Loma alkoi odottamattomissa merkeissä, hyvällä tavalla. Koti-illan sijaan eteen tipahti mahdollisuus lähteä Turkuun ja viettää ilta musiikin ja pitkälti uuden kiinnostavan seuran parissa, niinpä en aikaillut vaan viimeisen työpäivän kuluttua umpeen työnsin läppärin kiinni ja kiidin junaan – kävellen liki samaa matkaa takaisin tänä aamuna viiden jälkeen, heräilevää kaupunkia katsellen.

Yöbussissa nuokkuessa mietin, että päänvaivaa tuovista arjen käytännön asioista ja ihmissuhdesäädöistä huolimatta olen aika onnekas, tällaisia pieniä seikkailuja, joista en vielä tiedä mitään, odottaa kulman takana. Riittää kun sanoo kyllä mahdollisuuksille ja katsoo, mihin ne kantavat. Missä on pitkälle ajatusta, jota muutenkin olen viime vuosina vahvasti toteuttanut. Harkitsevana ja osin syrjään vetäytyvänä luonteena heittäytymistä ja rohkeutta ruokkia yllättäviä optioita on joutunut opettelemaan. Siinä on auttanut ihan tietoinen päätös valita, että sanoo kyllä uudelle ja vielä tuntemattomalle. Niistä usein syntyy ne hauskimmat muistot. Toivottavasti tällaisia kokemuksia mahtuu tuleviin lomaviikkoihini, ainakin alku on ollut lupaava.

Asu ei liity eiliseen, oikeastaan kyseessä oli jälleen yksi niistä hetkistä kun mieluummin oli kuvaamisen sijaan. Nämä kuvat sen sijaan ovat viikon takaa meren ääreltä Helsingistä.

Paita: Bikbok / Hame: & Other Stories / Sandaalit: & Other Stories / Laukku: Coccinelle
Kuvat: Sara S.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Aivan ihana asu ja upeat kuvat :).

Vastaa

Oi kiitos!! <3 <3

Vastaa

Kaunis asu upeassa ympäristössä. Kirjoitus ja hempeät kuvat yllättivät minut, kun olen katsonut kuviasi aiemmin, niissä näkyy itsevarma, eteenpäin pyrkivä, seurallinen, upean kaunis nainen. Näissä kuvissa on uusi puoli sinusta.

Vastaa

Oi, olipa aivan ihanasti sanottu! Menin ihan sanattomaksi <3 Kaunis kiitos!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.