taas noudattelee aika lailla omaa käsitystä mukavasta. Löysähkö rento hame ja pitkään kävelyyn sopivat tennarit. Neule, koska sää lupaili epävakaata, mutta lopulta olikin ihan liian kuuma.

Neule: H&M / Hame: 24Colours / Laukku: Coccinelle / Tennarit: Le Coq Sportif

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Oi tämäpä on ihana asu! Tosi erilaista nähdä sinut tennareissa, mutta näyttää tosi hyvältä ja sopii sinulle!

Vastaa

Ihana kuulla, kiitti! Hih, musta tuntui ihan oudolle katsoa näitä kuvia juurikin tennareiden takia :) Mutta kiva kuulla, että toimii!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.