Tämän asun hameen ostin ihan reissun viime metreillä. Satuin bongaamaan sen vikana päivänä erään kaupan alerekistä ja kiikutin kassalle kokeilematta. Ostos oli ilmiselvästi hyvä, sillä päädyin pukeutumaan siihen heti kotiuduttua, hameen naisellinen malli sekä klassinen väripaletti viehättävät. Muutoin ostokseni reissulta jäivätkin aika vähäisiksi, muutaman Zaran vaatteen ostin (ei siis kovin uniikkia, olisi saanut samoilla hinnoilla Suomestakin), mutta pitkälle siinä se. Kaiken kaikkiaan olinkin tosi pettynyt noiden kahden maan ostostarjontaan, kasvainväliset brändit olivat kalliita, osa jopa kalliimpia kuin meillä, ja paikallisten putiikkien hyllyt täynnä hyvin huonolaatuisia ja halvan näköisiä vaatteita sekä asusteita.

Ainahan niiden joukosta on mahdollisuus löytöihin, mutta itse en lopulta enää jaksanut käyttää aikaa lomasta helmien etsimiseen, joten päällispuolisen vilkuilun ohella keskityin muihin iloihin. Mutta siis, jos edulliset (joskaan ei niin laadukkaat) kengät ja muut asusteet houkuttavat, nämä ovat kyllä juuri oikeita maita niiden hankintaan, mutta itse olen kokemusten kautta vetänyt linjaksi, etten enää hanki ”kertakäyttöisiä” asusteita, eli panostan laukuissa, kengissä ja huiveissa ajattomaan muotoiluun sekä laadukkaampiin materiaaleihin, joten niinpä tyydyin vain katselemaan.

valkoinen toppivalkoinen toppi 40raidallinen hame 01valkoinen toppi 7raidallinen hame 02valkoinen toppi 35valkoinen toppi 39Toppi: Zara / Hame: Mohito / Laukku: Coccinelle / Kengät: Coccinelle / Aurinkolasit: Versace

Psst. Käykää tsekkaamassa mun hieno kännykkävideo helikopterilennostani täältä!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

On kyllä kaunis hame ja olet valinnut sen kaveriksi aivan ihanat kengät <3

Vastaa

Oi kiitos!! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.