Ensimmäinen yrittäjyyden arkiviikko takana ja kaikki on vielä totuttelua. Niin rytmin etsimistä kuin omien tehokkaimpien hetkien tunnustelua. Ensi viikolla edessä on jo asteen verran enemmän töitä, mikä on monella tapaa todella hyvä asia. Se auttaa löytämään sitä omaa arkirytmiä ja ylipäätään kiinnittymään arkirutiineihin. Lisäksi toki työ on yhtä kuin tulo, ja näin yrittäjyyden alkumetreillä ja muutosten keskellä erityisen arvokas asia. Mutta ei se ole ollut vain niitä, olen myös nauttinut tekemisestä. Nyt kun olen saanut keskittyä ihan vain ydinosaamiseeni, huomaan olleeni tällä viikolla useaan otteeseen innostunut ja erityisen tehokas.

Varmastikin jossain vaiheessa palaan blogissa havaintoihin siitä, miten arjen muutos on vaikuttanut omaan oloon ja millaisia käytännön asioita olen huomannut, mutta nyt tuntuu vielä liian varhaiselle luetella niitä. Mutta yhden asian puolesta voi liputtaa jo, nimittäin nukkumisen. Mainitsinkin jo nukkuneeni viime aikoina suht hyvin ja olen nyt viimeiset kolmisen viikkoa nukkunut niin paljon paremmin ja enemmän kuin ikuisuuteen. Se todellakin tuntuu, sekä mielessä että kehossa. Ihana, ihana tunne! Lisäksi varmasti kertoo siitä, että muutos on ollut oikea.

Eilen nautin täydellisestä kesäkeleistä ja tänään epävakaassa sunnuntaisäässä on ollut hyvää aikaa hoitaa rästijuttuja kotona ja koneella. Sain muuten viikolla viimeisteltyä heinäkuun lopun hetkinä aloitettua suursiivousta ja vietyä seinustoille kertyneitä tavaroita varastoon. Se toi mukanaan tilan tuntua ja keveyttä. Yksiön seinät eivät enää tunnu kaatuvan päälle, ja neliöt tuntuvat yllättäen ihan kehityskelpoisilta. Silti mielessä kytee ajatus uuden kodin etsimisen virittelystä, lähinnä muutaman lisäneliön(nykyisessä asunnossani kun on tuskastuttavan vähän säilytystilaa) tai vähän monipuolisemman pohjaratkaisun toivossa, mutta aika näyttää. Juuri tähän hetkeen en kaipaa ylimääräistä rahan menoa, joten saa nähdä myöhemmin syksyllä, mihin päädyn.

Pusero: Monki / Kietaisuhame: Lindex / Sandaalit: & Other Stories / Laukku: Coccinelle
Kuvat: Nina, Tunnetila

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.