Aika jälleen niputtaa yhteen edellisen kuun loppuun kulutetut tuotteet! Matkalla loppui muutama pieni matkakosmetiikkatuote, mutta luonnollisesti en lähtenyt raahaamaan tyhjiä purtiloita kotiin, niinpä tässä postauksessa kaikki ennen reissua loppuneet.

july tuotteet 1

1. Bed Head Dumb Blonde Leave-in Conditionerin hankin käytettyäni aiemminkin saman tuoteperheen tuotteita, eikä tarvinnut pettyä! Voidemainen tuote oli miellyttävä eikä jättänyt hiuksia raskaaksi, osoittautui myös yllättävän riittoisaksi, eli ehdottomasti hankkisin uudelleen!

2. Olen täysin ihastunut Cutrinin Colorism shampooseen, joka on täydellinen hiuksilleni ja lisäksi tuoksu on aivan ihana, niinpä päätin kokeilla myös tätä, Cutrin Color Boost Conditioneria*. Hoitoaine olisi kuitenkin saanut olla aavistuksen hoitavampi käsitellyille hiuksilleni, mutta ajoi kuitenkin yksinään asian (eli ei tarvinnut yhdistää muihin poispestäviin hoitoaineisiin) ja kiitos näiden kahden Cutrin tuttavuuden, olen kiinnostunut merkistä ihan uudella tapaa – Cutrinhan on ollut mulle vuosikausia sellainen, jota tuskin edes olen noteerannut, mutta nyt olen löytänyt itseni useammankin kerran hypistelemästä sarjan tuotteita kaupassa. Hinta-laatusuhde vaikuttaisi olevan kohdillaan!

3. TRESémme Oil Elixir* oli markettituotteeksi yllättäjä, koostumukseltaan miellyttävä ja todella riittoisa! Lasinen purkki toi jämäkkyyttä ja tuotetta oli miellyttävä käyttää. Käytin tätä yhdessä voidemaisen jätettävän hoitoaineen kanssa ja kombinaatio toimi erinomaisesti.

4. Batiste Neon lights* oli taattua Batiste-laatua! Mulle on vähän mysteeri, miten suurin osa Batisten erinimisistä ja näköisistä kuivashampoopurnukoista eroaa toisistaan, sillä sokkotestissä tuskin huomaisin monenkaan eroa, mutta eipä tuo haittaa jos kaikki ovat hyviä. Saattaa olla, että kuvittelen, mutta tässä olin aistivinani pienesti tehokkaampaa volyymia tyveen kuin vaikka toisen parhaillaan käyttämäni Batisten kanssa. Joka tapauksessa, mielelläni valkkaisin tämän hyllystä uudelleen!

july tuotteet 2

5. Lumene Moisturizing & Calming Mask* oli oikein hyvä kosteuttava naamio, ihana talvituote ja helli pintakuivaa ihoani. Tätä tulin käyttäneeksi myös miehen kuivaa ihoa hoitamaan, eli tuntui tehokkaalta olematta yli naisellinen tai hemmotteleva. Vastaava on saatava myös ensi talven pakkaspäivien varalle!

6. Lily Lolo Mineral Bronzer kuuluu luottotuotteisiini ja näitähän olen käyttänyt jo useamman vuoden. Pigmenttiä on hyvin ja tuotteet ovat todella riittoisia, lisäksi sävyvaihtoehdoista löytyy sopivia myös vaaleaihoiselle. Pakkaushan on niissä taas vähän päivittynyt ja tilasinkin jo hyvissä ajoin ennen tämän loppumista uuden. Yleensä käytän vuodenajasta riippuen sävyjä Bondi Bronze ja Waikiki, joista jälkimmäinen on parempi kalpealle talvi-iholle ja ensimmäinen päivetyksen päälle.

7. Burt’s Bees Beeswax & Banana Hand Creme oli yöpöydälläni parin muun käsivoiteen tavoin läpi talven. Tuoksu oli banaaninen ja koostumus hyvin täyteläinen. Sopi täydellisesti kuivan karheille käsille ja nimenomaan yökäyttöön, sillä voide ei imeytynyt vauhdilla. Ihan ok tuote, mutta tuskin ostaisin uudelleen.

8. Veet Oriental Wax* kului loppuun myös kesäkuussa, mutta tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että olisin käyttänyt yhden purkin kuukaudessa vaan sitä, että sattui olemaan kaksi avattua käytössä. Joka tapauksessa, kuten viimeksi mainitsinkin, luottotuotteitani, enkä ole kotivahoista vielä korvaajaa löytänyt!

9. Rivage Facial Mud Mask on lojunut ikuisuuden melkein loppuun kulutettuna kaapissani, mutta kiitos tavoitteeni saada jämäpurkit pois kaapista notkumasta, sain sen viimein käytettyä loppuun. Olen tämän mutanaamion raahannut joskus reissusta, muttei se mitenkään erityisesti sytyttänyt, ihan perus mutanaamio.

*saatu blogin kautta

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Tuo Lumenen naamio on minullakin käytössä talvisin! :)

Itse en pysty käyttämään kuiviin ja karheisiin hiuksiini ollenkaan kuivashampoota, se kuivattaa liikaa. Harmi, sillä kuivashampoo on hyvä ensiapu likaisiin hiuksiin!

Vastaa

Se on kyllä loistava talvi(tai vain kuivan)-ihon tuote! :)

Voi höh, ettei kuivashampoon käyttö onnistu! Itse en enää pärjäisi ilman, olen kiitos niiden onnistunut venyttämään hiustenpesuväliäni, mikä sekä säästää vaivaa että hiuksia :)

Vastaa

Käytin pari kertaa kuivashampoota ja ihmettelin, miksi hiukset ovat ihan mahdottoman kuivat. Kampaaja sitten kertoi kuivashampoon sisältävän rasvaa imeviä ainesosia, jolloin se samalla myös kuivattaa hiusta. Minulla oli tapana tyven lisäksi suihkua kuivashampoota myös pituuksiin, joten lopputulos oli kasa kuivia hiuksia. :D

Vastaa

Auts, no kuiva hiuskasa ei kyllä kuulosta yhtään hyvältä :D Mulla on hyvin herkästi rasvoittuvat hiukset, joten niille kuivashampoo on kuin tehty! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.